Přejít na výpis diskuzí
Principy soubojového systému v Elder Scrolls V: Skyrim
25.1.2011 | levis
53 příspěvků
-
Co jsem vyčetl, tak kouzla se budou moci posílit tím, že do každé ruky "dáte" stejné kouzlo. Při kouzlení pak budu efekt znásoben, ale zase to bude stát víc magicky.
Líbí se mi, že hráč bude hrou odměněn za úzkou specializaci na jednu zbraň. -
Je opravdu tak těžké najít si tady na webu recenzi?
-
No zatím žádná komunita nedokázala udělat coop pro sérii TES. Bohužel. U TES V to bude nejspíše stejné...
-
Ježiš nedávejte mínusi a odpovězte lidi! *8* *1* *8*
-
No minimálně lan co-op by tam být mohl, ale o ten se kdyžtak zase postará modovací komunita.
-
pak už to nebude novinka ale souhrn informací :D
-
O tom jestli bude skvělí, že Skyrim engine bude použit na ostatní rpg bych ješťe počkal do prvních obrázku případně i videií. Ale pokud havoc a engine vůbec bude fuknční potom kombinace: Bethesda engine + Obsidian jako vývojáři = Fallout 4 by bylo něco!!!!! *5*
-
mno prave... propracovana hratelnost zraje pouze u MMO, kdy autori maji duvod balancovat charaktery, ekonomii, crafting apod. Nezavrhuju SP RPG napr. takova Vampire: The Masquerade - Bloodlines je natolik strhujici, ze se promiji i bugy, ale kolik takovych RPG je... Proste osobne po par hodinach SP se musim jit nadechnout do online hry a vidim to stejne i u Elder Scrolls V trebaze jsem zvedavej na engine.
-
Uz sem se lekl, ze bude den, kdy nebude novinka o Skyrim.. Vcera me vyminuskovali, kdyz sem to kritizoval a je to tu zas.. Nende to treba zkoncentrovat a napsat jednu novinku za tyden ?
-
Já si offline Dragon Age báječně užil těch 40 hodin bylo nezapomenutelných... *1*
-
Cs nepatří to jsem ale chci pomoc.... jaká je multyplayer u AC Brotheards... prosím za odpověď dík... *3*
-
Divný to přijde jen lidem, co hrají pouze MMO. Nejlepší hry vždycky budou ty s propracovaným příběhem, hratelností a ty kde se nemůže stát, že můžeš mít lagy *3* Miluju RPG! *1* A TES: Skyrim bude naprosto epický... *4*
-
V dnešní době dělat offline hru mi prijde divný. Dnes se chce každý merit se zivými protivníky, chlubit levelem, výbavou atd. Behat sam v offline svete mi prijde divný. Hlavne v serii TES o ktere se vzdy mluvilo ze to je offline MMO, což je teda samo osobe paradox.