Přejít na výpis diskuzí
Příběhový trailer na Aliens: Colonial Marines
27.12.2012 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
není pravda, mění se všechny díly v DC. A pokud budu mluvit o věci která něco zásadně změní, tak je to první díl kde v DC verzi je vidět, jak lidé mění ve vajíčko...
-
Takový nádherný tvor je to. Doufám, že těch nebohých vojáčků rozpáře co nejvíce. :C3
-
Se tu oháníte nějakou myšlenkou...Myšlenku měla tak 2001 Vesmírná Oddysea. Ale já jsem asi lempl, tak mě raději neposlouchejte
-
Jestli myslíš sběratelku, tak ta bude i pro PC, akorát (jak už se v minulosti mnohdy stalo) asi opět nebude distribuována v naší zemi. Naštěstí není problém předobjednat v zahraničí. Nad samotnou hrou (resp. její kvalitou) však visí spousty otazníků. Sám musím uznat, že čím víc videí vidím, tím více se váhy kloní na stranu pesimismu. Snad si ale Gearbox uvědomuje, jak obrovská základna fanoušků je tady v sázce a jak fatální následky by mohl mít neúspěch téhle hry. Takže doufám a držím pěsti, ať se to nakonec podaří...
-
co tam dělá ten bambula z Black Ops se šátkem na hlavě?
-
Na Promethea sem se koukal zrovna včera, první třetina filmu skvělá, zbytek naleštěná bída. Ridley se moc nevytáhl.
-
Všichni jsou mrtvý Dave..... a co Kočanská? Je mrtvá Dave. A co Peeterson? Je mrtvý Dave, všichni jsou mrtvý Dave, VŠICHNI JSOU UŽ MRTVÝ DAVE!
-
po řemeslné práci je Prometheus špičkový scifi. každej ten flim nepochopí no..
-
Blbá blondýna není žádná výzva. To už můžeš použít gumovou panu a máš to "némlich" to samé.-)
-
A jmenuje se to Aliens:Colonial Marines vs Predator?:-)
-
a vibrátor?
-
a terminator ?
-
No s tou hodinou to byl možná Das U-Boot...a to možná bylo i víc, než hodina. Už v tom mám trochu bordel. (ale taky tam byli "marińáci")
-
to jsem viděl jenom na star trek
-
Mrtvý...
-
Ja bych nerad zacinal nejakej flamewar. Charlize Theron je bezesporu pritazliva zena ale proti Noomi mi prijde vcelku nezajimava.
-
No moc hezky to nevypadá...
-
Ano proč ne, ale po prvním sexu hned zahodit. *1*
Když už babu z promethea tak aspoň Charlize Theron, není to sice gmam radiace, ale je to blondýna *14* -
Jedinej alien kterej se opravdu s directors cutem zasadne meni je trojka.
-
kde je HIcks ? kde Vasquezova ? fail.