Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to řeknu takto, i negativní reklama je reklama.
  • Samozřejmě, že se nemusejí doslova řídit přáním starosty z nějakého zapadákova, ale tak snad ho nemusejí zbytečně dál provokovat, ne? Proč museli jet zrovna tam? Zrovna když tu hru vyvíjejí? Ten ostrov není zrovna turisticky nejzajímavější destinace. Starosta nejníže taky asi nebude, zvlášť co se týká izolovaného ostrova.
    No, porovnávat město a malou firmu asi moc nejde. Ale i tak, Televizní Noviny asi netvrdí, že většina Opavanů vyrábí doma pro ušetření zabijáckou směs. Dokonce ani většina lidí pracujících v alkoholu. V TN určitě také říkali, že za to může jen pár lidí, tj. dva nebo kolik to aktuálně je.
    Ježdění na dovolenou s kolegou není neuvěřitelné, ale zrovna to (spolu s faktem, že jeli na místo, kde se odehrává aktuálně vyvíjená hra a se zmatenými odpověďmi z BI) jaksi nepřidává na uvěřitelnosti příběhu "těch hodných".
    Ale ne, tady se každý bezvýhradně staví na stranu Čechů a navíc vývojářů, objektivita nula. Ach jo.
  • No jo, veřejně jsem vystoupil proti Vávrovi, co jiného by se tady dalo čekat ^^
  • Magister_Peditum
    Beneš v tom smyslu, že výsledky Mnichova přijal.
  • Magister_Peditum
    I bez boje za války zahynulo na 300 000 civilistů, to mi jako moc velká útěcha nepřijde.
  • "urrrrrrva mať!"
  • Magister_Peditum
    Teď se v tom ztrácím. Jalta byla ve 45. a nebyla to smlouva, tudíž jsme ji sotva mohli "porušit" a už vůbec nás neprodali Němcům. Mnichov byl zase anulován v průběhu války, takže jsme nemohli mít nějaké problémy po jejím konci. Mnichovská dohoda byla zradou našich spojenců (Francie) a zúčastněné země neměly sebemenší právo na dělení suverénního státu, jakým bylo RČS. Pokud by někdo naší obranu před nacistickou agresí v roce 1938 bral po válce jako důkaz, že jsme ji rozpoutali my, tak by se dnes mohlo učit o napadení Polska ve 39. to samé. My jsme nebyli k Dohodě přizváni, proto jsme nebyli povinni ji nikterak respektovat.
  • smejki
    jsem pravičák a klidně ti vlepím plusko. Reflex je stejný hnůj jako onehdejší RP.
  • reflex=novodobé rudé právo a klidně me uminusujte "pravičáci"
  • a me je 34, a dalsim co znam je mezi 26-35 let, a kdyz uz budu mluvit o Reflexu jako casopisu, tak je mi ho lito, ze tam ma takovy zkoureny dementy ktery vytvareji clanky na lzich a vlastni vymyslech. Panove z Reflexu! Velky palec dolu!!
  • Benes? Sem myslel ze tam byli Daladier, Chamberlain,Hitler a Mussoliny...
  • Robotron3
    To by ses divil, kolik nepuberťáků chodí na games. Mě je třeba 33 a Reflex pamatuju ještě jako dobrej a skoro kultovní časopis. Teď je to ale žumpa a to mají lidi naprostou pravdu.
  • Ale plosimtebe...
  • autor clanku mi pripada ze to prekrucuje a bero to moc vazne.
  • *unavovat.
  • Aby bylo jasno, ten Novakuv clanek je blabol a rozhodne s nim nesouhlasim, nicmene to vase kopani do Reflexu me uz take zacina uvazovat. Fascinujeme, kolik z navstevniku games.cz, jenz jsou z drtive vetsiny tvoreny pubertaky, ctou tento politicko-spolecensky tydennik. Muj odhad: 50 % z vas teprve dnes zjistila, ze nejakej Reflex existuje, 30% to vedelo, ale precetli si jedinny jeho clanek (tento), 10% to take vedelo a precetlo si clanky dva - tento a pamatnou "kulturu kriplu". Optimisticky hadam, ze jen zbyvajicich 10% se muze skutecne vyjadrovat o urovni Reflexu.
  • chlapik mel na mysli Jaltu, ne Mnichov *4*
  • Keyz
    Špatné,je že se navalily dvě kupy hov*n.
    První nás lehce zabrali Němci a pak Rusové.

Kdyby nás nezabrali Rusové tak jedno pozitivum toho,že se u nás nebyla válečná fronta bylo.Neměli jsme poničené památky a mnoho mrtvých z civilních řad..Kdyby pak se nepřišli Rusové tak toho šlo využít a také využít vzdělaných lidí kteří to působili.
  • -44? To je snad rekord a to ani nejsi Troll Diskuzni :D
  • REFLEX je už léta jen brak jdoucí na ruku dnešní vládnoucí garnituře, trapné komiksy, tendenční a populistické články, měli by začít reflektovat na svou ubohost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší