Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na peklo, Diablo III vyjde v květnu
15.3.2012 | Aleš Smutný
210 příspěvků
-
Nox zná hodně lidí, až mě samotného překvapilo kolik (v různých debatách s hráči). Sám jsem ho dojel za mága.
Co se týče BG, neočekávám novej díl, spíš HD remake prvních dvou. Pokud to bude opravdu trojka, tak bouchnu šampáňo. -
jelikož bude hra Online only tak o tom pochybuji
-
mě teď potěšilo vydání módu Icewind Dale pro NWN2
-
Rozhodně se na to moc těším, jen už jsem se za ty léta co to slibují asi stal skeptikem, takže tomu, že to vyjde v toto už několikáté stoprocentní datum uvěřím, až to bude hezky koupený a ponese se domu *4*
-
sportovci sou vypatlany ko*oti a ty si koukam asi taky sportovec :D
-
Já kvůli tomu plánuju koupi celého kompu....takže to plánuju už víc než rok :D
-
Pozor! Pamětník NOXe od Westwood Studios (budiž jim země lehká). Tuhle gamesu jsem dohrál několikrát a i v současné době se hřeje na mém hdd. Po letech jsem dokonce ještě schrastil originál. Vítečná hra! Pokračování bych bral všemi deseti, ale ne ve 3D. Pokud by byl někdo ochotný zpracovat další díl v enginu z jedničky byl by to splněný sen. Teď ještě uvidíme, co se odhalí na stránkách kolem Baldurs Gate, kde běží jakýsi odpočet...
-
Mám 2 měsíce na to, abych vyčistil disk od všech těch kravin co se troufají nazývat hrami, ta pořádná příjde 15.května a do té doby musí být všechen nehodný bordel pryč.
-
Já osobně si myslím, že ano...
-
Kdyby jsi hrál etu, tak by jsi věděl, že tam je lahviček více než dost. Budování postavy je ted mnohem lepší a místo rvaní bodů si můžeš tvořit buildy jaké se ti zlíbí a tak měnit styl hraní kdykoliv se ti zachce. To je pro hratelnost zásadní věc a je to rozhodně přínos.
-
Tak žejo, to nebude oblibou Blizzardu, ta značka je kultovní, i já jsem strávil pár desítek hodin u dvojky (o jedničce ani nemluvím) a spousta lidí se těší na exkurz do dávných dob, kdy tyhle hry vyšly :) Jen už mi trojka přijde tak nějak bez možnosti na něco fakt nového...ale rád se spletu :)
-
Jelikož hraji betu, tak tě můžu ujistit, že to zklamání není, naopak je to naprostá špica.
-
Nicmene myslite ze je sance, ze alespon do singlu casem vznikne fanouskovska?
-
dopadne to stejně jako vždycky, dělá se kolem toho strašný hype.... to znamená že přijde zklamání a hra nebude moc dobrá. kdyby radši udělali pokračování skvělého NOXe
-
Hneď som si to i kúpil cez BNet.. CU @ RELEASE ! :P
-
To jsem teda zvedav... vsechno zautomatizovano, zadny bodiky na rozdavani, zadny lahvicky na ozdraveni (jen health orby)... postavy jako deamon hunter... mno jsem fakt moc zvedav.
-
Who gives a sh*t ? :D
-
mě nechává diablo chladným na teplotu tekutého dusíku. Tak jsem to schválně napsal do diskuze a je videt, že je v Čechach blizzard oblibeny *1*
-
z toho mrzuty vubec nejsem, precti si moje komentare pod clanky s ME3, ci moji ctenarskou recenzi...a pak mel blbosti. Jen tam je urcity nevyuzity potencial... K diablu, kazdej má nárok si obcas ze srandy zatrollit
-
Bože můj. Nad inteligencí některých jedinců mi zůstává rozum stát... *16*