Přejít na výpis diskuzí
Případ Reflex aneb lži o zadržení vývojářů Arma 3 v Řecku
27.9.2012 | Dan Vávra
314 příspěvků
-
hohoho Vávra vs Reflex to bude epický
Nemohu s určitostí říct koho mám míň radši, ale i tak Vávra do toho -
a dop*dele. dan se nastval...a moc se mu nedivim. zda se mi to, nebo pan novak je kovany rasista/xenofob vuci rekum? delat z nich krvelacny bestie takhle drsnym zpusobem chce asi hodne odvahy.
preklep: "Modern WarfRare 3" -
Dobrej článek Dane. Zajímalo by mě, jestli na něj bude Novák nějak reagovat. Přečetl bych si i jeho ostatní články, ale nerad ztrácím čas blbostma :)
-
neeee? ty hele četl jsi ten samej článek jako já? protože po tomhle článku si myslím, že se v řecku za krádeže sekají ruce a za to, že nepozdravíš tě ukamenují.
-
O hrdlořezech nebo něčem podobném nikde nic nevidím. Jen o řecké mentalitě, což předpokládám znamená cosi ve smyslu "hlídají si svoje", nebo jak to vyjádřit. Ne nic s agresivitou a už vůbec ne fyzickou.
-
Souhlas.
-
Jako již Novákův článek "Nechápu smysl olympiády" mě nadzvedl a po tomto mám dojem, že to prostě nemyslí vážně, že je to jen nějaká trapná provokace. Takhle špatně a zatrpkle na tom nikdo nemůže být *3*
-
Pan Novák se opírá o mentalitu Řeků, kteří dle něj vyznívají téměř jako banda hrdlořezů...proč jinak se jako turista vyhýbat ostrovu jako čert kříže, což pan Vávra dementuje. Co je na tom k nepochopení?
-
čichám čichám antisemitizmus *1*
-
Tak sem si na games.cz po menší pauze skvěle početl (: Reflex číst nebudu, ono se totiž zvratky ani číst nedají...
-
Smejem sa hlasno, Reflex skvelý magazín? Nech sú chlapci radi, že ich aj JXD nenazval ručnikári a teroristi. Reflex ha, ha, ha ...
-
Tak se k tomu nevyjadřuj radši :)
-
"Takže kdyby měli autoři hry jen trochu soudnosti, sotva by pojali dovolenou jako fotografování divných hangárů z auta. A kdyby se zajímali o řeckou mentalitu, tak by jim pud sebezáchovy nejspíš velel nejezdit do Řecka už ani jako turisté. Ostrovu samotnému by se doživotně vyhýbali jako čert kříži."
Opět naprostá a ničím nepodložená fabulace doplněná choromyslným vyhrožováním jakýmsi potenciálním násilím a předesíláním, že ze strany milých a pohodových Řeků snad hrozí turistům s foťáky okamžité lynčování. Nevím, o čem Novák sní, ale nechtěl bych to vidět.
Promiň, ale nevidím mezi prvním a druhým odstavcem skoro žádnou souvislost ^^ -
Ne, ten tv;j ztěžejní bod nevynechal.
-
tl,dr
-
Ale ale. Další článek alá Skyrim 100+1? Netvrdím, že to v Reflexu bylo nějaké objektivní novinářské dílo hodné vyznamenání, ale tohle je úplně to samé, jen z druhé strany. Dva extrémy. Panu Vávrovi patrně uniká zásadní fakt, a to sice že paní z BI jeli na Lemnos a natáčeli tam, přestože věděli, že se někomu tam nelíbí zasazení do válečné hry a že jsou tam vojenské objekty. A proč vlastně jeli zrovna tam? Náhodou se rozhodli, že pojedou na místo, kde se má ARMA 3 odehrávat? Náhodou natáčeli jakési letiště z jejich taxíku, autobusu, taxibusu nebo čeho? Vávra naprosto nepochopitelně přeskočil stěžejní bod Reflexího článku, a to sice "Ostrovu samotnému by se doživotně vyhýbali jako čert kříži.". A ještě vkládá do "úst" Novákovi cosi o násilí a lynčování. Navíc je polovina článku jen navážení se do Novákova navážení se do ČR, což je dost zcestné.
Čili místní článek je jen bezduché vlastenecké obhajování kamarádů z oboru. V čem je lepší než ten z Reflexu? (kromě faktu, že není v Reflexu) -
On je ten článek dost předělaný proti původnímu znění. Teď už nezní tak hrozně, jako předtím.
-
jako dobrá reklama né *1*
-
lol v dnesni dobe kdy se satelitem da dival lidem skoro do huby a jim vadi nejake fotky lol jde vydet ze se nekdo potrebuje zverejnit a zazit par minut slavy
-
"Pan Novák očividně nezná ani základní fakta, což mu ovšem nebrání napsat o tom článek."
Vy tomu nerozumite, v cechach je tohle prece naprosto normalni. Cim min toho clovek vi, tim vic pise, nejenom novinari, ale i politici (viz treba trouba na hrade).