Přejít na výpis diskuzí
Případ Reflex aneb lži o zadržení vývojářů Arma 3 v Řecku
27.9.2012 | Dan Vávra
314 příspěvků
-
Já trpím tolika fobiemi že na mně nemám ani Monk.
-
Ano, nebyl jsem tam a krajinu, kulturu ani lidi jim neberu - zároveň ale fakt nejsou jediný. Byls někdy třeba v Gruzii? Na Ukrajině? Krym? Bosna a Hercegovina? Albánie? Tam je kultura (pro tebe asi kupodivu) taky *1*
A bavíme se snad o tom, že tihle byrokrati dali pod zámek zcela nepochopitelně dva vývojáře, toť vše.
P.S: Osočovat někoho z omezenosti ("keby si sa postavil konečne od toho počítača") a zároven sám sedět u PC a datlovat tady říznou odpověď, to mi zavání pokrytectvím... -
souhlasím s vámi JAN A. NOVÁK je kretén!!!
-
Hele tak toto vazne komentar nepotrebuje. Nase uzemi relativne klidne.....! Kde jsi na tom proboha byl? Heydrich a to co nasledovalo? Panickove neucily? Jeho konecne reseni jestli vubec vis o cem mluvim? Lidice , Lezaky? Koncentraky a ti co v nich zustali? Tvoje ignorantstvi prekracuje veskere meze snad normalni soudnosti. Proc se bavis o necem o cem nemas ani paru. Dalsi typek kterej nahodi takovou hloupost a jeste se bude hadat. Dale pak nechapu jak nekdo jako ty vubec muze soudit narodni hrdost po tom co jsi zde napsal.
Ted pouziji to tvoje BTW: a vis jak se zachovali zapadni zeme v roce 38 k nam / Anglie , Francie/? Nasledne co prohlasil o Mnichovu sam Winston Churchill? Dohledej !!!
A ano chyby tam mam a co si budou o mne myslet taci jako ty mne ale vazne vubec nezajima. *6* -
Tak ty si očividne nikdy v Grécku nebol. Je to nádherná krajina plná kultúry a skvelých ľudí. A to ani nehovorím, ako sa tam dokáže vyžiť človek, ktorého láka grécka mytológia. Ale to by si zistil sám, keby si sa postavil konečne od toho počítača.
-
Já chci petici na propuštění Jana A. Nováka , tu bych podepsal s neskrývanou radostí...
-
aha. pozor na reflex. co takhle kdyby na games vysel mystifikacni clanek o osvobozeni zajatcu ceskou armadou? trochu toho vlastenectvi aspon tady na games. k tomu nejake ingame fotky z army co by neznalce realisticke grafiky asi dost zmatlo. kdyz lidi zerou novu tak sezerou i tohle :) Cesky ministr zahranici vyuziva slabosti recka k uskutecneni planu o pricleneni reckeho ostrova k ceske republice. Cesi tak konecne ziskaji pristup k mori a stanou se kolonialni minivelmoci. Letos na Vanoce tak konecne bude na stedrovecerni tabuli i neco jineho nez kapr. pisi ceske noviny. Ministruv nezajem o osvobozeni zajatcu byl jen predstirany. Ve skutecnosti byla BIS (bohemia interactive studio = bezpectnosti informacni sluzba) vedena od pocatku jim samotnym. Operace se pak podarila prave diky dobre znalosti terenu rika generalnacelnik ceske armady Jaroslav Cimrman. Pro ACR to uz pak byla hracka. Zvlast kdyz chytre pouzili strategii utoku za odpoledni siesty. Na pude OSN tato jednodenni valka vyvolala obrovsky skandal ale zda se ze NATO nebude zasahovat. Angela Merkelova se vyjadrila takto: "My. Nemecko-Turecko (pozn. :od zari 2012 oficialni nazev po skandalnim referendu ktere odhalilo nove narodnosti rozlozeni) nesouhlasime s agresivni politikou Ceske rise ale to je tak vse co s tim budeme delat. Nas...at na ty recky pijavice ale este jednou Karle (tady se nemecka kanclerka obraci na naseho ministra zahranici) a odriznem vas od vajec ". Kdyz se tato zprava dostala do parlamentu, ihned vyvolala ostrou debatu mezi levici a pravici o horzici krizi nedostaku vajec. Na Kalouskuv dotaz. "tak co s tim ty jedna pi!co zas!rana cura!cka budes delat?" odpovedel prave se probudivsi ministr, ze slepic tady u nas mame jeste porad dost. A navic. Kdo by ted zral vejce kdyz bude tunak a losos. A na zaver jeste aktualni volebni pruzkum prezidentskych voleb: Mezi volici zavladlo po snizeni cen vsech morskych produktu nadseni. Pan Josef (duchodce, 77): v Tesku je tunak za 7 korun! Ten pan Schwanzenberg to je ale chlapik. Karel na hrad!
-
tak nepochybně má váhu, když se za ně v petici postaví Chuck Norris, a to dokonce několikrát. s ním si není radno zahrávat a každý by to měl vědět :) koukal jsem že petici podepsal i Bill Clinton...
no ale když to může pomoct, tak jsem tedy podepsal. -
A jednu z Perel pan Novák už stihl odstranit. V původní verzi článku psal o tom, že Arma III už byla vydána a proto byli Řeci tak naštvaní. Prostě skvělá schopnost shánění informací. Jak? No přece vycucáním toho co nevím z palce u nohy.
-
Copak, PEPINO... závist, že samo neumíš napsat hodnotnej komentář?
-
Vedec se zalibou v psychotronice a zahrobi, a autor publikace Tunguzsky meteorit - zahada na vic nez jedno stoleti?
No taky dobry : D
EDIT.
Vlastne o ty Tunguzce asi mohl psat jeste nez se to definitivne potvrdilo, ale o takovych vecech stejne pisou spis trapni populisti, nez vedci. (ti to snad ani driv nenazyvali kdovijakou zahadou)
(Jinak ackoli samozrejme s Danem souhlasim, nejsem si tak jistej, jestli podobne zlucovitej clanek patri na games.cz - bleskovka s odkazem na blogisek by mozna byla patricnejsi) -
Doporučuji navštívit jeho stránku a něco malého mu tam zanechat. Já jsem mu tam hodil odkaz na Danův článek, tak uvidíme.
http://www.novakoviny.eu/archiv/informatika-media/779-limnos-recko-arma -
článek podle mě docela dlouhej a docela dost se opakující. teda jedna věc mi přišla divná, když tam popisoval situaci v pohraničí tak obratu : Statečně prchali, jsem teda příliš nerozumněl
-
Ne to není o tom. Je to o tom, že mě už tihle takzvaní novináři pijí krev. Tobě se třeba článek líbil, ale to neznamená, že se líbí všem a že je informačně správný.
-
Boze ty se ale vis pchat lidem do analu *11*
-
Tak to je zase jednou perla českých "medií" jmenovitě Reflexu. Já jsem článek na Reflexu nečetl a ani číst nebudu. Bohatě mi stačí Danovi citace.
Vsadím se, že Novák, evidentně zcestovalý všudybyl, který si myslí, že rozumí všemu od vývoji her až po vaření, se také nazývá novinářem. Ta jeho splaška ho*en (pardon, jinak se to napsat nedá) by měla jít na nástěnku fórů století a měla by být ukazována, společně s fotkou Nováka, jako odstrašující příklad novinářského diletanta, který se učil psát za Husáka pod taktovkou Brežněva, a který ví o Řecku, řecký filosofech a Češích asi tolik, jako já o kvantové fyzice. Nevím, kde Novák studoval a kde bere informace o 2. sv. válce a o Řecích, ale vzhledem k tomu, že jsem v Řecku byl asi 10x, přímo znám některé Řeky a zajímám se o 2.sv. válku, tak můžu s radostí říct, že pan Novák má povědomí o událostech 2.sv. války rovnající se batoleti, co neumí mluvit natož psát. Mluvit jsem Nováka neslyšel, ale psát tedy neumí.
Nenechte se mýlit. Řekové jsou normálně pohodoví a milí lidé, kteří mají Čechy rádi a znají je. Nikdy jsem se v Řecku nesetkal s nějakou diskriminací nebo díváním se přes prsty jen proto, že jsem Čech. Spíše naopak. Pan Nováka evidentně sere být Čechem, ale od toho jsou tu úřady a kdykoli si může změnit občanství, nikdo ho tu nedrží a vsadím se, že po tomto "článku" (i můj 4 letý bratranec by to napsal s větší erudicí) ho všichni normální lidé vyprovodí a kopnou do p*dele. Jestli se, podle Nováka, nemají vývojáři BI ukazovat na ostrově, tak on by teď měl v Česku chodit kanálama, protože jestli ho Dan zmerčí (nebo někdo z jiných vývojářů), tak by měl utíkat rychleji než vegetarián před masem.
Jinak díky Dane za skvělý článek, jeden z tvých nejlepších. Doufám, že začneš psát o podobných věcech víc.
A pro pana Nováka. Nehrajte si na Brouka Pytlíka, když jste jen sprostý ignorant, který pojmy jako hrdost nebo vlastenectví viděl maximálně tak z letadla. -
Ve svobodné zemi může každý z vás poslat panu redaktorovi svůj názor :-D
jan-a-novak@seznam.cz -
To není Novák, to je jen Slovák...
-
Vlastenectvi chybi mozna u tebe, ale to je tvuj problem.
-
Kouzlo telegrafu znovuobjeveno! *1* Ale napsals to všechno a krásně.