Přejít na výpis diskuzí
Prioritou šéfa Electronic Arts jsou hráči
19.9.2014 | Adam Homola
95 příspěvků
-
tak to je fact sranda :D nejvetsi rakovina v PC prumyslu a ono jim jde o hrace :D
-
zrejme na intenzivní porade po brainstormingu, ktere predchazel teambuilding, si tohle dali jako stretch goal. Ale ja jim to preju, zakaznik je pro biznis progress vzdycky dulezitej
-
me uz tyhle kecy kazdyho jak jsou dulezity hraci a komunita zacinaj dost lezt na nervy, kazdej se s tim ted ohani jak vietnamec rejzi. Delejte poradny hry a nebude tehle alibistických kecu třeba..
-
blablabla $$$ blablabla ždímat značku blablabla DLC
-
Minulý měsíc bylo v novinkách napsáno, že chtějí na DLCčkách vydělat 1miliardu dolarů. Opravdu, takhle ojebávat hráče? Víte co, nebudu je kritizovat do doby až se jejich marketing změní. Pokud se to nezmění, tak jsem se v EA nikdy nezmýlil. Bohužel
-
-
Zrovna dneska jsem v duchu na tohle nadával, když jsem viděl někde nabídku na Season pass pro novýho lotra... dva měsíce před vydáním hry už ví, kolik tam daj DLCček a za litra na ně prodávaj permici, to je prostě humel. Když vim, co v tý hře chci mít, tak to tam snad dám hned, ne?
-
-
:D nejako neskoro, prvý apríl bol pred 5 mesiacmi :D
-
-
Nazdar ty, co mě nazval hňupem *1*
-
-
? :D
-
-
-
tomu saskovi bych nejradsi slapnul do usmevu,ty jejich "hry" se poslednich par let nedaji hrat,jakej to je odpad...kdysi davno i EA delalo dobry hry,tezko se tomu dneska veri...
-
Tak sranda byla. Co tam máme dál?
-
a) co to bylo doteď?
b) Sims 4, ať nechodim daleko -
Šprýmář ten člověk *15*