Přejít na výpis diskuzí
Prioritou šéfa Electronic Arts jsou hráči
19.9.2014 | Adam Homola
95 příspěvků
-
Tak sranda byla. Co tam máme dál?
-
me uz tyhle kecy kazdyho jak jsou dulezity hraci a komunita zacinaj dost lezt na nervy, kazdej se s tim ted ohani jak vietnamec rejzi. Delejte poradny hry a nebude tehle alibistických kecu třeba..
-
dospeli jsme do doby, kdy (metaforicky receno) vyrobce mleka vyzdvihuje na sve firme to, ze jeho produkt se da pit - a konzumenta vyrok potesi (nebo ma potesit, udelat dobrou reklamu). Wow.
-
-
Však newschool hráči se na to vždycky chytí. Třeba GGG ten je tak pohlcený mainstreamem....
-
-
GGG je male hloupe dite, az vyroste tak pochopi jakeho ze sebe delal hlupaka.
-
-
by me opravdu legitimne zajimalo kolik tomu cloveku je....
konzolista, fanousek COD, nevypada to s nim dobre :D -
-
Náhodou, CoD není špatná koupě. Alespoň pod 2 (slovy dvě) EUR ne.
-
-
-
-
-
Fakt ještě existuje někdo, kdo těm PR kecům věří?
-
1. Nevěřím mu ani nos mezi očima. 2. Kdo jiný by pro herní studia měl být důležitější, než právě hráči, kteří si jejich produkty kupují?
-
blablabla $$$ blablabla ždímat značku blablabla DLC
-
Prioritou šéfa Electronic Arts jsou zisky *14*
-
-
Souhlasím. Jedinou neznámou teď však je, zda si uvědomil, že zisky mohou být větší, pokud vzroste kvalita her.
Nicméně minimálně z Dragon Age mám dobrý pocit. Také z důvodu, který nemohu přiblížit. -
Což platí i pro jakoukoliv firmu kdekoliv na světě...
-
-
To ano, firma se musí nějak uživit. Ale ne každá firma bude svojí oblíbenou značku ždímat na kost, až z toho zbyde nějaká kravina.
-
-
Tak to rozhodně nebude jediný...
-
-
Jako mladej svist sem mel EA docela rad, valy jako NHL 98,99 FIFA 99 NFS III proste nezapomenutelne pecku. Postupem casu, ale zacali skupovat studia, ktera vydaly ma jine oblibene hry a za vidinou zisku zacali chrlit jejich pokracovani a vetsinou je totalne dokurvily a potom ty studia nechali zkrachovat. Jedina na cem EA zalezi je $
-
-
máš hlavu ve tvaru legrační kostky ledu *2*
-
-
tak to je fact sranda :D nejvetsi rakovina v PC prumyslu a ono jim jde o hrace :D
-
To mi nedělejte, už jen při čtení nadpisu jsem se málem počůral smíchy *1* *1* *1*