Přejít na výpis diskuzí
Prioritou šéfa Electronic Arts jsou hráči
19.9.2014 | Adam Homola
95 příspěvků
-
Jako mladej svist sem mel EA docela rad, valy jako NHL 98,99 FIFA 99 NFS III proste nezapomenutelne pecku. Postupem casu, ale zacali skupovat studia, ktera vydaly ma jine oblibene hry a za vidinou zisku zacali chrlit jejich pokracovani a vetsinou je totalne dokurvily a potom ty studia nechali zkrachovat. Jedina na cem EA zalezi je $
-
-
máš hlavu ve tvaru legrační kostky ledu *2*
-
-
A co nebo kdo by měl být prioritou ? když ne hráči ? :)))
-
-
Peníze co hráči sypou. *4*
-
-
Proto si hraci financuji hry sami :) Star Citizen , Elite dangerous castecne, a dalsi ... na kick starteru :) vice penez jde do her a ne do reklami PR, kolosu vydavatelu atd...
-
1. Nevěřím mu ani nos mezi očima. 2. Kdo jiný by pro herní studia měl být důležitější, než právě hráči, kteří si jejich produkty kupují?
-
První důkaz je zde recenzované NHL15 :)
-
Fakt ještě existuje někdo, kdo těm PR kecům věří?
-
Neni to az tak spatny, ktera jina spolecnost rozdava hry zadarmo. Zatim v tomto roce: Dead Space, Plants vs Zombies, Battlefield 3, Peggle, Sims 2 Ultimate Collection, Wing Commander 3, Bejeweled 3
-
-
rozdava je kde kdo, nebo jak se da jinak rict třeba takovému Humble Bundle kde ti daji za 20 korun třeba 6 her...ze to je zadarmo..
-
-
Jedinej Humble kterej jsem pořídil, byl ten od EA *1*
-
Ale on myslel hry který se dají hrát :)
-
.
-
-
-
A co má říct? Je to něco jako tohle - http://www.youtube.com/watch?v=URN6VcJDFPI
-
To mozna byla pravda v 90 tych letech, kdy jsem paril Road Rash. Ted dokonce ani The sims neumeji poradne udelat.
-
-
Jó, Road Rash... hra, jejíž demo jsem projel snad stokrát, jak to bylo i jen s tou jednou tratí a jednou motorkou zábavný... plus nejoblíbenější hra mojí mámy *1*
-
-
Pro herní firmu budou prioritou hráči. Revoluce.