Přejít na výpis diskuzí
Příběhové video z The Order: 1886 zdůrazňuje motiv boje proti spiklenecké skupině
21.1.2015 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
O téhle hře jsem nejdříve nejevil při prvních článcích zájem, ale postupem času začíná vypadat čím dál tím lépe. Doufám, že to bude jedna z prvotřídních her tohohle roku *3*
-
-
U mě je to přesně naopak. Ale třeba ještě překvapí.
-
-
Jako jo grafika pěkná... ale už z traileru je jasný že na začátku střílíš za ty špatný a zkamarádíš se s povstalcama a s psama proti padouchum....
-
Jestli chcete taky hry na PC tak stačí jenom jedno: NEKRAĎTE!!! a budou Vám taky vycházet hry... hezký den :D
-
-
Na PC nejsou hry, nebo co? *15*
-
-
Asi to myslel tak, ze nekradnite a bude vam na PC namiesto 3x viac hier ako na konzoly, vychadzat 5x viac.
-
-
a taky stejné průjmy jak na konzolích, to radši míň kvalitních her
-
-
-
-
Dobře grafika je docela slušná ale všichni víme jak to dopadne po vydání. Ale jinak je ta hra totální slátanina, to vymyslel nějaký psychouš na tripu.
-
Zase to konzolisti neunesli a zacli brecet a kopat kolem sebe?
-
Přesně díky těmhle hrám se herní průmysl stal sra*koidní stokou pro ovce. Já nechápu proč konzolisti (a nic proti nim nemám) jsou tak spokojeni "pouze" s grafikou? Do prd*le proč jen grafika? Vždyť by ty hry mohly být úplně někde jinde. Proč hry, které stojí opravdu za to a mají super základ musejí vydávat studia o třech lidech? Bez peněz, ale s úžasným potenciálem a ta největší studia, které si můžou dovolit úplně vše vydávají to co vydávají? A já se ptám, to vám jako stačí??? Je tu spousta trolů, já vím, ale některé hráče chápu, oni nehejtujou The Order proto, že si ho nemůžou na PC zahrát, ale proto, že jakákoliv hra může ovlivnit celý trh. A promiňte, ale Watch Dogs? Call of Duty? Battlefield? Assasins? Ano bývávali to super hry, na první a druhé CoD nezapomenu, Battlefield 1942? Super pecka a druhý Assasin boží, ale už to stačilo, je potřeba jít dál. Kde jsou hry jako Vietcong, Hidden and Dangerous, Mafia a další? Proč nemůže být 90% her na konzole jako Red Dead Redemption?? Já když to hrál tak jsem si uchcával...ale to je taková malá světluška ve tmě. Myslím si, že The Order bude pěkný na pohled a pro spousty hráčů i velmi zábavný, ale můj šálek kávy to není.
-
-
Tohle je ale otázka vkusu a každého baví něco jiného, jak jsi to shrnul v poslední větě. Já jsem PC hráč a nevlastním zatím konzoli, i když koupě by nebyla problém, jen musí vyjít více her, které by mě zaujaly.
Grafika určitě není všechno a třeba takový Crysis, který vypadal ve své době nejlépe ze všech her, mě zase tak moc nechytil. Naopak dvojka, která už byla graficky horší, mě chytla více. The Order mě celkem zaujal a není to pouze grafikou. Dost má na to především vliv prostředí, ve kterém se hra odehrává. Neříkám, že je to něco, co tu nikdy nebylo, ale mě tenhle typ her baví. A co se týče třeba té série AC, kterou jsi zmínil. Jo, mohli by už přejít k něčemu jinému a třeba i oprášit perského prince. Ale i tady mě nejvíce bavil asi až čtvrtý díl. A takový Vietcong? První díl dobrý, ale do dvojky už jsem se hodně nutil a když jsem ji zkusil rozehrát podruhé, tak jsem vydržel asi 15 minut, než šla hra z disku :-)
Jen jsem chtěl říct, že je to otázka vkusu, ale i když má grafika taky určitý vliv, tak jenom o grafice to asi nebude a spousta lidí si to zahraje i kvůli něčeho jiného, než jen pěkného vzhledu. -
Prosimtě, herní průmysl, stejně jako jiný, má za úkol vydělávat prachy a pokud se dělají takle drahé hry, je jasné, že taky budou chtít, aby si hru nakoupilo nejvíce lidí, kteří vývoj zaplatí...
Ty bys se snažil dělat nějakou drahou hru pro pár potenciálních zákazníků? V tom případě hodně štěstí, na takovýhle obchodní plán se ti nepochybně slítnou investoři jako mouchy... -
-
Tohle je přesně názor mladého haranta který nemá ani páru o tom jak se herní průmysl vyvíjel. Kdybys místo svých hloupých komentářů třeba běhal byl bys jako Bolt.
-
-
Místo urážek bys mohl normálně odpovědět, v čem se teda ve svém názoru mýlím...rád si přečtu, případně se poučím...
-
-
co konkrete ti vadi na tejto hre ? uz od zaciatku sa orezentuje ako atmosfericka strielacka vo viktorianskom londyne...red dead redemption je skvela hra ale urcite ju netvorili traja ludia a je to open world hra tak sa to neda porovnavat
-
-
-
-
-
Normálně hra bude v obchodech na příděl jak se o to lidé servou, jen aby si užili doma ten filmový zážitek doplněný o nějaké ty QTE.
-
Brečím, jak se sem PCTardi navalili jak lavina sra*ek. Pak budou mít plnou hubu keců a morálky. Očividně jím ani exklusivní konzolové tituly nedají spát, když musí zas*rat aj tuto diskuzi. No není se čemu divit, postupná degenerace blizzardímy hramy a exklusivními hyper symulátory trávy a vysokozdvižných vozíků udělá z mozku lidí jako del0 kaši. Že radši nenakupují nějakou hru na Old Shi*ty Games, nebo necpou prachy rodičů do dalšího propadáku na glitchstarteru. No na PC asi není co hrát. *5* *5*
-
-
Bitvami v CoD ošlehaný a zocelený gamepad mariňák promluvil. Měli by jste ho poslouchat, hodně si toho už zažil. *3*
-
Ups, já tu vidím nejvíce tvůj profilový obrázek, ale přečetl jsem si jen pár příspěvků a za moc nestály. Proti konzolím nic nemám a nebudu tvou nízkou inteligenci svádět na konzole, jako ty to svádíš u jiných na PC hry. Ty jsi prostě spadl na hlavu při porodu, i to se stává *1*
Anebo tě tahali kleštěmi za hlavu ven. Nevím, ale něco na ten způsob se určitě odehrávalo :-) -
Jsem PCčkář co proti mne máš?
-
Být tebou tak tady nemachruju abys nebyl první kdo na to bude nadávat až to vyjde. Anebo to můžeš překroutit jak bugy a hnusná grafika zlepšují celkový feeling. Ve finále zjistíš, že ti vibruje gamepad v ánusu.
-
Pravda. Jako jeden z mála PC hráčů a zdravě uvažujících hráčů obecně, si taky ťukám na hlavu, co za lidské zvratky se nahrnulo do ještě dekádu nazpět zdravé komunity a má díky tomuto tak výborně a objektivně vedeném pejdžu možnost se dokonce vyjadřovat. Ale ta přetvářka, lhaní, nenadhled, ekonomická odbornost, zkázová futurologie, otravná gumovost, neznalost i buzerantství, které momentální sebe sama vyspěle vidící generace WC shráčů představuje, je naneštěstí dnešním standardem a obávám se, že s tím asi nic už vyjma velmi radikálních kroků dělat nepůjde, než podobnou havěť, která je schopná vyzdvihovat hry jako botu nebo jiné uchylárny, prostě trpět. Ti stejní lidé v tomto případě poté budou křičet o tom, jak konzoloví kolegové nemají co dělat na článcích o WC exkluzivních! a tak velmi nadčasových záležitostech, samotní se však rádi vpičují do role královských šašků, jejichž povinností a výsadním právem je upozorňovat na onen smyšlený "špatný" stav jiných platforem a her jimi přinášejících. A tak je tu alespoň sranda a vhodná základna k tomu, aby si člověk mohl skutečně výzkumem místního rozumovýho mraveniště alespoň potvrdit, že zkazky o tom, jak WC komunitě obecně šplouchá obstojně na maják, jsou pravdivé.
-
-
Komentáře od He7he mají svojí úroveň. Sice jsou to snůšky totálních random blábolů, nicméně mě vždy alespoň trochu rozesmějou. Snad nám ještě nějakou chvíli vydrží. Já jen, že z jeho textů je cítit záchvěv praskajících žilek. *15*
-
-
"snůšky totálních random blábolů" Tohle jeho příspěvky naprosto vystihuje. *1*
-
-
Co ty můžeš vědět o hráčské komunitě před dekádou? Člověk jehož první hra byla call of duty 8 na konzoli *1* Už by sis měl uvědomit,že tě tady nikdo nebere vážně, samozřejmě kromě hnisavce ale ten má pravděpodobně maniodepresivní psychózu nebo tak něco.
-
-
Ale prosím tě, ty věštící zasmraděný krátkozobáku, co ty můžeš vědět, co já vím o hráčské komunitě před dekádou, když si jako 90s chamrať teprve sám dotahoval pleny.
-
-
Buzerantstvim te nakazil tvuj cikansky otec. *12*
-
-
Nech toho, prosím tě.
-
A tohle, děti, je příklad klasického konzolového hráče. Hlavně nešahat, nebo by si mohl zase vylít srdíčko.
-
-
Totéž platí i pro PC hráče, kteří při jediné kritice na miláška Star Ctizen vytáhnou vidle...
-
-
Anus, plz
-
-
-
-
Proč po Londýně běhají britští vojáci v uniformách koloniálních jednotek? *15*
-
-
Asi berou situaci z pohledu dneška, kdy se Británie stala kolonií bývalých kolonií.
-
http://mirageswar.com/uploads/posts/1219986875_201maa1.jpg
Uniforma britských vojáku z 19. století, pču tomu rozumíš, tak se nesnaž trollovat. Proč by v době nějakého povstaní (ano fiktivního, v rámci herního story) nemohli být vojáci v ulicích netuším. -
-
To jsou uniformy colonial service, ale jinak dobrej pokus... *2*
Edit: Tady máš pro představu příklad tzv. home service:
http://www.britisharmedforces.org/li_pages/graphix/sli_pics/sli_1.jpg -
-
Vážně je to tak relevantní ve hře kde bojuješ proti vlkodlakům? :D
-
-
Úplně živě vidím, jak si tuhle otázku pokládali v marketingovém oddělení. *15* Prostě typická "hlavně, ať je to cool" filosofie.
-
-
Co my víme, třeba zrovna přijeli a ještě nestačili nafasovat ty správný uniformy. *2*
-
-
Jen odpovídám tomu trollovi... *3*
-
-
-
To jsou koloniální uniformy, někteří domácí měli takový ty slušivý klobouky do výšky, zbytek ale helmy v Pruským stylu. Nenapadlo mě, že to někdo může nevědět, bez urážky, ale v televizi jsou Britští vojáci často. Tyhle "pith" helmy, jak ukazuješ, se nosily v tropech proti sluníčku..no ták, byl jsi někdy v Anglii?! Nosit tam helmu proti sluníčku je dost zbytečný. Na domácí půdě z helem v té době nosili tzv. "civil service" helmy, jak jsem zmínil, ale byly v Pruským stylu - se špičkou nahoře, později s kuličkou a byly v černé a tmavě zelené/modé, určitě některý dobrovolnický sbory měly třeba i šedé, ale pořád k tomu patřila špička, ty khaki, co jsi ukázal, jsou jasně koloniální a to navíc jen Afrika/Asie, na Novým Zélandu, v Austrálii, v Kanadě etc se už používaly v Pruským stylu.
-
-
-
Zdá se, že nová mantra nových konzolí je taková, že když narazíme na nějakou slabost a nedostatek, tak z toho udeláme "feature", v tomto případě "filmový zážitek".
Nevím, jestli se smát, nebo spíš brečet. Sem zvědav s čím přijdou příště. -
-
No Evil Within měl pruhy taky a popravdě jsem si jich ani nevšimnul - čímž je neobhajuji, jen říkám, že zrovna tohle mi nijak nevadí.
-
spise brecet,ale ne nad konzolema...ale nad tema hlupakama,co jim tohle PR zerou i s navijakem a pak to jeste sami branej *9*
-