Přejít na výpis diskuzí
Prioritou šéfa Electronic Arts jsou hráči
19.9.2014 | Adam Homola
95 příspěvků
-
Pro herní firmu budou prioritou hráči. Revoluce.
-
Tak po precteni toho titulku jsem vazne vyprskl. Takovej kamenak uz v titulku :D
-
Šprýmář ten člověk *15*
-
zrejme na intenzivní porade po brainstormingu, ktere predchazel teambuilding, si tohle dali jako stretch goal. Ale ja jim to preju, zakaznik je pro biznis progress vzdycky dulezitej
-
a) co to bylo doteď?
b) Sims 4, ať nechodim daleko -
Proto si hraci financuji hry sami :) Star Citizen , Elite dangerous castecne, a dalsi ... na kick starteru :) vice penez jde do her a ne do reklami PR, kolosu vydavatelu atd...
-
tomu saskovi bych nejradsi slapnul do usmevu,ty jejich "hry" se poslednich par let nedaji hrat,jakej to je odpad...kdysi davno i EA delalo dobry hry,tezko se tomu dneska veri...
-
První důkaz je zde recenzované NHL15 :)
-
Minulý měsíc bylo v novinkách napsáno, že chtějí na DLCčkách vydělat 1miliardu dolarů. Opravdu, takhle ojebávat hráče? Víte co, nebudu je kritizovat do doby až se jejich marketing změní. Pokud se to nezmění, tak jsem se v EA nikdy nezmýlil. Bohužel
-
-
Zrovna dneska jsem v duchu na tohle nadával, když jsem viděl někde nabídku na Season pass pro novýho lotra... dva měsíce před vydáním hry už ví, kolik tam daj DLCček a za litra na ně prodávaj permici, to je prostě humel. Když vim, co v tý hře chci mít, tak to tam snad dám hned, ne?
-
-
a prioritou hracov je odignorovat EA
-
-
Mojí prioritou je hrát hry, které mě baví. Je mi silně u zadku jaká firma hru vydá. Baví mě hra od EA? Hraju hru od EA. Nejsem fanboy ani hater nějaké společnosti/konzole/PC.
-
-
A co my s tim?
-
-
Ktery ocas se to za me zase vydava? Mohla by mi redakce odhalit jeho pravou identitu, dekuji.
-
-
Nemohla. Az vyrostes, pochopis.
-
-
Blb na kterého reaguju mluví za hráče. Já jsem hráč, tak se ohrazuju aby něco takového psal, když to není pravda. To by snad mohl pochopit i takový blb jako ty.
-
-
viz muj prispevek dole.... rozhazujes tady blby, ale ocividne tu spouste lidi neni jedno koho svymi penezi podporuji.....nastesti
-
-
Ok teda.
-
presne tak,pokud 15 vasku z ostravy napise,ze je ta hra nanic,rozhodne se budu ridit radsi podle nich,nez podle IGN #belive-the-hype
-
Čo je to DA2 a ME2? Profesionálny recenzent a jeho recenzia hry nie je viacej dôveryhodná ako keby niečo podobné napísal trebárs Vašek z Ostravy?
-
ne,neni to opacne zcela urcite,me je uplne jedno,kolik tomu dal jakej "recenzent",podstatnejsi pro me je,jak se to hraje beznejm lidem,tzn hodnoceni od hracu
jmenovite treba DA1,ME2...par by se jich naslo -
Tom:
a ktoré to podľa teba teda boli? Nie je to náhodou opačne, že užívateľské recenzie majú podstatne menšiu výpovednú hodnotu ako tie profesionálne? -
kdyz se budes divat na user score,tak ti to mnohe napovi,nejaky skore recenzentu je naprosto irelevantni,tam ma kazda druha srajda vic nez 85 podle nich...takze ano,za poslednich 5 roku byly od EA tak maximalne 4 kvalitni hry
-
Tom:
Jasné všetko v poriadku, uvedomuješ si, že keby som neuviedol moh warfighter, crysis 2 a nfs rivals tak tým pádom by to znamenalo, že za 5 rokov boli pod záštitou EA vydané len dve kvalitné hry? Musel som sa teda vymedziť a vymenovať aj hry, ktoré širšiemu publiku až tak nesadli, no to neznamená, že tie hry sú zlé, všakže?
Neviem odkial si zistil, že moh warfighter bol fail. Mne to tak nepripadalo, kampaň bola aj napriek krátkej hernej dobe celkom slušná a naväzovala na udalosti s predošlého kvalitného dielu. A multiplayer bol takisto veľmi solídnou záležitosťou, možno preto, že hra bola narýchlo vydaná tak šikovní vývojári z danger close nemalo toľko času dokončiť hru načas a tak bola pri vydaní mierne zabugovaná, dnes však multiplayer moh warfighter nemá stále konkurenta. Multiplayer je natoľko výnimočný a kvalitný, že veľa hráčom, ktorí sú odchovaní na takých arkádových hrách ako call of duty alebo battlefield im nemusí vôbec sadnúť.
To číslo u nfs rivals 3/10 si si pravdepodobne z prsta vycucal, keď pozrem na metacritic tak tam je hodnotenie viacej než slušné, pohybuje sa okolo 80, čo vôbec nevypovedá o tom, že by bola hra "fail". Pravdepodobne si hru ani nehral, keď to tvrdíš, ak by si hru hral tak by si zistil, že je to fakt jeden z tých kvalitnejších dielov hernej série NFS.
Crysis 2 bolo veľmi milým prekvapením roku 2011, hra si stále drží priemer takmer 90 zo 100 na metacritic. To znamená, že "fail" to taktiež nebol, a tvrdiť, že Crysis 2 malo hnusnú grafiku je absolútna lož, teda buď lož alebo si slepý. Aj bez HD packu dokáže Crysis 2 konkurovať najnovším hrám čo dnes na PC vychádzajú. -
Mato1987 - jinak dobry? medal of honor? ten posledni dil byl takovej fail,ze to pohrbilo celou serii,nfs rivals ma hodnoceni 3/10,takze taky totalni lejno,crysis 2 byl totalni fail v hnusny grafice(nez vydaly hd patch)...tobe koukam staci malo ke stesti
-
kdyz EA vyda cirnou nahodou nejakou hru ktera bude stat za neco (DOUFEJME ze to bude DAI) tak si ji naopak s radosti koupim, abych jim ukazal je takhle je to spravne.
Na druhou stranu si nekoupim Sims4 pac to vydava EA a po simcity je to zaruceny propadak. -
Ale tých kvalitných hier, čo boli kvalitné zo všeobecného hľadiska, ale boli aj komerčným úspechom a boli vydaných po záštitou EA za povedzme posledných 5 rokov nie je veľa a dali by sa spočítať na prstoch jednej ruky, trebárs Mirrors Edge, Crysis 2 a 3, Battlefield 3, moh: warfighter ale tam ten zoznam končí.
-
Nejde o to, jaká poslední hra od EA byla dobrá. Jde o ten smysl. EA vydá hru, která tě bude, podle všeho, ukrutně bavit. To si jí nekoupíš, jenom protože jí vydalo EA? V tom nevidím nijaký smysl. Spíš mi to přijde kontraproduktivní. Skvělá hra se nebude prodávat, EA získá dojem, že o tento typ her není zájem, vývojářské studio nedostane možnost pracovat na dalších skvělých hrách...
-
EA hry nevyrába ak nemáš na mysli športové tituly, ale tých hier za posledný rok čo vyšli pod distribútorskou záštitou EA nebolo teda veľa, dá sa povedať, že skoro žiadna. Možno tak nfs rivals, ktoré ma fakt bavilo a o týždeň vyjde FIFA 15, ktorá vyzerá byť, že bude zatiaľ najlepším dielom série za posledných 5 rokov.
-
jak jiz zminil kolega, ktery dobry hry za posledni dobu EA udelalo?
A ano, ja verim ze vetsina lidi premysli o tom co koupi a koho svymi penezi podporuji, minimalne by nalepka EA ci nejaky podobny velky vydavatel mela byt jedna velka cervena vlajka pred nakupem.
Vem si takove sims4, ta hra je osekanejsi nez kdy predtim, SimCity vime jak dopadlo, nechci rikat ze za to muze EA, ale ano muze. -
jmenuj me prosim ty dobry hry za posledni rok od EA,jsem zvedavej...
-
"spoustě lidí není jedno koho svými penězi podporují" nevím, asi tě chápu špatně, ale mám z toho dojem, že podle tebe bych neměl kupovat dobrou hru jenom z důvodu, že jí vydává EA. V tom moc smyslu nevidím.
-
-
-
-
-