Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz
    Datum vydání AC3 pro konzole: 21.12.2012
    Datum vydání AC3 pro PC: 12.3.2013
    • jen chcou odvrátit fail na PC po konci světa se o tržby zajímat nebudou (nevěřim na konec světa 2012 to ja jen tak) *1*
      • konec sveta tomu dali jen prilepku americti scenaristi *3*
    • Cajk
      Neříkali, že vyjdou obě naráz? Takže zase mlžení a nepravdy??
      • Jazz
        To říkali i s AC1 s AC2 a i s AC:B, že vyjdou obě naráz a...
        BOOM In your face!
        • Cajk
          V tom případě F*ck UBI in da ass. Chtěl sem to koupit za plnou, ale ať si.. víte co:)
    • Hairy_Ass
      Důkaz, že konec světa nebude! *1*
  • no jasně konec světa *7* těch já už za svůj život přežil minimálně deset, dokonce letos už jeden podle jakésy předpovědi měl být...a nebyl *1* takže další navíc příští rok mě nezabije, klidně si dám repete *1*
    • Cosi
      Máš na mysli toho kazatele v Americe co kázal o konci světa a že zajistí budoucnost lidem kteří mu poskytnou finanční pomoc, nebo dokonce odkáží majetek, aby mohl šířit osvětu do světa a pomoci tak více lidem najít spásu a po daném datu zkázy utekl s miliony na tropické ostrovy? Jo je to frajer, nebo lidská blbost je do nebe volající?
      • pokud vim, tak nikam s milionama neutekl, jen hlásil do medií, že to nechápe, že se nic nestalo a že se zmýlil v tom datu a řekl tam zase nějáké jiné datum.. bla bla hovínka
  • hloupost konec světa nebude magore
    • Ocelot23
      Snad z toho tady neuděláme forum o konci světa...
  • Nevím co každý má s koncem světa žádný nebude a na AC Revelations se těším ale koupím si ho až po vánocích bohůžel:(
  • Už mi to vadí jak všude píší že 2012 je konec světa. Nic takového nikde psané není. Nikdo nepředpověděl že přesně na hodinu bouchne země nebo já nevím. Ať si o tom někdo něco přečte a teprve něco píše ale takhle si každej myslí že 21.12.12 prostě končíme ale to není pravda. Je to úplně o něčem jiném ale to by si to někdo musel nejdříve zjistit.
    • Cajk
      přesně tak, prostě u nich ten datum končí (končil) jeden cyklus probohaaaa... Co je na tom k nepochopení. Rok 2k znovu a jinak? A už k tématu, prosím.
      • on nekončí jeden cyklus. Ten cyklus je poslední, další není, proto je to vyjmečné. To že v tom lidé začli hledat konec světa atd. Není ničím neobvyklé, lidská blbost je neomezená. Teoreticky by měl nastat konec času tak jak ho známe, měli by se převrátit zemské póly a země by měla být v jedné rovině z ostatnímy planetami. Co to způsobí? Nevím, ale média se postarají o takový humbuk, že si z toho každý vezme co chce a onu "katastrofu" způsobí celosvětová média těmi sračkami, které budou vypouštět.
    • To te musim zklamat. 21.12.2012 neni zadne vymyslene datum, ale skutecne je to meznik, konec jedne ery Zeme, teda aspon podle Mayskeho kalendare, kdy ma nastat cyklicka obnova, nebo snad by se i mohli vratit "Bohove", kteri tu byli na pocatku civilizace. Teda samozrejme jen kdyz clovek veri Mayum, jinak se nemusi niceho bat... Snad :)
      • Jo jinak Robotron3 ty jsi absolutně nechápající, Já tam napíšu "Nic takového nikde psané není" "Ať si o tom někdo něco přečte" "21.12.12 prostě končíme ale to není pravda" "Je to úplně o něčem jiném ale to by si to někdo musel nejdříve zjistit." a ty mi na to napíšeš že to není vymyšlené datum.
      • Tak tohle je moc. Já tady píšu že si o tom někdo má přečíst a ty mi tady píšeš že je to od Mayů...já to vím !!! Já jsem o tom četl i pár knížek ! Jde o to že se nikde nepíše že bude konec světa ale že bude velká změna k horšímu. Co to je za změnu nikdo neví a tak media píší že 21 bude konec světa ale to je kravina. V proroctví se píše že se mají vrátit "jezdci na ohnivých lodích".
      • Erien
        Já to vidím tak, že Máyové vymřeli = neměl kdo psát kalendář = kalendář skončil. Teď aby na tom někdo vydělal, tak v tom vidí, něco co v tom není a šiří to na lidi pomocí medií.
      • Hairy_Ass
        Ale houbeles! Sice končí jedná éra, ale jen ve smyslu, jaký chápeme třeba u konce století...
  • Ten konec světa už není tak cool jako ze začátku.Nevím proč to nkdo musí pořád dokola omílat.Je to jen další blbost...Kvůli konci nějakýho přiblblýho kalendáře hned nemusí bejt konec světa.Konec světa stejně způsobí sám člověk.
    • Hairy_Ass
      Konec světa bude 100% za 5 - 7 miliard let, kdy se Slunce v důsledku vyčerpání zásob vodíku změní v rudého obra a pohltí Zemi, ale to nás už nemusí moc trápit. *3*
      • spatnej topic : jinak konec sveta bude pro nas za cca 500-800 milionu let kdy slunecni aktivita bude takova ze UV zareni bude pronikat kompletne az na povrch a zacnou se vyparovat oceany ;) kdyz delas chytryho cti radeji vice ;) jinak nikde neni dano ze se slunce zmeni na rudeho trpaslika ;) je tolik veci co se muze stat s hvezdou
        • Hairy_Ass
          To je asi jasný, když bude za 5 miliard let dosahovat Slunce až na oběžnou dráhu Země, tak tady už stovky milionů let před tím nebudou ani bakterie. A tolik věcí zase se se Sluncem stát nemůže, neb je to dáno jeho hmotností. Kapišto? Takže blábláblá, pane chytrej. *1* *1*
      • krouzit muzou pouze u slunce nebo u zeme, nemuzou mezi nima ;) PS: krizove plany ti nic nerikaj vid ;)

        nebudu tu diskutovat dale s nekym kdo si mysli ze je nesmrtelnej
        • Hairy_Ass
          Víš mezi Sluncem a Zemí existuje taková zóna (tzv. librační bod, víš?), kde se přitažlivosti obou těles nulují - no a tam krouží naše milé družice.

          Nebudeš diskutovat, jak chceš - nesmrtelnej není nikdo, jen tady každej nevěří internetovým blábolům jako ty.
  • Hairy_Ass
    Kosmos :
    Je pravda, že celá "sci-fi" zápletka ve hře je děsně naivní - kdyby byli autoři co k čemu, tak linii s nějakými vládci lidstva v pravěku, s koncem světa, i bipolarizací světových dějin na odvěkou válku mezi templáři a asásiny, mohli klidně vynechat, ale to by asi nebylo pro dnešní mainstream dost cool. Spiknutí a paranoia se dají navodit i tak, že v tom nemusí nutně učinkovat ufoni, vezměte si třeba Foucaultovo kyvadlo od Umberta Eca. Historická část AC mě baví, ale ty sci-fi prvky musím vždycky přetrpět.
    • Sorry, ale mas pekne blbej nazor :) Zapletka v Assassins Creed je prave jedna z nejkomplexnejsich a nejslozitejsich, ktera se kdy v modernich hrach objevila. Ze mas averzi proti alternativnejsim nazorum, nebo snad sci-fi, jeste neznamena, ze je neco blbe a naivni. Ze cele civilizace ovlivnovali bytosti - casto z nebe, ci vesmiru - o tom jsou realne zaznamy ze staroveku od Sumeru, po Egypt, Indii az po moderni vek. Staci si jen zamenit slovo "bohove / buh" ve vsech nabozenskych textech a mas ufony jako vysity ;)
      • Hairy_Ass
        Ahá, takže dänikenovec! To je asi stejně alternativní jako ten fór s koncem světa v roce 2012... *7* A ke sci-fi averzi nemám, když na mě z knihovny kouká Odhalený vesmír, Nadace a Hyperion - jen se mi to nelíbí v AC, tečka.
        • Konec sveta je vyklad podle Mayskeho kalendare, to je proste historicky fakt. (nikdo ale netvrdi, ze konec sveta bude, to si mysleli jen Mayove). To pohrdani z tebe jen cisi. Ze by nejaka osobni zast? Taky jsi tomu driv veril? A ted uz jsi dospel? ;) Tyhle teorie nejsou o nic blaznivejsi, nez svetove uznavana nabozenstvi, ze napr. vsechno stvoril a kontroluje Buh a my prijdem po smrti do nebe, nebo do pekla.
          Clovek nemusi verit na mimozemstany a cist Ericha Von Danikena, aby ocenil pribeh Assassins Creed a hru jako takovou. Proti tomu se budou certit jen lidi, kteri si mysli, ze tohle uz preci maji za sebou *3*
          • Cosi
            Hariry ass tu častokrát psal věci s kterými jsem nesouhlasil, ale tvrdit, že Assasins Creed má komplexní a dobrý příběh je blbost. Mám rád období, v kterém se hra odehrává ale moderní doba, celosvětové spiknutí a Eziovo drama hraničí s parodií. Nemluvě o tom, že někdo věří v konec světa na základě konce kalendáře. *7*
            • Cajk
              Já bohužel musím souhlasit, od začátku je ta konspirační linie jenom prostředkem k virálním marketingovejm cílům. Tam šlo prvotně hlavně o to, co nejvíc se odlišit od sérií Prince of Persia, Thiefa a Hitmana, takže scénáristi tak dlouho přemýšleli, jak to udělat, až je napadlo tohle. A pak už není problém trochu si to upravit a poměřit s historickými fakty, koneckonců tam se toho vejde.. Na druhou stranu právě ta moderní sci-fi složka, chcete-li Desmondova linie- už mi několikrát přivodila pocit husí kůže (viz Villa a červený stopy), takže musim připustit, že ačkoliv asi chápu, proč se primárně vůbec vyskytuje, mi nakonec nepřijde tak úplně od věci..
          • Hairy_Ass
            " To pohrdani z tebe jen cisi. Ze by nejaka osobni zast? Taky jsi tomu driv veril? A ted uz jsi dospel?"

            Ááá, pán je asi špičkovým psychologem! Skutečně skvěle jsi mě analyzoval. Že to tak znáš, to by mě vskutku zajímalo? Ale nechme těch malicherností, oba dva zjevně stojíme na opačných stranách. Nicméně asi budu muset zdůraznit, že proti hře samotné nic nemám, naopak, moc mě baví, jen se mi od samého začátku nelíbí Desmondova linie (a vše s tím spojené), od začátku myslím od AC1.

            "Konec sveta je vyklad podle Mayskeho kalendare, to je proste historicky fakt. (nikdo ale netvrdi, ze konec sveta bude, to si mysleli jen Mayove)" - Ne? Že to slyším ze všech stran... *15*
  • http://2012.webz.cz/ Konec se blíží (věřte si, čemu chcete)
    • 21.12.2012 je jen číslo na papíře, vzhledem k tomu jaký bordel v kalendáři způsobil přestupný rok bude 21.12.2012 úplně někdy jindy než 21.12.2012 podle současného kalendáře

      co kdyby se teď lidstvo rozhodlo prosinec zrušit, to by jako konec světa nebyl?! *1*
  • Cosi
    A díky, že levis translator 3.0 po sobě opravil hašašíny na asasíny. Víme jaká bouře se proti tomuto slovu zvedlo po vydání AC 2 v českém překladu.
  • Přesně, též nechápu, co mají všichni s tím koncem světa :P. Ač mám historii velmi rád, na tuhle "pohádku" nevěřím ;). Ale spousta lidí na toto téma rádo žertuje :P.
    K AC: Revelations - již se ho nemohu dočkat a jednoznačně jdu do sběratelské edice :). Mám i kodex edici - libovka ;).
    Nechci být naivní, ale doufám, že tentokrát PC verze skutečně vyjde spolu s těmi konzolovými ;). Leč bych se nedivil, kdyby nás PCfanoušky opět na poslední chvíli odřekli a následoval by zase posun o půl roku :P.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit