Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na peklo, Diablo III vyjde v květnu
15.3.2012 | Aleš Smutný
210 příspěvků
-
článek jsem nečetl, stačila mi první blábolivá věta pana Smutného na první straně. Ale klidně si žij v přestavě, že se kvůli tomuhle braku zastaví svět a všichni se snad z něho poserou *2*
-
Já jsem předobjednal za draho, ale zase mám u tohoto e-shopu zkušenost, že s konečnou cenou jdou nakonec vždy dolů a přidají drobný dárek... Holt na to jdou opačně *4* Oni si sice třeba to kilíčko nahoru také dají, ale tím, že vlastně jdou s cenou dolů, tak to ultraz fans tak neprudí... I když pálka to prostě je, no.
-
asi je mrzuty z toho jak mu dopadl konec me3..
-
And not a single fuck was given that day..
-
Jste zmasírovaní reklamou. Jak může normální člověk takhle zblbnout? Nebo sem nepíšou normální lidi? Asi ne. *10*
-
Tak to jsi četl nějaké bludy... Nebo prodejci uváděli nesmysly. Diablo nebylo nikdy vCz lokalizaci, pokud mě paměť neklame a u aktuálního dílu nikdy Blizzard CZ lokalizaci neohlásil.
-
ber to jen tak jak to chodi- koukam na jrc kde je reklamovana nejaka cena a hle oznami se datum vydani a hned si pridaji stovku jako bonus. bohuzel pocitam ze nebudou jedini s touhle skvelou strategii prodeje. kdo predobjednal za levno vyhral. ja si to ted uz taky budu muset sliznout s vyskohorskou prirazkou
-
Blizzard cestiny nedela. Jedinna cestina byla k W3, ale ta byla dilem CD projektu nebo cenegy uzted nvm, a taky podle toho vypadala.
-
jak nebude cestina ? nie ze by to mna osobne trapilo ale vsade som videl diablo 3 CZ atd takze nvm
-
To sme radi ze to vime, fakt ze jo.
-
Tak hlavně, že jsi nám to tady napsal... Teď už můžu spát, protože vím, že Wise Diablo III nezajímá. Jak smysluplné!
-
Diablo mi nikdy nevonělo, ani zadna jina hra od Blizzardu, neříkám že ty hry nejsou dobré..... Ted me treba ukamenujte *5*
-
Přesně... *12*
-
Proč se tady zase vyvolává hned v první větě hromadná mánie, že jako "tak jsme se dočkali"?!?!?! Mě ta hra vůbec nezajímá a nejsem určitě sám. Kdyby to se furt obludně nehypovalo, tak ani nevím, že to vyjde.
-
CE chci taky, ale jak říkáš, chtít za to u nás o 900 více je zločin.
-
úúúúúž? *15*
-
No, já mám zatím CE za 2.999,- s tím, že se cena upraví, takže každá koruna směrem dolů mě potěší. Trojka je prostě nekřesťanský peníz.
-
budou..
-
Je to v plánu. ;)
-
No kua!!! Neříkal jsem to??? Konec dubna, max květen! Muhehehehe!!! *1* Apropo cena: Dle aktuálního kurzovního lístku komerční banky stojí sběratelské edice 70 liber = 2.033,- Kč! Čili když si uvědomím, že jsme v Čechách, tak jsem přesvědčen, že cena prostě musí klesnout ze 2.999,- Kč na 2399,- (MAXIMUM). Jinak budou lidi hodně nasr***.