Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tuto hru som sa velmi tešil, ale pred tromi rokmi.Toto vyzera čim ďalej tym horšie-podla mňa to bude ďalšia konzolova tuctovka a na skutočny high end navrat votrelcov si budeme musieť ešte počkať...
  • bohužel v dnešní dobe treba kvalitní hardcore hru hledat jako jehlu v kupe sena
  • Ronox
    Tohle je stejnak klasika http://www.youtube.com/watch?v=me39_Lvy6MY .. pamatuju, když jsem pařil jako malej na ps1. Tomuhle dám určitě šanci už jen kvůli coopu s kámošema a protože gearboxáci stojí za jedním z nejlepších coopů vůbec, tak jim věřím, že aspoň po tý stránce to bude zábavný.
  • God-of-War
    Myslim, že za dva měsíce se dozvíme, jak to dopadlo:)...Pochybuju, že to bude větší průser, než poslední AvPéčko.
    • tuším jsem nekde četl že to melo zabavny multiplayer
      • AvP mělo docela dobrej multiplayer, ale málo map a né každej to hrál.
  • mě to přijde jak trailer na team america
  • co to je za hnus grafiku to snad bezi na unreal engine zas nebo co uz kurv4 ?!
  • Hra, alespoň z dostupných videí vypadá o poznání hůře, než poslední AvP. Co se týče animací, detailů, nebo vůbec proporcí částí lidských těl mi to silně připomíná hry tak 10 let zpět. Snad to zachrání hratelnost.
    • ano opravdu to vypada jako max paine nebo gta3 *5* jo je fakt Mafia I vypadala mnohem lépe než tahle ukázka
  • Lawliet
    Ti vojáci na základně dole umřou, i ti na té loďi na orbitě umřou,.. vím to. Btw hra vypadá dobře, ne jak ta poslední sra*ka co vyšla. Možná je to trochu víc arkádový zabíjení Xenos, než na jaký by jsme rádi byli zvyklí, ale dal bych tomu šanci, tváří se to slibně.
    • Jo a v šestém levelu jak se tam musí svařit ty dveře dole ve sklepě, tak je tam špatně položená textura, vím to.
      • Lawliet
        Tu tak položili schválně, aby jsi si toho hned všiml, že je špatně.
  • Tak mně se hra líbí, nechci mít radši přehnaný očekávání, ale těším se. Jediné nad čím přemýšlím je zda xbox verzi nebo PC. Na PC zřejmě nebude Special Edition... jak to máte Vy?
    • Jestli myslíš sběratelku, tak ta bude i pro PC, akorát (jak už se v minulosti mnohdy stalo) asi opět nebude distribuována v naší zemi. Naštěstí není problém předobjednat v zahraničí. Nad samotnou hrou (resp. její kvalitou) však visí spousty otazníků. Sám musím uznat, že čím víc videí vidím, tím více se váhy kloní na stranu pesimismu. Snad si ale Gearbox uvědomuje, jak obrovská základna fanoušků je tady v sázce a jak fatální následky by mohl mít neúspěch téhle hry. Takže doufám a držím pěsti, ať se to nakonec podaří...
  • GlaDOS
    Líbí se mi, že tam mají i Xenomorpha s průhlednou hlavou, odhalující část lebky, z Alien 1. Ale celkově mě ta hra odpuzuje. Hlavně svým přístupem k hratelnosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit