Přejít na výpis diskuzí
Příběhový trailer na Deus Ex: Mankind Divided staví do centra zájmu Prahu
29.4.2016 | Aleš Smutný
70 příspěvků
-
Prave si sudil Mafiu III podla videa...Neprotirecis si troska ?
-
Milouš Ovar tuZeman je nelepší český prezident a spussytel českého národa. Žádný zfašizovaný kavárníci a sluníčkári placení US embassy jako ty nám ho nevezmou.
-
Krom Prahy se tam ještě velice zdůrazňuje Dubai a to třetí město nedokážu zařadit. Nicméně těším se moc, Human Revolution zrovna po třetí hraju a opět jsem si potvrdil, že je to vynikající hra. Jsem rád, že nechali Adamovy jeho vyzáž a hlas, tak nějak už k němu patří, i když k němu má spousta lidí výhrady. Za mě super.
-
Taky jim v tom poslední dobou moc nepomáháme :D
-
Mě to teda zaujalo víc, než nějaký MGS a to nejsem extra fanda nových Deusů...
-
Nevím zda se toto šíří kapénkovým přenosem ale za poslední dobu se tu roznáší nemoc soudit hru hned z traileru. Nesouhlasím, jednička byla prostě dobrá mimo jiné na games dostala 10/10.Hrdina je též v poho, podívej se na MAFIA III jak to může dopadnout.
-
Předchozí díl to myslel dobře, ale ve výsledku to byla hrozná nuda. A tohle vypadá prakticky stejně. Nepovedený "badass" hrdina, neurčitý šampón, ani Geralt ani Snake, ale spíš něco jako parodie na oba, trailer působí spíš jako Watchdogs nebo Hitman nebo jiné béčko, které brzy zapadne...
Plíživé hry mám rád a určitě nového Deuse vyzkouším (a asi i dohraju, protože jsem ukázněný hráč), ale že bych se nějak těšil, to se říct nedá. Jednička byla super, ale pak to šlo dolů. Další díly hodn slibovaly, ale příběh byl spíš blábol a zajímavé momenty/postavy se taky někam vytratily.
PS: Pěkná Praha je v MGS 4, tady to moc jako Praha nevypadá. -
Ty ruske prizvuky vsech postav z Prahy jsou docela hrozne, to me celkem irituje. Furt ve svete nedokazou pochopit, ze nejsme rusaci *7* *15*
-
I never asked for this! *1*
-
nastup erekcie 3, 2, 1...