Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To te musim zklamat. 21.12.2012 neni zadne vymyslene datum, ale skutecne je to meznik, konec jedne ery Zeme, teda aspon podle Mayskeho kalendare, kdy ma nastat cyklicka obnova, nebo snad by se i mohli vratit "Bohove", kteri tu byli na pocatku civilizace. Teda samozrejme jen kdyz clovek veri Mayum, jinak se nemusi niceho bat... Snad :)
  • Už mi to vadí jak všude píší že 2012 je konec světa. Nic takového nikde psané není. Nikdo nepředpověděl že přesně na hodinu bouchne země nebo já nevím. Ať si o tom někdo něco přečte a teprve něco píše ale takhle si každej myslí že 21.12.12 prostě končíme ale to není pravda. Je to úplně o něčem jiném ale to by si to někdo musel nejdříve zjistit.
  • SA-reg
    Ač s tebou do jisté míry souhlasím, tak jsi to neměl říkat... AC teď jede a fanoušci tě sežerou.

A víte proč jede? Protože je to hlavně single a tak jde pirátit... jistě, možná se některým po hraní rozsvítí a hru si pak koupí, ale já stejně vidím úspěch AC v rozšíření přes pirátství...

Edit: hrál jsem AC1 i AC2 i AC:B...
  • budu, protože mě ten příběh vůbec nezajímá *1*
    ale když jsem znova chtěl hrát jedničku, tak mě to vůbec nebavilo, protože mi tam pořád nějaký ten super vylepšovák chyběl
  • Hairy_Ass
    Kosmos :
    Je pravda, že celá "sci-fi" zápletka ve hře je děsně naivní - kdyby byli autoři co k čemu, tak linii s nějakými vládci lidstva v pravěku, s koncem světa, i bipolarizací světových dějin na odvěkou válku mezi templáři a asásiny, mohli klidně vynechat, ale to by asi nebylo pro dnešní mainstream dost cool. Spiknutí a paranoia se dají navodit i tak, že v tom nemusí nutně učinkovat ufoni, vezměte si třeba Foucaultovo kyvadlo od Umberta Eca. Historická část AC mě baví, ale ty sci-fi prvky musím vždycky přetrpět.
  • A stejně to nejspíš budeš hrát *2*
  • Neustálé odbočky jenom ukazují jak je příběh v téhle hře zcela povrchní a ve své podstatě na něm vůbec nezáleží, autoři prostě od záčatáku neměli s tímto projektem kromě tahání peněz z kapes naivních hráčů žádnou vizi a podle potřeb třepajícího se oslíka se bude uměle celý ten přiblbý historický scifi blábol natahovat. Do každého dílu se jen přihodí něco těch " vylepšení a novinek", které budou všichni opěvovat jako naprosto převratné, přestože dávno byly ve hrách před 10 lety.
    Proč tedy nebyly už v díle prvním? Inu díky naprosté nápadové impotenci celého vývojářského týmu nemohly být použity, protože pak by neměli čím další díly "vylepšit".
  • prudislav
    vždyť tak říkali že templáři chtěj v 21.12.2012 vyslat nějakej satelit kterým ovládnou svět bo tak nějak
  • konec sveta tomu dali jen prilepku americti scenaristi *3*
  • mě to bylo jasný už od konce druhého dílu, že ta pohroma před kterou varuje Minerva souvisí s 2012 :D
  • prudislav
    no pořád je tam dohromady víc inovace něž v CoD za poslední 4 roky. v AC:B bylo nově o dost víc věcí než třeba mezi Dead Space 1 a 2 . A to to je v podstatě standalone datadisk.
  • Přesně, též nechápu, co mají všichni s tím koncem světa :P. Ač mám historii velmi rád, na tuhle "pohádku" nevěřím ;). Ale spousta lidí na toto téma rádo žertuje :P.
    K AC: Revelations - již se ho nemohu dočkat a jednoznačně jdu do sběratelské edice :). Mám i kodex edici - libovka ;).
    Nechci být naivní, ale doufám, že tentokrát PC verze skutečně vyjde spolu s těmi konzolovými ;). Leč bych se nedivil, kdyby nás PCfanoušky opět na poslední chvíli odřekli a následoval by zase posun o půl roku :P.
  • dilinja
    jak zase dovypravet pribeh Altaira??? To potrebujou 5 dílů? (Dojná bába) *12* *12* *16* *16* *16* *12* *12* *12*
  • jen chcou odvrátit fail na PC po konci světa se o tržby zajímat nebudou (nevěřim na konec světa 2012 to ja jen tak) *1*
  • Cajk
    V tom případě F*ck UBI in da ass. Chtěl sem to koupit za plnou, ale ať si.. víte co:)
  • Hairy_Ass
    Tak AC2 a Brotherhood byl docela povedenou konverzí.
  • Díky nechci další konzolovou konverzi. Už mě s tim tvůrci začínají pěkně s.... všechno jen konverze. Obyčejná grafika, hrozný ovládání, ale stále a stále dokola slibujou jak titul pro PC bude mít exkluzivní grafiku. Super takže budu hrát v roce 2013 hru s grafikou PS3 z roku 2006.
  • Nevím co každý má s koncem světa žádný nebude a na AC Revelations se těším ale koupím si ho až po vánocích bohůžel:(
  • Ocelot23
    Snad z toho tady neuděláme forum o konci světa...
  • Jazz
    To říkali i s AC1 s AC2 a i s AC:B, že vyjdou obě naráz a...
    BOOM In your face!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit