Přejít na výpis diskuzí
Případ Reflex aneb lži o zadržení vývojářů Arma 3 v Řecku
27.9.2012 | Dan Vávra
314 příspěvků
-
Vavra zabije reflex!!! for the vavra
-
Nechapu kdo jeste muze cist tuhle pravdolaskarskou hlasnou troubu *11*
-
Celej článek jsem nečetl, protože dnes nemám čas ale zítra to napravím...nicméně je fakt, že Reflex byl vždycky pseudointeligentní pokryteckej plátek sršící nenávistí na všechno "nesprávné" (v časáku dělají samí polobozi, kteří určují správné/špatné)...poslední léta okořeněno o notnou dávku demagogie a bulváru...todle fakt může číst pouze správná žumpa, protože novinářské diletanství a tendenčně mířené bulvární články jsou na prvním místě...v redakci Reflexu to přehání poslední léta s lehkejma drogama a podle toho to tak vypadá...
-
Kdysi dávno jsem si Reflex kupoval a dokonce ho četl. Když tam ale začaly jakési podivné hysterické manipulace ať s politikou, či čímkoli jiným, řekl jsem si nazdar. Příšerné obálky, co na mě čuměly z trafiky, mě v mém rozhodnutí ještě přitvrdily. Sice jsem to už dlouho nečet, ale přišlo mi to jako nějaká časopisecká sekta, že těm nesmyslům, co šířej, snad sami věřej a ještě si myslej, že dělaj nějakou prospěšnou věc a službu národu. Reflex je nemocnej.
-
STANOVISKO TAMNIHO MINISTERSTVA OBRANY JE, ZE JIM ARMA III NEVADI. Tecka! Cele je to sikana mistniho starosty. TECKA. Clanek v Reflexu je zcela dementni. TECKA.
-
Co přesně znamená to, že "věděli stanovisko tamních úřadů"? Co jsem četl, tak se vědělo, že vláda není proti, armáda není proti, ldii nejsou proti, jen starostovi se to nelíbí. To, že se nějakému starostovi nelíbí produkt, na kterém pracuju (i když třeba na celkem důležitém a výrazném postu) mi nedává signál, že se tomu místu mám vyhýbat jako čert kříži. Jestli ale starosta někde přímo řekl: "ať si ti lidí z BI dávají bacha, protože nejsou vítání", tak se omlouvám za své nepochopení.
To že jeli spolu na dovolenou na ostrov, kterému se věnují kvůli hře je stejně tak pochopitelné jako podezřelé. Pes mi snědl svačinu, vypli proud, můj sešit z úkolem odnesla omylem sestra do své školy... Zní to fakt hloupě, ale už jsem taky zažil že to byla pravda. -
na tiscali se na reflex reaguje a vsechny to moc bavi.
-
Jak to přesně bylo tady asi nikdo stoprocentně neví, ale nevím, proč by ta verze o dovolené a pár snímcích měla být tak strašně nepravděpodobná, žádnou lepší a věrohodnější jsem teda neslyšel. To jako má být každý s prominutím po*raný, že se někomu něco kdysi nelíbilo? Určitě to věděli, no a? Na celé absurdní situaci to vůbec nic nemění. Jako že měli čekat, že je tam zavřou nebo o co jde? Fakt moc nechápu. To je skoro jako novinkové komentáře když se něco stane v zahraničí a nějak to zasáhne i Čechy, kteří tam byli, že dobře jim tak, měli sedět doma na zadku.
-
takovyhle sr*cky typu Reflex ctou jen d*menti !
-
ono z tiscali uz pomalu taky, takze se neni cemu divit.
-
Pan Novák píše o léčení mindráků, a přitom ty svoje evidentně nezvládá...
-
Potírají? To snad není ono, ne? :D . Jinak píše o jiných částech světa a že to v u nich nejde okecat beru jako plus. Pořád nic o násilí v Řecku.
S tou větu o Balkánu si nejsem jistý, asi že soudy tam jsou buď pomalé/líné, nebo drsné. Těžko říct. Vůbec to přirovnání ke zbytku Balkánu je trochu zcestné.... -
Tak časopis Reflex si čtu skoro pokaždé když čekám u svý doktorky v čekárně a moje mínění o něm bylo teda daleko vyšší (což bude asi tím že ty čísla časopisu jsou několik let stará)
Ale po tomto?! je vidět že pan Novák je jako novinář úplný ovád a vykonstruovat takovýto článek chce buď odvahu nebo demenci... a je dobré, že se nad tím někdo pozastavil...
Už nikdy nebudu uvažovat že bych si nějaké nové číslo přečetl, beru to jako varování... -
Ale samozřejmě, Řecko přehání jak prase a s těmi jejich stávkami by měli dostat bankrot do kolene, ale takovéhle jednostranné obhajování? To teda ne-e. I kdyby tam náhodou opravdu jeli jen na dovolenou a opravdu neměli v plánu nic z cesty použít v Armě, tak snad proboha věděli stanovisko tamních úřadů, ne? Vždyť jen tím, že tam jeli, vlastně vztahovačné Řeky asi vyprovokovali. Jestli si z toho nic neuvědomovali, tak jsou jednoduše hloupí. Co tím chce dokázat Řecko je věc jiná...
-
OK
"Přátelé se hostí, vetřelci potírají. Autoři naturalistické simulace války na řeckém území nejsou přátelé. Tečka. U nás by to šlo okecat, v Řecku ne. Budiž ostatně přičteno Řekům k dobru, že na to šli cestou úřední — v jiných částech světa by pánové za podobných okolností prostě jen zmizeli.""
" tím spíš, že balkánská vězení většinou nemají zrovna rekreační charakter a balkánská justice občas bývá... no, prostě balkánská." jak si mám přebrat tohle? co přesně znamená balkánská justice???
tenhle debilní článek poškozuje ČR mnohem víc než ti dva "nanblblí švejkové" ... -
Hm. Tak abychom se vyhnuli dalšímu dohadování o něčem nekonkrétním, mohl bych poprosit o citaci z toho Novákova výtvoru, kde tvrdí, jak jsou Řekové násilní?
-
Souhlas s celym clankem (Danovym). Hlavne veta "A jsme zase u bezbřehé nenávisti maloměšťáka k vlastnímu národu. Nováka sice strašně štve, že nemáme národní hrdost, když se ovšem nějaké její vzedmutí objeví, štve ho to ještě víc." by se mela tesat. Nadavani na vlastni narod je vec, ktera se hrozne rozmohla a ktera me neskutecne s*re. Ale to je na jinou diskuzi. Bohuzel na tomhle clanku (Novakovym) se ukazuje, ze jakmile clovek veci rozumi, tak vidi, co jsou v mediich schopny napsat. Stava se mi to nebyvale casto, proto beru vsechno s rezervou. Ale vetsina lidi asi veri vsemu...
-
Chapu co tim chces rict. Fakt je tu vylito zbytecne moc zluci ale ten clanek pana Novaka vazne je totalni sra*ka coz je jasne i bez Danovych hyperbol. Cestou z hotelu toho na dovoleny clovek nahodou natoci a nafoti hodne (alespon ja urcite). Pokud tam bylo opravdu jen 14 snimku na videozaznamu tak je to cele spis jen hodne smutna fraska.
K te zbyle casti clanku o tom co si o cesich mysli lidi ve svete stacilo bohate napsat ze si o nas nemysli vubec nic a bylo vymalovano. -
Dobrá práce Dane !! Skvělej článek a hlavně pravdivej. Pan Novák je evidentně big dick a hlavně evidentně pěknej šmejd.
-
Doslova RESPEKT Danovi!