Přejít na výpis diskuzí
Přijďte za námi na videoherní výstavu EA Gameshow 2011
27.9.2011 | Redakce Games.cz
109 příspěvků
-
Praha nebo Brno, tuhle akci si rozhodně nenechám ujít a Bioware body se jó budou hodit *2*
Ale je to od EA velice fikaná strategie. Body zdarma donutí fanoušky si předobědnat základní hru.
Normálně bych počkala, dokud nevyjde nějaká GOTY edice ME3 se všemi DLC (viz DA:O Ultimate Edition), protože to pak vyjde levněji, ale s takovou si to snad i předobjednám hned *3* -
tak docela sranda, jak ME3 tak Battlefield 3. na dojmy jeste brzo, ale ok. co ale neni ok je, ze si prinesu domu 1600 bioware bodu a pridam si je na ucet. a pak mi zacne vrit krev, kdyz se podivam na stranku s mass effect 2 dlc....
Genesis
Note: Genesis is not compatible with Polish, Czech or Hungarian versions of Mass Effect 2.
Arrival
Bohužel nebudeme vydávat Arrival v tomto regionu . Omlouváme se za způsobené potíže.
Shadow Broker
Bohužel nebudeme vydávat Lair of the Shadow Broker v tomto regionu . Omlouváme se za způsobené potíže.
bez komentare...strasne rad bych vedel, co ceska EA k tomu rika. (to samozrejme neznamena, ze body nejsou fajn) -
-
EA Czech nad tim (predpokladam) jen krci ramenama a pritrouble se usmivaji. Oni prece nikdy za nic nemuzou, respektive nemaji sanci cokoliv ovlivnit. Oni jsou jen aby byli, ne aby cokoliv delali, resili a zarizovali.
-
-
Co myslíte,budou na tý akci jenom Pražáci,a nebo tam budou i nějací lidé?
-
-
*1*
-
*1*
-
jestli tam bude jidlo a piti zdarma tak vim, kdo tam jeste bude :D
-
dalsi trapny radoby vtip? *7*
-
-
vrook: "No tak jenom timhle jsi urazil přes milion lidí co žijou v Praze. A zároveň jsi se projevil jako člověk s předsudkama a možná i nějakym tim komplexem (to ostatně děláš celou diskuzi)."
Co to meles? Ja neurazil vsechny obyvatele Prahy, jen ony namyslene jedince a ze takove bohuzel znam. Ty jsi pouze nepochopil mou vetu.
A opravdu zadny komplex proti Praze nemam, jen jsem si postezoval ze se ta akce kona tam. Vy jste mi pote zacali podsouvat neco, co jsem nenapsal. Nedockal jsem se o tveho kolegy ani jednoho normalniho argumentu, pritom napsal ze jich existuje miliarda.
Ja napsal vse co jsem chtel. Dal nema vyznam reagovat, dobrou noc preji... -
Ano, pokud na tuto výstavu přijdu, první co udělám, je to, ža za vámi zajdu.
-
Jé jděte s Prahou do prčic :D
-
-
Ano, nejlépe by bylo, pokud by se tato akce udělala v obci o počtu obyvatel 300, aby bylo vše ''vyvážené'', nejlépe pak v co největší vzdálenosti od Prahy. A proč nejít ještě dál, proč se to koná v Čechách, když máme naše krajany v zahraničí, pak by bylo na místě to uspořádat tam *1*
-
-
Bylo no, skurvená Praha. *4*
-
-
Zadrž dech a překonej obrovskej mindrák od rodičů.. Tři dva jedna teď. Uvidíme se na konferenci:).. Kdyžtak přivez plata vajíček jestli máte, zaplatíme.
-
-
-
-
Můj kocour mě chce zabít. Pomozte!
-
Aháá, tak tomuhle se říká debata o ho*ně.
Stejně je nejlepší Kladno vy sráčové. -
-
Tak to je reakce 5ti letého dítěte...
-
Ááá, kolega kladeňák :)
-
-
Jdu, ty body od BW beru, redakce mě nezajímá... A doufám že tam nebude ta sexbomba z toho TV pořadu o hrách, teď mi vypadlo jak se to jmenuje...
-
-
No, ta tam na tebe čeká.
-
-
sakra...
-
-
-
Všechny tyhle Mass Defekty a batlefíldy bych zrušil.. *1*
-
-
Já bych zase zrušil všechny ty individua co maj tendenci něco rušit když se jim něco nelíbí...
-
Mass Defekty klidně, na betlfíld mi nešahej *2*
-