Přejít na výpis diskuzí
Připomínky hráčů pomohly vývojářům Battlefield Hardline změnit na hře minimálně 15 věcí
6.2.2015 | Adam Homola
51 příspěvků
-
Tak snad ta 16 věc bude, že to zruší a začnou dělat hry.
-
No jo proč neprodávat špatný mód za plnou cenu AAA hry.
A proč je špatný?
Policie vs zločinci. Hraní ve stylu BF. Pořád nic? Nedochází proč je to hrůza?
1. naprosto nerealistické. Policie s rotačním kulometem?
2. je to prostě kravina. tak hrozný zážitek z hraní jsem už dlouho neměl. Auta jezdící 60 mil v hodině. Vrtulníky které jdou sestřelit pistolí. Brokovnice zastupuje odstřelovací pušku. Policie má rotační kulomet!
Prostě vzali vše co bylo na BF zajímavé (ano tančíky a spol.) a udělali z toho Call of Duty bez špetky zajímavosti které Call of Duty v MP má.
Tak úžasnou snahu podojit skomírající značku jsem již dlouho neviděl.
"uděláme rychlovkašku alá mód pro BF a prodáme jí za 70 dolarů" -
-
Plus BF byl vždycky o destrukci a tady se jaksi u toho slavného Frostbiteu vytratila. Větší destrukci má snad i novej COD *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Tak to bacha. Spíš to posunuli na nový level. Při hraní tohoto paskvilu hrozí akutní destrukce PC.
Frustrace nad pitomostí vývojářů vám bez problémů rozláme klávesnici. -
-
Asi jooo,destrukce nabírá realistických rozměrů. Tak to má být,nač dělat nový engine,když stačí udělat hru,která člověka tak vytočí,že si rozmlátí PC! *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
No sice se hry jako takové nechci zastávat. Ale Mexická či Francouzská policie má těžké kulomety a rotační kulomety ve výbavě.
-
-
Mno nevím, když jsem viděl naposledy francouzskou policii v akci tak přijeli na kolech a jako střelbu používali ostré argumenty.
-
-
Co naše poolicie, to není výsměch. *7*
Furt lepší než mustr USA- nejdříve střílíme a pak se ptáme (mrtvého) ... No ale zase tamto funguje a strach je jedinou zbraní proti... echm tomu co tam tropí desperáti. -
To je sice pravda, ale speciální síly policie Francouzské republiky mají vozidla vybavena rotačními kulomety. Byly i na dnech NATO v Ostravě v roce 2008 myslím. To, že díky pseudohumanistům a jiným pičounům jsou "klasičtí" cajti ve Francii tak nebezpeční, že největší nebezpečí hrozí, když tě tím kolem srazí.
-
-
No právě. Reálné využití (naštěstí ne použití) rotačního kulometu je pouze na přehlídkách *1* .
Ale jo, věřím že je někde ve skladech mají, jen to reálné použití jaksi moc nepřipadá v úvahu. -
-
Tak proč je nepoužili na ty tři dementy co vyvraždily tu redakci? *7* Beztak si je někde vypůjčili,aby si o nich lidi nemysleli,že jako zbraň používají leda tak bílou vlajku *1* *1*
-
-
-
-
-
When money talks... to je komické no že pistolka zabije pilota a díky tomu spadne vrtulník.
-
Slyšel si někdy o akčních filmech ? Tam týpek sestřelí vrtulník i kamenem... Filmy jsou taky nereálné, spousta lidí si až zakrývá oči nad těmi přeháňkami, ale... baví tě to a chceš vědět co bude dál. Takže tam moc rozdíly nejsou. Je sposta filmů, kde policie má rotačáky, raketomety a spousty dalších pěkných hraček.
-
-
CoD býval akčním filmem ne Battlefield. Jenže Battlefield už je vlastně taky CoD, takže vlastně v pořádku... *7*
-
Vrtulník sestřelený kamenem? ...rozhodně mě něco takového nebaví a nechci vědět co bude dál.
-
-
Ale tak to byl jenom hloupý příklad... Jenomže ve filmech jsou takové blbosti.
-
-
Jsou ve filmu blbosti? ...rozhodně mě něco takového nebaví a nechci vědět co bude dál.
-
-
-
-
-
Včera sem zvažoval že si betu přeci jen stáhnu ale hodka sledovaní gameplay na Youtube mě nakonec odradila. Kroužení auty městečkem někde v "Nevadské poušti" mi přišlo neskutečně nezajímavé a řežba na brokovnice v bance pro změnu příliš chaotická. Počkám až bude Hardline v rámci akcí Originu na omezený čas free a projdu si kampaň. Toť vše. Až Visceral začnou dělat na dalším DS tak ať dají vědět.
-
-
No ... po tom, co předvedli s DS3 bych radši Visceral s touto sérií vynechal. *2*
-
-
hele tenhle titulek uz jsem nekde cetl.. kde to bylo.. jo uz asi svita.. u BF4 zejo?
-
Ta hra je špatná, multiplayer úplně mimo. Tak změňte si i tohle.
-
já jsem navrhoval, aby to bylo DLC v rámci premium k BF4 ....
-
-
To těžko když už to má licencovaný "jiný" název.
-