Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z The Order: 1886 zdůrazňuje motiv boje proti spiklenecké skupině
21.1.2015 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
Přesně díky těmhle hrám se herní průmysl stal sra*koidní stokou pro ovce. Já nechápu proč konzolisti (a nic proti nim nemám) jsou tak spokojeni "pouze" s grafikou? Do prd*le proč jen grafika? Vždyť by ty hry mohly být úplně někde jinde. Proč hry, které stojí opravdu za to a mají super základ musejí vydávat studia o třech lidech? Bez peněz, ale s úžasným potenciálem a ta největší studia, které si můžou dovolit úplně vše vydávají to co vydávají? A já se ptám, to vám jako stačí??? Je tu spousta trolů, já vím, ale některé hráče chápu, oni nehejtujou The Order proto, že si ho nemůžou na PC zahrát, ale proto, že jakákoliv hra může ovlivnit celý trh. A promiňte, ale Watch Dogs? Call of Duty? Battlefield? Assasins? Ano bývávali to super hry, na první a druhé CoD nezapomenu, Battlefield 1942? Super pecka a druhý Assasin boží, ale už to stačilo, je potřeba jít dál. Kde jsou hry jako Vietcong, Hidden and Dangerous, Mafia a další? Proč nemůže být 90% her na konzole jako Red Dead Redemption?? Já když to hrál tak jsem si uchcával...ale to je taková malá světluška ve tmě. Myslím si, že The Order bude pěkný na pohled a pro spousty hráčů i velmi zábavný, ale můj šálek kávy to není.
-
-
Tohle je ale otázka vkusu a každého baví něco jiného, jak jsi to shrnul v poslední větě. Já jsem PC hráč a nevlastním zatím konzoli, i když koupě by nebyla problém, jen musí vyjít více her, které by mě zaujaly.
Grafika určitě není všechno a třeba takový Crysis, který vypadal ve své době nejlépe ze všech her, mě zase tak moc nechytil. Naopak dvojka, která už byla graficky horší, mě chytla více. The Order mě celkem zaujal a není to pouze grafikou. Dost má na to především vliv prostředí, ve kterém se hra odehrává. Neříkám, že je to něco, co tu nikdy nebylo, ale mě tenhle typ her baví. A co se týče třeba té série AC, kterou jsi zmínil. Jo, mohli by už přejít k něčemu jinému a třeba i oprášit perského prince. Ale i tady mě nejvíce bavil asi až čtvrtý díl. A takový Vietcong? První díl dobrý, ale do dvojky už jsem se hodně nutil a když jsem ji zkusil rozehrát podruhé, tak jsem vydržel asi 15 minut, než šla hra z disku :-)
Jen jsem chtěl říct, že je to otázka vkusu, ale i když má grafika taky určitý vliv, tak jenom o grafice to asi nebude a spousta lidí si to zahraje i kvůli něčeho jiného, než jen pěkného vzhledu. -
Prosimtě, herní průmysl, stejně jako jiný, má za úkol vydělávat prachy a pokud se dělají takle drahé hry, je jasné, že taky budou chtít, aby si hru nakoupilo nejvíce lidí, kteří vývoj zaplatí...
Ty bys se snažil dělat nějakou drahou hru pro pár potenciálních zákazníků? V tom případě hodně štěstí, na takovýhle obchodní plán se ti nepochybně slítnou investoři jako mouchy... -
-
Tohle je přesně názor mladého haranta který nemá ani páru o tom jak se herní průmysl vyvíjel. Kdybys místo svých hloupých komentářů třeba běhal byl bys jako Bolt.
-
-
Místo urážek bys mohl normálně odpovědět, v čem se teda ve svém názoru mýlím...rád si přečtu, případně se poučím...
-
-
co konkrete ti vadi na tejto hre ? uz od zaciatku sa orezentuje ako atmosfericka strielacka vo viktorianskom londyne...red dead redemption je skvela hra ale urcite ju netvorili traja ludia a je to open world hra tak sa to neda porovnavat
-
-
-
-
-
Proč po Londýně běhají britští vojáci v uniformách koloniálních jednotek? *15*
-
-
Asi berou situaci z pohledu dneška, kdy se Británie stala kolonií bývalých kolonií.
-
http://mirageswar.com/uploads/posts/1219986875_201maa1.jpg
Uniforma britských vojáku z 19. století, pču tomu rozumíš, tak se nesnaž trollovat. Proč by v době nějakého povstaní (ano fiktivního, v rámci herního story) nemohli být vojáci v ulicích netuším. -
-
To jsou uniformy colonial service, ale jinak dobrej pokus... *2*
Edit: Tady máš pro představu příklad tzv. home service:
http://www.britisharmedforces.org/li_pages/graphix/sli_pics/sli_1.jpg -
-
Vážně je to tak relevantní ve hře kde bojuješ proti vlkodlakům? :D
-
-
Úplně živě vidím, jak si tuhle otázku pokládali v marketingovém oddělení. *15* Prostě typická "hlavně, ať je to cool" filosofie.
-
-
Co my víme, třeba zrovna přijeli a ještě nestačili nafasovat ty správný uniformy. *2*
-
-
Jen odpovídám tomu trollovi... *3*
-
-
-
To jsou koloniální uniformy, někteří domácí měli takový ty slušivý klobouky do výšky, zbytek ale helmy v Pruským stylu. Nenapadlo mě, že to někdo může nevědět, bez urážky, ale v televizi jsou Britští vojáci často. Tyhle "pith" helmy, jak ukazuješ, se nosily v tropech proti sluníčku..no ták, byl jsi někdy v Anglii?! Nosit tam helmu proti sluníčku je dost zbytečný. Na domácí půdě z helem v té době nosili tzv. "civil service" helmy, jak jsem zmínil, ale byly v Pruským stylu - se špičkou nahoře, později s kuličkou a byly v černé a tmavě zelené/modé, určitě některý dobrovolnický sbory měly třeba i šedé, ale pořád k tomu patřila špička, ty khaki, co jsi ukázal, jsou jasně koloniální a to navíc jen Afrika/Asie, na Novým Zélandu, v Austrálii, v Kanadě etc se už používaly v Pruským stylu.
-
-
-
Zdá se, že nová mantra nových konzolí je taková, že když narazíme na nějakou slabost a nedostatek, tak z toho udeláme "feature", v tomto případě "filmový zážitek".
Nevím, jestli se smát, nebo spíš brečet. Sem zvědav s čím přijdou příště. -
-
No Evil Within měl pruhy taky a popravdě jsem si jich ani nevšimnul - čímž je neobhajuji, jen říkám, že zrovna tohle mi nijak nevadí.
-
spise brecet,ale ne nad konzolema...ale nad tema hlupakama,co jim tohle PR zerou i s navijakem a pak to jeste sami branej *9*
-
-
Pruhy sem, pruhy tam. Tak se dělaj hry. Čím víc pruhů, tím lepší exkluzivka
-
-
čím víc barviček tím lepší pc sračččika.
-
-
Jako jo grafika pěkná... ale už z traileru je jasný že na začátku střílíš za ty špatný a zkamarádíš se s povstalcama a s psama proti padouchum....
-
diskuze na games jsou čím dál větší odpad *7* a redakci to nechává naprosto chladnou
-
Normálně hra bude v obchodech na příděl jak se o to lidé servou, jen aby si užili doma ten filmový zážitek doplněný o nějaké ty QTE.
-
Hehe, zacatkem roku byl klid, ale ted uz zas ubisoft rozjizdi dalsi kolo medialni kampane.
To zas budou kazdej den 2 clanky o division, cim vic se o tom pise tim vetsi hovadina z toho vetsinou vyleze =) -
-
The division,se mi moc libil,v ukazkach.Jestli to chlapci dotahnou do konce,tak pro me nejhezci multiplatform hra,a fakt next gen,a prvni multi.co koupim.Hodne nadejny a originalni.Me proste multiplatformovky,pripadaji jak na old gen,i na ps4!Ale tato hra bude nekde jinde.Uz by se vyvojari meli pomalu odpoutat od starych enginu,brzdi to pc i ps4 i xbox one,novy konzole jsou delany na novi enginy,a je videt,ze ty stary enginy je dost zatezujou.Hraju in famus na ps4,je ps4 krasne tichy,pustim neco na unreal3 engine a zacne topit a cekam kdy se rozleti.
-
-
Bude to open world... nie
Bude mozne riesit ulohy mnozstvom sposobov... nie
Bude mozne vypnut quick time eventy... nie
Bude mozne si customizovat postavu... nie
Bude to zabava? S dojmov mnohych hracov to ma spad, tempo, dobry pribeh a velmi nezvykly setting a napriek kontroverzii je to jedna z najocakavanejsich hier na next gen. TAKZE PRECO NIE? :D Po prvej rozumnej recenzii tomu dam sancu. -
-
open world není lepší než koridor, zlatý časy kdy takové ubi nedělalo nudné openworld hry.
opět, zatím co jsem zažil, čím víc je ve hře způsobů jak řešit určitou situaci, tím víc se hra stává nudnou a natahovanou
s QTE mají problém jen důchodci s pomalými reflexi.
cpaní rádoby vylepšování postavy a "RPG prvky" kam to de, je mor dnenšní doby. -
-
Asi tak.A hlavne me pripada,ze ty openworl hry v dnesni dobe dela kde kdo,a jsou tam furt stejni hrdinove,svalnatec,carodej,naka zenska s lukem.Ja chci v rpg popelare,zednika a kucharku!Kurna! *16*
-
-
To by bylo rpg!
-
PŘESNĚ, hrdinové z řad dělného lidu, bojující proti ohavné buržoazii.
-
-
-
Uvedom si,ze jsou pribehy a tipy her,kde nejde udelat openworl,kdyby to mel byt open worl,tak by to vypadalo zastarale i na pc za 100tis,nebo pohled diablo3,to by byli detaily obliceju,nebo zbrani,ani nos mezi vocima bych nerozeznal,asi tak.
-
-
Ved ja uplne suhlasim :D len som konstatoval. Ja osobne mam najradsej open world kde mozem customizovat svoju postavu do najmensich detailov. A je mi jasne ze nie kazdy typ hry alebo setting je pre toto vhodny. Napriek tomu ze by som velmi chcel hrat v zaklinacskom svete maga, tak chapem ze hrat za Geralta je proste najlepsia volba. Tak ako chapem, ze z tohoto by sa tazko robilo open world RPG, i ked to nieje nemozne...
-
-
Takový interaktivní film. Může to být dobré, každému dle chuti.
-
Bude to na PC? Nie neva!!
-
-
na pc by po tom ani pes nesteknul
ale u tveho umasteneho packovace tomu rozumime -
-
na PC si lížete k*lky (když už mluvíš o těch psech) u retard*vaných blizzardích omalovánek GRATULUJI.
-
Jsi opravdu tak jednoduchej, ze se ti cely svet toci kolem hadek PC konzole? Pokud ano, tak je mi te skutecne lito a preju hodne stesti v zivote mimo internetova fora, budes ho potrebovat.
-
Proč opět urážky? Jaký to má smysl?
-
-
Ty naozaj nemas rad PC :D Ja osobne hravam na konzoliach ovela viac ale tak musis uznat, ze strategie, niektore tahove veci, indie a niektore uzasne mody proste na konzoliach nespustis. Tak preco proste neuznas, ze vsetko ma svoje vyhody. Namiesto toho stale vyvolavas PC vs Konzole hate. Ved ide koniec koncov o to iste, o zabavu a ci sa ti uz dostane tak alebo onak je to jedno. Takze kazdemu to jeho.
-
-
pc mi nevadi,ale kdyz uz ta grafarna stoji 10tis,tak jsem myslel ,ze pc vytahne prni karty na stul!A zas se jenom ceka jak to udelaj firmy jako sony,nebo microsoft z gears of war.Ponevadz zas nikdo nevi jak by to na tom unreal engine4,melo vlastne vypadat.Az vyjde uncharted4,nebo gears of war na xone,tak vsichni pojedou jak opicky.Sorry,krom Tom cl. the Division.A priste at si necha nvidia ty blby keci,se pc je nyni 24 silnejsi nez xbox360!Jak to muzou tvrdit,kdyz neumej na svou grafarnu udelat vlastni hru!Nove konzole beru jako grafickou kartu,ktera demonstruje jake hry na ni mohou existovat,a toho si vazim!
-
-
ber to tak že je PC mnohem silnější ale jde o to že hry od velkych studii stojej moc peněz a navíc musí být multi platformní a jak se říká povoz jeden rychlostí nejpomalejšího koně. Když už někdo chce dělat jen pro PC tak je to zase malé studio ktery nepotřebuje nějakou užasnou grafiku,
navíc tu někteří porovnávaj hrušky z jabkama. naskriptovanej tunel bude mít vždy krasnou pozlátkovou grafiku i na nic moc konzoly ale horší už to bude někde v open world hře -
-
Ted jsem koukal na nake nove rpg s otevrenym svetem,asi 3 pokracovani za 3postavi,je to na wiiu,no ty kravo,to byla grafika,ja neveril svim ocim,ja si asi koupim wiiu a pak i pc.Kdo umi,ten umi,nekdo ma vykonu a stejne cumi!
-
Proto,ps4 je postavena tak,na kolik se dana firma citi financne,i order 1886 musel byt pekne drahy na vyvoj.I presto ze sony vlastni sony pictures a dalsi haliwoodska studia,kteri umeji udelat efekty na stejne urovni jak jini na pc za 40tis.Neni vse jen o vykonu stroje,ale i o talentu jak ho vyuzit.Nekomu nestaci vykon pc za 40tis,nekdo umi i z wiiu.
-
Tak se ta grafika za 10tis vyplati?Tet jsem cetl,ze nvidia predstavi grafarnu Titan x,ma mit vykon 4,8tflop a 8az 16gb vlastni pameti,a pekne velky jadro!cena kolem 25tis.Ale to nebude asi pro kazdeo *9*.Meli by prestat chrlit ty grafarny,a spis vuizit na max potencial tech starych!Ja taky nevyhazuju sisku chleba kazdy den!
-
-
-
-
-
-
Splněný sen. Steampunková příběhová hra s pořádnou atmoškou (STOP stupidním omalovánkám) co se nebojí nasilí, pocit ze střelby vypadá luxusně, grafika bude dechberoucí + městská fantasy tu chybí jak sv1ňa. Doufám že vlkodlakama a obyčejnejma lidmama to jen začne, ale hádám že nechcou ukazovat víc než je třeba.
-
-
"(STOP stupidním omalovánkám)"
Škoda že si takhle kazíš věrohodnost svého jinak nezávadného komentu. -
-
Zrovna na tvůj komentář jsem čekal. *6*
-
-