Přejít na výpis diskuzí
Přijďte na pražský Majáles, najdete na něm i herní zónu!
27.4.2014 | Redakce Games.cz
65 příspěvků
-
Třeba Deathspell Omega, Rachmaninoff nebo Autechre. Tak daleko asi chytrý posluchač MIDI LIDI nedohlédne.
-
Tak jsem si ty MIDI LIDI pustil a asi je to na mě vážně moc chytrý *13*
-
Ja ji nehledám, já ji tam na první dobrou celkem zřetelně slyším. A chápu, že zrovna poetika / humor Petra Marka & spol. není každýho šálek kafe. Ale že něco nekonvenuje vkusu ještě neznamená, že je to automaticky hloupý.
-
Co je to chytrá muzika?
-
Zvířata ti aspoň nepijí krev. ;)
-
Díky, teď alespoň vím, že abych byl správným světákem, musím být vůči všemu pozitivní a otevřený, musím vše tiše schvalovat a hlavně si nesmím na nic stěžovat nebo nedej bože něco odsuzovat. Jedinou vyjímkou jsou diskutéři na herních webech, vůči těm musím naopak generalizovat, urážet a pohrdat. Ještě jednou díky za objasnění a za návod "Jak nebýt omezeným buranem"...
-
Možná to nehází dobré světlo na můj přehled nad hipsterstvím šmrncnutým rytmem a melodií, ale hodlám si stát za názorem, že to, co dělaj midi lidi, je tak z pěti šestin póza a z jedné hudba.
-
hledáš chytrost kde není, to je tvůj hlavní problém. Jak u her, u muziky, filmů..
Některý lidi považujou za chytrou muziku Tata Bojs. No dobře, no. -
Jen jim to nandej. Ukaž, že se jen tak nedáš. No počkej, když už seš u toho, tak to nandej úplně všem. Dokaž jim, že jsi rebel a že stojíš proti systému a děláš si, co chceš.
Hlavní je se nebát jít proti proudu. -
drogy, alkohol, nezavazny sex a kult tela. ne dekuji.
-
Bezpochyby. Chytrý věci nebývají pro každýho, zvlášť zabalený do formy, která klame tělem.
-
Nesel bych tam , nejen kvuli tomu ze nemam obecne spolecenske akce moc v lasce - krom GAMES by me nic nezajimalo a jen kvuli tomu to ne. (navic pujdu jinam ale i tak bry).
Mozna bejt tam nakej ten ROCK... to bych zvazil. I kdyz asi ne. -
Janchore, jak pro koho.
-
I to by je házelo podstatně mimo klusovskej střední proud. Ale na odpad je to naštěstí až příliš chytrá muzika.
-
Tak to je smutné. To je nějáká forma postižení? *9*
-
MIDI LIDI je hipsterskej odpad. Sorry.
-
(technická: když frkneš zrovna MIDI LIDI mezi "kluse", nehází to na tvůj hudební přehled úplně nejlepší světlo)
-
Zásadně http://www.youtube.com/watch?v=AHm5fndM8DQ
*3* -
Co poslouchate vy kluci? Kdyz se Vám alternativa nelíbí tak co potom? Škoda že na Majálesu není Pitbull a všichni mainstream sráčové včetně České pop music...
-
Je mi nějaký Majáles u prd*le, nehodlám tam jít, mám jiné plány ani nejsem fanoušek, jen mi je na nic z těch vašich omezených buranských názorů.. Většinu z vás bych chtěl potkat ve skutečnosti jestli jste opravdu takový výplod intelektuálů a hrdinů na jký si tady hrajete...