Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z The Order: 1886 zdůrazňuje motiv boje proti spiklenecké skupině
21.1.2015 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
Dobře grafika je docela slušná ale všichni víme jak to dopadne po vydání. Ale jinak je ta hra totální slátanina, to vymyslel nějaký psychouš na tripu.
-
Brečím, jak se sem PCTardi navalili jak lavina sra*ek. Pak budou mít plnou hubu keců a morálky. Očividně jím ani exklusivní konzolové tituly nedají spát, když musí zas*rat aj tuto diskuzi. No není se čemu divit, postupná degenerace blizzardímy hramy a exklusivními hyper symulátory trávy a vysokozdvižných vozíků udělá z mozku lidí jako del0 kaši. Že radši nenakupují nějakou hru na Old Shi*ty Games, nebo necpou prachy rodičů do dalšího propadáku na glitchstarteru. No na PC asi není co hrát. *5* *5*
-
-
Bitvami v CoD ošlehaný a zocelený gamepad mariňák promluvil. Měli by jste ho poslouchat, hodně si toho už zažil. *3*
-
Ups, já tu vidím nejvíce tvůj profilový obrázek, ale přečetl jsem si jen pár příspěvků a za moc nestály. Proti konzolím nic nemám a nebudu tvou nízkou inteligenci svádět na konzole, jako ty to svádíš u jiných na PC hry. Ty jsi prostě spadl na hlavu při porodu, i to se stává *1*
Anebo tě tahali kleštěmi za hlavu ven. Nevím, ale něco na ten způsob se určitě odehrávalo :-) -
Jsem PCčkář co proti mne máš?
-
Být tebou tak tady nemachruju abys nebyl první kdo na to bude nadávat až to vyjde. Anebo to můžeš překroutit jak bugy a hnusná grafika zlepšují celkový feeling. Ve finále zjistíš, že ti vibruje gamepad v ánusu.
-
Pravda. Jako jeden z mála PC hráčů a zdravě uvažujících hráčů obecně, si taky ťukám na hlavu, co za lidské zvratky se nahrnulo do ještě dekádu nazpět zdravé komunity a má díky tomuto tak výborně a objektivně vedeném pejdžu možnost se dokonce vyjadřovat. Ale ta přetvářka, lhaní, nenadhled, ekonomická odbornost, zkázová futurologie, otravná gumovost, neznalost i buzerantství, které momentální sebe sama vyspěle vidící generace WC shráčů představuje, je naneštěstí dnešním standardem a obávám se, že s tím asi nic už vyjma velmi radikálních kroků dělat nepůjde, než podobnou havěť, která je schopná vyzdvihovat hry jako botu nebo jiné uchylárny, prostě trpět. Ti stejní lidé v tomto případě poté budou křičet o tom, jak konzoloví kolegové nemají co dělat na článcích o WC exkluzivních! a tak velmi nadčasových záležitostech, samotní se však rádi vpičují do role královských šašků, jejichž povinností a výsadním právem je upozorňovat na onen smyšlený "špatný" stav jiných platforem a her jimi přinášejících. A tak je tu alespoň sranda a vhodná základna k tomu, aby si člověk mohl skutečně výzkumem místního rozumovýho mraveniště alespoň potvrdit, že zkazky o tom, jak WC komunitě obecně šplouchá obstojně na maják, jsou pravdivé.
-
-
Komentáře od He7he mají svojí úroveň. Sice jsou to snůšky totálních random blábolů, nicméně mě vždy alespoň trochu rozesmějou. Snad nám ještě nějakou chvíli vydrží. Já jen, že z jeho textů je cítit záchvěv praskajících žilek. *15*
-
-
"snůšky totálních random blábolů" Tohle jeho příspěvky naprosto vystihuje. *1*
-
-
Co ty můžeš vědět o hráčské komunitě před dekádou? Člověk jehož první hra byla call of duty 8 na konzoli *1* Už by sis měl uvědomit,že tě tady nikdo nebere vážně, samozřejmě kromě hnisavce ale ten má pravděpodobně maniodepresivní psychózu nebo tak něco.
-
-
Ale prosím tě, ty věštící zasmraděný krátkozobáku, co ty můžeš vědět, co já vím o hráčské komunitě před dekádou, když si jako 90s chamrať teprve sám dotahoval pleny.
-
-
Buzerantstvim te nakazil tvuj cikansky otec. *12*
-
-
Nech toho, prosím tě.
-
A tohle, děti, je příklad klasického konzolového hráče. Hlavně nešahat, nebo by si mohl zase vylít srdíčko.
-
-
Totéž platí i pro PC hráče, kteří při jediné kritice na miláška Star Ctizen vytáhnou vidle...
-
-
Anus, plz
-
-
-
-
Ani nečtu diskuzi, ale něco mi říká, že je tu zase tuna trollů.
-
-
Pravil gamepad mariňák *1*
-
-
co tu děláš PC gumo? Proč nehraješ radši nějakou "ceněnou" p2w?
-
-
Console Peasant hovoří o p2w, jaká to ironie *1*
-
-
-
Neboj, ono se to rozjede!Nemaji slov na ten new trailer *11*
-
Dáváte mínusky? Jen do mě, koukám dneska žádný článek o blizzsr*či, tak se PCtardi nudí.
-
-
Only on playstation!
-
Nevíte bude česká lokalizace?
-
-
Volal jsem kvuli tomu na playstation podporu,ano bude to mit ceske titulky,to same uncharted4,bloodborne cz titulky,gt7 plne lokalizovano jako gt6.
-
-
Tak to je paráda. Order a Uncharted s lokalizací to bude paráda.
-
-
nebude :(
-
-
Bude!
-
-
nebude. kvuli hnisavcovi by to museli lokalizovat do madarstiny a kvuli tripleG do buzeranstiny.
diky bohu se ani jedno nevyplati
a nikdo jiny to v CSR hrat nebude -
-
to soudíš podle názorů ve své PCtardské hrajeme p2w komunit?
-
-
-
-
-
Jeden z najkrajsich trailerov...uplne to stiera hranicu medzi filmom a hrou, ma to atmosferu, spad, tempo...spravny temny viktoriansky trailer, ktory sa bude este i paradne hrat okrem toho ze uplne spektakularne vyzera
-
-
Ty máš asi něco s očima.
-
"uplne to stiera hranicu medzi filmom a hrou"
*cough cough*
Myslíš tu hranici, která v první řadě hru a film odlišuje? A já myslel, že film je film a hra je hra. Asi sem ještě nedosáhl dostatečného levelu degenerace, abych se nad touhle absurditou rozplýval jako ty. Jednou ti možná konzole nabídnou i hraní (qtéčkování) v 1fps. Pak se setře hranice i mezi hrou a leporelem a ty budeš plně spokojen. -
-
Pr*eláč se zase nudí, copak žádný nový skin pro g*y trpaslíky do Boty?
-
To nemá cenu *1*
-
-
nechápu. tak chceš hrát hry nebo čučět na film ? obé dohromady jaksi stojí za ho...
-
"Hrát".
-