Přejít na výpis diskuzí
Přijďte na pražský Majáles, najdete na něm i herní zónu!
27.4.2014 | Redakce Games.cz
65 příspěvků
-
Vkus má každý různý, nikomu to neberu, ale krom snad Prago Union, Vypsané Fixy a Sto zvířat tam není nic poslouchatelnýho. A když si odmyslím lineup, kdo by fesťák trávil v herním koutku?
Edit: Sorry, to neměla být reakce na tebe, ale samostatný příspěvek. -
a některý budou mít i prsa !! (nemyslím tlusťochy :))) )
-
Ty máš trošku slabý nervy né? Ať ti neprdne žíla v mozku. Nevim jestli tě jakožto fanouška klusů, majklů spiritů, midilidů a jánevim jakejch jinejch možnejch pseudoumělců urazily narážky na ně, tudíž i na tvůj hudební vkus, nebo jestli se už tak hystericky těšíš na to až si za pětikilo budeš cucat pivo z plastovýho kelímku a budeš se přiblble řechtat s nějakym náramkovym chipem přímo z Krausovy p*dele na ruce, ale věř mi, že za kulturní dno nepovažujou Majáles zdaleka jenom diskutéři z videoherních webů.. Každej soudnej člověk v mym okolí s alespoň špetkou vkusu má stejnej názor. Očividně i lidé z games.cz jsou kulturně na vyšší úrovni než ty, takže si tu klidně můžeš vylejt vztek a zase táhnout.
-
Vždyť pořádný hry jsou až od 18 *8*
-
snad jen Inekafe....
-
Ježiš, takových tragédů pohromadě se může najít jen na herním webu. Opravdu výkvět autistů a ubožáků.. Ať si káždý dělá co chce. Já zas nechápu, to vaše vysedávání u přiblých her jak malý děti ve 20 letech..(nebo kolik vám většině je..) *7*
-
Spis uz mam jiny plany, na ktery si jeste moc malej. *3*
-
Jj, já přestal chodit do ZOO, protože tam byla samá zvířata.
-
Na Majáles jsem sice chodila, ale loni to bylo jednoznačně naposledy. Moc študáků na jednom místě škodí zdraví a loni už pohár přetekl. :)
-
Protože tě máma nepustí
-
Pro fanoušky pseudomesiášský polosvině Klusa je her škoda.
-
Já taky zůstávam doma, takže no stress:)..
-
Asi lidi co tam chodí je hlavní cílová skupina pro games :)
-
Jako nvm nechci bejt za vola, ale celkem krok vedle. Chapu, ze to ej plny potencionalnich novejch fanousku atd, takze pro games logickej krok, ale i tak ... cpat se na takovej odpad festival, plnej hipsteru, deti a ochlastu/fetek.
-
jakou herni zonu vole na akci se ma kalit.
-
leda se špuntama v uších
-
Uz zase se tu rozebiraji hipsteri? *7*
-
Navíc tam se nejde na kvalitu ale proto aby se dav vyřádil.
Prostě hromada nějaké "zábavy" a stejně vždy z toho máš prd. Řvou tam různí rektální umělci do toho taneční kreace borců kteří mají co do činění módou...
Hudbu dobře neslyšíš jak tam jsou debilní místa a musíš se někam narvat mezi dav lidí s mastnými vlasy co se týden neviděli vodu.
Ale jde údajně o atmosféru. Něco jako být na zápase hokeje v poslední řadě a vidět h*no. Ale mohu říci, že jsem tam byl a machrovat před kámoši z hospody.
To se pak cítíš opravu jako král, když jsi na nějaký akci a máš skvělé místo a dole se vidíš tohle:
http://easymagazine.cz/sites/all/files/basic-images/article/majales.jpg
*1* přesně jak ty záběry z historických filmů, šlechta se v klidu baví a dole se plácá zbytek.
Ale jako studium davu to je dobrá věc. A herní zóna potěší. -
Tak to aby jsi zůstal doma taky *3* .
-
Majáles? Tam budou i cizí lidi, co normálně choděj po venku? Tak to ne děkuji. *11*