Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen otázka: nejsi Hairy_Ass? Nemusíme to rozebírat, bude stačit jednoduché ANO či NE.
  • Kozy
    jj v dalším DLCčku
  • Ona je jina! Ona je Noomi! Moje milovana Noomi!
  • kurva, jak se tam vlzel ten smajl?
  • Pokud se nemylim tak v kino verzi schazi cela cast s lovem na aliena ktera je docela zajimava.
  • Tak to hodně štěstí, fanatických najivních blbek lítá všude spousta
    (čistě filmová postava) *13*
  • asi takový jako že v DC nevyleze ze psa ale z krávy a že vetřelec nakonec z Ripleyové nevyleze. Na dějové linii filmu žádný DC nic nemění, ale co se týče vetřelčího univerze, tak to že vajíčka vznikají z lidí ano :)
  • V tom filmu jsem se do ni zamiloval na prvni pohled. Jednou bych s ni chtel mi deti se spicatou hlavou.
  • Řekl bych že půjde o stejného Bishopa jako ve filmu, když se to má odehrávat na lodi Sulaco, což je loď ze dvojky. A co jsem četl má to to dějově přemosťovat vetřelce 1 až 3.
  • God-of-War
    Demence...
  • Magister_Peditum
    Přidali tam věci z dodatků k Pánu Prstenů, tedy vlastně věci, které souhlasí s lore. Plus tam samozřejmě je pár filmařských "invencí": Radagast v Dol Gulduru a jeho sáně s králíky, hrob pána Nazgulů, živého skřeta Azoga, a posunutí dějové linie s Nekromantem až do doby děje Hobita.
  • Ale mě se to náhodou líbí *4* ... Ta grafika není bůh ví jak špatná. Jenomže mi příjde o trochu horší než v Gameplayi z E3 ( tam se mi ta grafika zdála naprosto super ). Pravý hráč na grafiku nehledí. Nezdá se mi to jako velký průser, ale bojím se atmosféry. Přiznám se, že jsem fanda akčních stříleček ve stylu Battlefield, Far Cry a jiných tohoto žánru. Takže pro mě tohle určitě zklamání nebude *3* .Příjemným plusem je to, že se ve hře nachází ženské postavy. Příjemná změna po dlouhé době. Já Gearboxu věřím, protože mají za sebou spousty perfektních her: např. Brothers is Arms mi navádělo skutečný pocit že jsem ve II. světové válce. Jak komu se tenhle projekt ALIENS líbí... Já o koupii nepochybuji. Dávám tomu velké naděje. To se dozvíme už za 2 měsíce *3* , kdy mají ALIENS vyjít.
  • to je sice možný ale v tom filmu jsem doufal, že bude první kdo tam chcípne...tak protivnou postavu jsem ve filmu dlouho neviděl...což je docela tristní, když šlo o hlavní postavu
  • good point
  • Prometheus nedává žádnej smysl, každej dko to viděl tak to pochopí, že to měla bejt nějaká megalomanská pointa ale tvůrci to nezvládli a ten film je naprostá blbost...nemluvě o tom, že debilnější postavy ve filmový kinematografii opravdu asi nikdy nevznikly...řemeslně je to fakt špičkovej film ale scénář a chování postav je žumpa největších Béček
  • a teď tu o Hobitovi a co do toho všechno přidali, prosím
  • Jak spolu souvisí, že je technicky Prom skvělej a to, že ho někdo holt nepochopí? Ten film nedává smysl, nic nevysvětlí, odporuje sám sobě a vám to připadá hlubokomyslný a k zamyšlení? :D :D skvělé Lindelofe, vyšlo ti to
  • To je fakt zasadni dejovej zvrat ktery zmeni vyzneni celeho filmu omg...
  • A nejlepší je Hudson, to je jediný týpek na světě kterýho zabil jak Predátor, Vetřelec, tak Terminátor :)
  • Jako fanoušek Aliena nějak nedokážu rozdejchat tu věc, že prostě tahle hra nemůže dějem navazovat. A už vůbec ta kravina že tam jsou stovky Alienů, když výbuch měl vše zničit v okruhu 30km. Civilistů bylo cca 150, hodně jich chcíplo od mariňáků a o zbytek se postaral výbuch. Možná pár jich mohlo přežít, ale stovky ? Prostě se měl vymyslet jiný příběh, tohle co vzniklo je jenom hodn blbě nastavovaná kaše....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit