Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AvP měl našlápnuto na hodně dobrý film, scénář, námět dobrej, efekty také. Režie byla slabá a herci také...
  • AvP je kvalitní komiksový film. Ty souboje neměli chybu. Šlo vidět, že na to nebylo moc peněz tak herci byli hrozný, ale souboje a efekty byly v poho. Souboje byly epic.
  • Dúfam ze vyjde nova hra. Pomsta alienov
  • jenže predátor ho zabil ve sračce a to se nepočítá
  • Inteligentní byli i v Aliens i když to tam byla spíš intelegence roje (jedinec je nepodstatný), ale když je sám tak se projeví terpve inteligence jednotlivce.
  • Tak já si teda myslim, že co se týče kvalitních sci-fi potvor, tak Lovecraft směle konkuruje
  • GlaDOS
    Já si teď občas AvP 2 dávám a skáčou. Ale to je spíš útok na přímou viditelnost. Jinak máš pravdu, že v pohybu jenom lezou. AvP 1 je ještě větší sranda. Jsou tam snad 2x rychlejší než ve dvojce.
  • GlaDOS
    To máš pravdu, že občas nabíhali jako na porážku. Ale když se to tak vezme, úplní magoři to nebyli. Newt celkem inteligentně unesl, když byl ukryt ve vodě, Hudsona zase stáhl do zemní šachty, zatímco většina útočila ze stropní ventilace. No uvidíme. Ale radši nebudu mít přehnaná očekávání.
  • No, jestli je nejlepší je na diskuzi, každému se líbí něco jiného. Já třeba víc žeru Predátora. Podle Scotta má být Alien inteligentní. Cameron z něj udělal hmyz a Cameronovi to vyčítal. Ale jak čas udělal, tak Cameron je ještě větší vizionář než se zdá být. Protože Scott v Prometheovi nepřímo naznačil, že Vetřelec bude inteligentní, ale spíš by se měl chovat jako hmyz, přizpůsobit, přežít-zabít vše živé apod.
  • jinak celkem slušně našlápnuto měl i Lance Henriksen, ale robot nebyl zabit :) Jinak Predátor ho zabil, Terminátor také, pouze královna ho roztrhla ale fungoval dál :)
  • bry uz jsem si to nasel. ale jinak.... to je garlen green voe...
  • Máš recht, že Alien je nejlepší vymyšlená Sci-fi příšera. Tupý rozhodně není, ale taky musím brát v potaz, že tahle hra je založena na filmu "ALIENS" (Vetřelci 2). V tom filmu Alieni taky celkem nabíhaly jako magoři, protože jich bylo spousta. Tak jich vojáci celkem hodně postříleli (např. Hudson v Laboratořích) Takže já to beru s nadhledem *3*
  • Bill Paxton voe *7*
  • ? co vim tak hudson hral jenom v aliens, nemyslis nahodou hickse ? toho zabili v aliens, a T1, ale v predatorovi stejne nehral... wtf ?
  • u AvP2 mi vadilo, že zbraně neměly žádný recoil a kdyby palba byla podmíněna tím, že musíš stát, byl by to úplně jinej zážitek...taky pohyb by mohl být omezenej zvolenou zbraní...jinak právě v AvP2 mě fascinovalo, že se potvory nedaly trefit, jak lezli neustále po stěnách, kličkovaly...jen škoda, že AI nevyužívala skoky...ale to bylo taky před 10 rokama, dneska už by s tim mohli vývojáři něco udělat.
  • GlaDOS
    No dost lidem třeba taky nejde jen o kvalitu grafiky. Ze starších gameplay záběrů mi to spíš připadalo jako CoDčko, kde místo stovek vojáků budeš kosit stovky Alienů. A přitom Vetřelec je dle mého nejlepší scifi příšera vůbec. Není to tupá ovce. Místo přímého kosení desítky nabíhajících potvor v řadě bych uvítal promyšlenější taktiku a mírné dávkování cílů ke střelbě. A z herních záběrů jsem tudíž zatím v rozpacích.
  • to je tenista andy murray. priserny.
  • Když už je tu řeč o řemeslu. Ano je to velmi dobrý film, až na scénář a občas stříh. První třetina je opravdu skoro dokonalé dílo, 45 minut vás to připravuje na něco bombastického, ale nakonec z toho vyleze pouhá vyvražďovačka. A to ještě hloupá. Prostě ten film z pohledu vetřelčího univerza je špatný, víc otázek nadhodil než zodpověděl, přinesl akorát zmatek. Ty kecy že si každý ve své fantazii má odpovědět jsou trapný, jsou to jenom výmluvy. Po blockbusteru nemůže nikdo chtít přemýšlení... Měl to být čistě navazující Prequel a byl by klid, jenžě Scott je hladovej a chce peníze. PS: ještě jsem neviděl tak spoilerový trailer jako měl Prometheus...
  • ta tam je...
  • Magister_Peditum
    Jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit