Přejít na výpis diskuzí
Prioritou šéfa Electronic Arts jsou hráči
19.9.2014 | Adam Homola
95 příspěvků
-
Zato ty ten životopis nevyplníš ani česky *1*
-
Takže jejich prioritou předtím byli jen prachy, super to se člověk rád dozví :-D
-
LŽEŠ že se to nevyplatí! jen prostě když ji neudělají něco prodají i tak a proto na to kálí je to plivnutí do tváře svým zákazníkům! Ona by s ečistě z prodeje bezproblémů zaplatila o to VŮBEC NEJDE jde o to že i bez ní se toho prodá dost a tak proč si přidělávat práci když zisk by nebyl násobně větší....
-
Ony hry vychazeji jen v anglictine? Pokud vim, tak vetsina AAA titulu je jeste francouzsky a nemecky. Obcas i spanelsky a italsky. To, ze ty jsi tupon, co neni schopny se naucit zadny jazyk, to je tvuj problem.Ale to nelze priznat, ze? Hajzlove jsou ti, co ti to neprelozi. Proc ty bys mel hnout zadkem. Opravdu bych chtel videt zivotopisy vsech, co tu porad dokla vyrvavaji o cestine. Opravdu s kolonkou Jazyk: Cestina dikru do sveta neudelate.
-
Jestli se jim to nevyplatí proč se to vyplatí CDprojekt? Mně je jasné, že prodělat nikdo nechce, ale pak ať EA neplácá takové kraviny jako že jim jde v první řadě o zákazníka. To je prostě populistický blábol a mně jejich lži akurát uráží.
-
Nikdo nikomu nenadává, že neumí anglicky. Prostě se ti logicky snažím vysvětlit, proč se nevyplatí překládat hru pro český pidi trh. Na evropský trh se prostě vydávaj hry v AJ, protože se všude angličtina učí a lidi rozumí (pokud neumíš ani slovo, měl bys to napravit nejen kvůli hrám, ale i kvůli zaměstnání). Když budeš mít vlastní firmu, taky nebudeš dělat věci, který tě víc stojej než vydělaj, co je na tom k nepochopení?
-
Proto jsem to tu psal. Existuje podpora pro anglicky mluvící trh a ne pro česky mluvící trh. Tomu se říká podpora prodej. O čínštině jsem tu psal proto aby si lépe pochopil lidí co anglicky nemluví a ty se jim posmíváš. Nikdo se ti za to že čínsky nemluvíš neposmívá a ani tě nikdo do toho nenutí.
-
Pro Nobis a Béďa Trávníček. Nějak jste nepochopili co jsem tím chtěl říci. Ve zkratce pro ty co jim to pomalu myslí. Já vám nenadávám za to že neumíte čínsky když dvě pětiny země čínsky mluví. Proč nadáváte lidem, že nemluví anglicky?
-
Náhodou, CoD není špatná koupě. Alespoň pod 2 (slovy dvě) EUR ne.
-
by me opravdu legitimne zajimalo kolik tomu cloveku je....
konzolista, fanousek COD, nevypada to s nim dobre :D -
Nemohla. Az vyrostes, pochopis.
-
GGG je male hloupe dite, az vyroste tak pochopi jakeho ze sebe delal hlupaka.
-
Však newschool hráči se na to vždycky chytí. Třeba GGG ten je tak pohlcený mainstreamem....
-
máš hlavu ve tvaru legrační kostky ledu *2*
-
Pamatuju časy kdy hry od Bioware byly záruka kvalitního hraní. Teď už to samozřejmě neplatí. *9*
-
Ktery ocas se to za me zase vydava? Mohla by mi redakce odhalit jeho pravou identitu, dekuji.
-
Argumentuješ na úrovni pětiletého dítěte. Co nechápeš na tom ,že se někomu lokalizace prostě nevyplatí a proto ji nedělá? Případně nemá lokalizace do jazyka, kterým mluví 10 milionů lidí (a hru si z toho koupí pár %) význam. Proč by Metro určené na mezinárodní trh někdo dělal jenom vazbuce mi taky hlava nebere.
-
dospeli jsme do doby, kdy (metaforicky receno) vyrobce mleka vyzdvihuje na sve firme to, ze jeho produkt se da pit - a konzumenta vyrok potesi (nebo ma potesit, udelat dobrou reklamu). Wow.
-
Proč bych se učil rusky, když obě tyto hry jsou v angličtině minimálně ve formě titulků? Prosím, rad si prectu vysvětlení. Navíc, hry pro čínský trh se dost kulturne liší od toho, co nabízí hry na západě a mě nemají, co nabídnout (tady nebo v LEVELu byl článek o hraní v Číně), proto se čínský učit nebudu, dokud to nebudu doopravdy potřebovat.
-
Hold jsme smetiště Evropy a to neplatí jen o hrách ale i o potravinách a elektronice. Nevím jak vám ale mě tohle teda pěkně se...e