Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi berou situaci z pohledu dneška, kdy se Británie stala kolonií bývalých kolonií.
  • Kozy
    Co my víme, třeba zrovna přijeli a ještě nestačili nafasovat ty správný uniformy. *2*
  • U mě je to přesně naopak. Ale třeba ještě překvapí.
  • kennyB
    O téhle hře jsem nejdříve nejevil při prvních článcích zájem, ale postupem času začíná vypadat čím dál tím lépe. Doufám, že to bude jedna z prvotřídních her tohohle roku *3*
  • co konkrete ti vadi na tejto hre ? uz od zaciatku sa orezentuje ako atmosfericka strielacka vo viktorianskom londyne...red dead redemption je skvela hra ale urcite ju netvorili traja ludia a je to open world hra tak sa to neda porovnavat
  • "snůšky totálních random blábolů" Tohle jeho příspěvky naprosto vystihuje. *1*
  • Bitvami v CoD ošlehaný a zocelený gamepad mariňák promluvil. Měli by jste ho poslouchat, hodně si toho už zažil. *3*
  • Místo urážek bys mohl normálně odpovědět, v čem se teda ve svém názoru mýlím...rád si přečtu, případně se poučím...
  • Tohle je přesně názor mladého haranta který nemá ani páru o tom jak se herní průmysl vyvíjel. Kdybys místo svých hloupých komentářů třeba běhal byl bys jako Bolt.
  • a taky stejné průjmy jak na konzolích, to radši míň kvalitních her
  • Damarus
    Jako jo grafika pěkná... ale už z traileru je jasný že na začátku střílíš za ty špatný a zkamarádíš se s povstalcama a s psama proti padouchum....
  • Anus, plz
  • Totéž platí i pro PC hráče, kteří při jediné kritice na miláška Star Ctizen vytáhnou vidle...
  • del0
    Úplně živě vidím, jak si tuhle otázku pokládali v marketingovém oddělení. *15* Prostě typická "hlavně, ať je to cool" filosofie.
  • del0
    Komentáře od He7he mají svojí úroveň. Sice jsou to snůšky totálních random blábolů, nicméně mě vždy alespoň trochu rozesmějou. Snad nám ještě nějakou chvíli vydrží. Já jen, že z jeho textů je cítit záchvěv praskajících žilek. *15*
  • frag.ment
    Ty ještě nemáš dokončený první stupeň pomocné školy, že?
  • Asi to myslel tak, ze nekradnite a bude vam na PC namiesto 3x viac hier ako na konzoly, vychadzat 5x viac.
  • Magister_Peditum
    Na PC nejsou hry, nebo co? *15*
  • CrocoRay
    Ups, já tu vidím nejvíce tvůj profilový obrázek, ale přečetl jsem si jen pár příspěvků a za moc nestály. Proti konzolím nic nemám a nebudu tvou nízkou inteligenci svádět na konzole, jako ty to svádíš u jiných na PC hry. Ty jsi prostě spadl na hlavu při porodu, i to se stává *1*

Anebo tě tahali kleštěmi za hlavu ven. Nevím, ale něco na ten způsob se určitě odehrávalo :-)
  • Jestli chcete taky hry na PC tak stačí jenom jedno: NEKRAĎTE!!! a budou Vám taky vycházet hry... hezký den :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit