Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slysel jsi uz nekdy v zivote slovo IRONIE?
  • Dane s Benesem v tomhle s tebou uplne nesouhlasim. Kdyz ti vypatlany nacek rekne ze jestli nepodepises kapitulaci vylitne do vzduchu cela Luftwaffe tak bys asi taky cuknul (jako nejspise kazdy jiny) On proste nemel moc na vyber nemci by se sem ani tolik netahli s technikou nejdrive by nas vykosili ze vzduchu a pak by nas teprve dorazila pesi. Byt jsme meli silnou armadu ale ani ne tak zdaleka silnou jako nemecko ktere nekolik let pred vstupem do CS zaclo zbrojit na svetovku. Tohle bychom proste neustaly!
  • Pekne to je fakt za palec nahoru. Musim uznat ze mas skvelou fantazii. Tohle bych soupl nekam na anekdoty *1*
  • Dobry den "A pro pana Nováka. Nehrajte si na Brouka Pytlíka, když jste jen sprostý ignorant, který pojmy jako hrdost nebo vlastenectví viděl maximálně tak z letadla."

Ja bych tuhle citaci jeste poupravil : A pro pana Novaka. Nehrajte si na Brouka Pytlika kdyz jste jen sprosty ignorant co sotva dokaze zapnout PC a v nem World office, ktery pojmy jako hrdost nebo vlastenectvi videl maximalne v kine pod taktovkou juesej en Hollywood s rezii od Michael(a) Bay(e)

Hezky den vsem *1*
  • To mi potom pověz, kde se vzala ta autorem zmiňovaná pouhá půlvteřina záběrů vojenských objektů.
    Myslím si, že jediní, kdo vědí, co se tam stalo jsou ti dva a místní policie. A objektivní pravdu se nedozvíme ani po jejich, doufám brzkém, propuštění. Role trpících průkopníků herního průmyslu je reklama k nezaplacení. *5* Ikdyž nechtěná. ( a za voly bejt asi nechtěj)
  • To je pravda. Doplním si.
  • Jste idioti...všichni kteří nevíte o co jde...Věru...držim palce v boji...snad toho docílíš aby ty internety zakázaly
  • Kouknem na Ramba a dem si pro naše kluky! Naše kluky !!! Řecká vláda je podle mě drží v tajných laboratořích, aby jim pomohli vyvinout WORK EVERY DAY SIMULATOR, ale to je jedno plně sohlasim s článkem. Akorát mě mrzí reakce naší vlády, dva čeští občané drženi pro rozmar někoho. Já si představoval že, přídou sankce demonstrace u řecký ambasády atd. a místo toho tu máme článek od idiota a reakci od ministra zahraničí co neví ani o co šlo. Jako čech to beru jako by naše držel taliban, jako fanda mam dobrej nápad na misi v Armě 3, jménem: rozeženu vám ženy a ZNÁSILNÍM dobytek.
  • se nediv když hlavní majitel je pan kníže
  • Pane Vávro, palec nahoru za článek. Bohužel, český pseudotisk je plný takovýchto zapšklých staříků s potřebou vyjadřovat se k věcem okolo sebe jako je Novák z Reflexu. Co se týče vývojářů, řeknu to trochu nadneseně, ale měli bychom to udělat jako američané s jejich občany - poslat tam 601.skss, ať si procvičí search and rescue operaci.
  • Ty ceska ciganska kurwo *11*
  • Vávra zas jednou ukázal, že nepatří do toho zas*anýho stáda ovcí a dokáže skvěle reflektovat svůj názor, který já jako ovce hrdě převezmu *2*
  • Třeba že prchali z Česka pod vládou nacistů do zahraničí, kde vytvářeli vojenské oddíly, a riskovali tak chycení a následky jak pro sebe, tak pro své rodiny v Česku?
  • Neměl jinou možnost. Pokud by nepřijal, nesli bychom podle Mnichovské smlouvy odpovědnost za případný konflikt.
  • je to vsechno jasne porad ctu BIS sakra vzdyt to je jasna CZ tajna sluzba!!! ti kluci meli uz byt davno popraveni!!! co kdyz neco pri muceni vyzradi!!! nenechte se oblbnout.. REFLEX jedine svobodne ctivo!!!! :D
  • Ale to je přece náš jejdásek!!!
  • Doufám že se nebude ARMA 4 odehrávat v KLDR to by se ti vývojáři zachraňovali ještě hůř.
    Ale zas nadruhou stranu Vávra vs Kim čong un to by bylo maso
  • Je b e m ti mater *2*
  • jasnacka, bezne me rezou do KAKAČE, redaktory Re-Play a Fight Hnedej Kakač Club *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší