Přejít na výpis diskuzí
Případ Reflex aneb lži o zadržení vývojářů Arma 3 v Řecku
27.9.2012 | Dan Vávra
314 příspěvků
-
Taky by se nám nelíbilo vidět jak žoldáci demolují Karlův most? Ať si pak Novák zahraje MW3 :D
-
Well... Lesbos je důležitým místem řecké mythologie a pokud se nepletu, tak i domovem význačné antické básnířky a pěvkyně Sapfó. Tudíž není ani uprděný, ani blbý.
-
ob+továni jsme opravdu byli, ale rozhodně ne těmito pány, čoveče. *15*
-
Oletes se. Obetoval nas Daladier, Chamberlain a Benes. Tebou jmenovani panove nas z toho nasledne tahali.
-
V míchání kakaa...
-
Jo. Jaké smlouvy? Myslíš tu, kde nás Churchyl, Roosewelt a Stalin obětovali němcům? jak, že to bylo... O nás, bez nás?
-
Situaci v Řecku? V Řecku měli demokracii, když se tady ještě lezlo po stromech. Ona právě ta pomlouvaná řecká byrokracie zajistí obviněným spravedlivý soud navzdory jakémukoliv politikaření - o to vůbec strach nemám. Ale že okolo toho tancují mediální mrd*ky, to se mi ekluje.
-
Porušení jaké smlouvy?
-
Ty o tom asi moc nevis, ze?
-
keby to boli greci u vas tak by som chcel vedet ako ich obhajujete ze si chceli nafotit len nejaku cesticku a burinky pre ich hru.
-
asi před měsícem jsem zaslech debatu na ČRo6 kde říkali že pokud by se češi bránili bylo by to porušení smlouvy a po porážce Německa by jsme na to byli hodně špatě..
-
tak si nastuduj dějny
-
Kašlem na to, ne? Nemam právě moc chutí se tu začít hádat a tahat argumenty typu "Ty seš kretén, vole" *1* To nějak nemam zapotřebí, ty máš svůj, já mam svůj, svět se asi nezboří, což?
Mimochodem - k tomu "uprděnýmu blbýmu ostrovu" - kolikrát jsi o něm slyšel, než o něm začali dělat ArmA 3? On ten výraz nemusí bejt notně negativní, prostě jen o tom ostrově sem teda minimálně já slyšel až teď. -
Skutočne hodnotný príspevok do diskusie. Len tak ďalej a určite to niekam dotiahneš.
-
Každá liška chválí svůj ocas, a ta co ho nemá, říká, že ho na nic nepotřebuje.
Omezeni jsme svým způsobem všichni a tak mi to zase zavání pokrytectvím. -
A aby som nezabudol, tak rozhodne si sa nebavil "o tom, že tihle byrokrati dali pod zámek zcela nepochopitelně dva vývojáře, toť vše. " Pretože v tom máme rovnaký názor. Ty si len jednoducho odsúdil krajinu , v ktorej si nikdy nebol a celý národ kvôli !1! osobe.
-
Nie, v krajinách ktoré si vymenoval som síce nebol, ale nenazývam ich "blbými a uprdenými".
A taktiež sa nebránim tomu ich navštíviť.
P.S.: Datlovat budem ešte do 16:00, nakoľko som v práci a všetky povinnosti už som si splnil. A pokial bude mať niekto taký obmedzený názor ako ty v komente, tak si proste budem myslieť že by si sa mal postaviť od PC a ísť sa tam sám pozrieť. -
Diky Dane za tento clanek.
Ja kdyz jsem narazil na ten v Reflexu, nejdriv jsem neveril, pak jsem mu chtel neco vod plic napsat, ale pak jsem uvidel autorovu fotecku...
Von pan Novak je takovy nerudny strejda, ktery bude jako duchodce kolem sebe mlatit holi. Clovicek k politovani. *3* -
Hezký článek, který vrhá světlo na stav našich médií a těch, kdo do nich jako rádobynovináři píší. Zpravodajská a informační hodnota jdou ruku v ruce s novinářskou etikou k šípku a nahrazuje se čím dál častěji spekulacemi, kterými se ten který autor snaží uplést z lejna bič s jediným cílem - sebe a své médium zviditelnit. Jestli pak to, co píše, je vzdáleno skutečnosti míň, víc anebo na hony je vlastně fuk, ať už si to autor uvědomuje nebo ne. Tento článek krásně na konkrétním učebnicovém příkladě ukázal, jak to chodí a čeho jsou naši novináři schopni. Je potom už fuk, zda plodili v dobré víře v to, co páchají či to dělali přímo s nekalým záměrem někoho poškodit (což přestože se povedlo, nemyslím, že bylo zamýšleno, že jde "jen" o úlet redaktora, který se nechal strhnout fantazií a zapomněl, že létá zcela mimo fakta). Zároveň tento případ potvrzuje pravidlo, že logicky se dá podat a vysvětlit úplně vše, a v tom spočívá velká manipulační síla médií - nezná-li člověk skutečnost, je možné ji překroutit na tisíce způsobů a vždy to bude nezasvěceným připadat zcela logické a správné. Vývojářům fandím, jediné, s čím bych z jejich strany nesouhlasil a doporučil udělat jinak je - neberte si nikdy nic osobně, a už vůbec ne článek pana Nováka. To je chyba, jen tím dáte jeho slovům sílu vás zranit. Nic víc. A to přece nemáte zapotřebí. Hoďte to za hlavu a dál dělejte to, co vás baví a panu Novákovi odpusťte. Snad i pro něj bude tahle causa zkušenost, z níž se může poučit. Přeju všechno nej vám i jemu.
-
Jde videt ze neumis napsat nic jineho nez jen cpat do analu. Ty budes asi nejaka bukva co to tam ma rad ze?