Přejít na výpis diskuzí
Příběhový trailer na Aliens: Colonial Marines
27.12.2012 | Petr Poláček
104 příspěvků
-
No, já měl za to, že tvůrce vetřelců přispěl svojí originálností, přičemž hra stále recykluje staré známé. Reagoval jsem na nadřazený komentář :-)
-
Je hezké, že sis přečetl info, jak měl původně vypadat Alien3, ale příjde mi to trochu mimo mísu
-
Jo a v šestém levelu jak se tam musí svařit ty dveře dole ve sklepě, tak je tam špatně položená textura, vím to.
-
Chceš říct H.R. Giger, že?
http://cs.wikipedia.org/wiki/H._R._Giger -
Hra, alespoň z dostupných videí vypadá o poznání hůře, než poslední AvP. Co se týče animací, detailů, nebo vůbec proporcí částí lidských těl mi to silně připomíná hry tak 10 let zpět. Snad to zachrání hratelnost.
-
Chybička se vloudila, samozřejmě H. R. Gieger :-)
-
Ti vojáci na základně dole umřou, i ti na té loďi na orbitě umřou,.. vím to. Btw hra vypadá dobře, ne jak ta poslední sra*ka co vyšla. Možná je to trochu víc arkádový zabíjení Xenos, než na jaký by jsme rádi byli zvyklí, ale dal bych tomu šanci, tváří se to slibně.
-
H. E. Gieger mě překvapil svým návrhem na vetřelce 3. Inspiroval se šelmou, která by měla lidskou tvář, byla by neskutečně sexy a při polibku by jazykem oběti propíchla hrdlo, či ocasem, který by jí číhal nad hlavou protrhla lebku. Nicméně, nevím jak by to přijalo publikum, on byl totiž původní scénář situován Vincentem Wardem na dřevěnou planetu plnou věřících. Určitě by to byl od Aliens šok.
-
Tak mně se hra líbí, nechci mít radši přehnaný očekávání, ale těším se. Jediné nad čím přemýšlím je zda xbox verzi nebo PC. Na PC zřejmě nebude Special Edition... jak to máte Vy?
-
Líbí se mi, že tam mají i Xenomorpha s průhlednou hlavou, odhalující část lebky, z Alien 1. Ale celkově mě ta hra odpuzuje. Hlavně svým přístupem k hratelnosti.
-
Ještě si přisadim. Vetřelec to je prostě H.R.Gieger...to je umnění...a mně už tam prostě chybí...něco novýho, originálního. Přitom námětů má dost. Já se na hru od (zvlášt od) Gearbox těšil, ale s každym novym videm jsem víc a víc zklamanej.
-
To je zas americky epický, že bych se z toho zeblil. No rozhodně už nikdy nebudou hry jako AvP1. A co se týče AvP2, kdo ji hrál za nejvyšší obtížnost tak mi dá za pravdu, že to bylo taky pěkně o nervy a přežití (alieni se nedali vůbec strefit, jak byli rychlí). A stále tvrdim, že je ve hře moc světla. Na základnu, která by měla být srovnaná se zemí.
-
Aspoň když už nic tak by mohli sundat to tlačítko "HD" a dát tam spíš HQ a ani tak by to nesedělo.
-
Nevim, čím to je..ale grafika mi trailer od traileru přijde čim dál horší..animace taky nic moc..ale přesto hře CHCI dát šanci, jakej bude výsledek, to se nechám překvapit *3*
-
Hmmmm, to vypadá jako kdyby vzali AvP a "přiscriptovali" tam cutscény. *7*
-
No, tak jsem to myslel. *1*
-
Stejný model, jiné sériové číslo?
Tvůj kuchyňský mixér asi taky nemá unikátní design :) -
Mě se zdá, že se kluci snaží být s tímhle trailerem "epický" ale fakt se jim to nedaří.
Kdyby se pokusili o strašidelně laděnej trailer, určo by to dopadlo o hooodně líp :(
Jsem fakticky zvědavej na výsledek... -
Hm. Těšil jsem se. No myslim, že už je to tak pět let, co jsem se začal těšit. A stačila minuta a půl a právě mě to přestalo zajímat. Leda by přišly nadšené recenze, ale v to asi nikdo nevěří
-
Nejsem v aliením universu zas tak zběhlý, ale proč je tam Bishop? To je jiný
modelsériové číslo?