Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kinet1c
    ja som bol v pohode na stranke kde som si predobjednaval bola super cena a datum vydania 25 maj, teraz ked je tomu naozaj tak, tak toto datum je este o 10 dni lepsie :) takze som len rad, hral som zatial obe diabla a rozhodne si nenecham ujst toto, sice som uz kus starsi, ale legenda je legenda a vlastnit ju treba, ci uz ju budem hrat je otazka len a len pre blizzard, ci to zmalkly a ako to zmakly, dufam ze na jednodtku a opat stravim s hrou nespocetne mnozstvo hodin a hlavne zabavy
  • To jsem vazne zvedav jak to modernimi cool prvky pokazili. Oprava, pozmenili.
  • sleepless
    Tak mrkni na forum a dozvis se. Jinak dik za pripomenuti, clovek nemuze myslet na vsechno :)
  • Veskoslav
    Aukce není povinná, nikdo Tě nenutí kupovat. Ale už Tě vidím, jak získáš vzácný předmět, který by jsi mohl prodat draze na aukci a ty si ho necháš:)
  • Veskoslav
    Stejně nevyjde určitě;)Blizzard vypustil informaci, že se konzolová verze připravuje. Víc nic.
  • sleepless
    Konzolova verze je podle vseho ve vyvoji, ale oficialne oznamena nebyla, takze jestli vyjde, bude to s mnohamesicnim odstupem.
  • Chci se zeptat jak to bude s konzolovou?...jednou jsem četl že bude později jednou že vyjdou stejně...
    Děkuju.
  • A co Grim Dawn? Chci si zahrát něco, kde nejsou místo potů nějaké podivné orby a hlavně kde není aukce. A vy jste o tom napsali jen jeden článek před rokem :P
  • Veskoslav
    Peklo nikdy nebylo tak sladké.
  • 15. Květen 2012, jak pekelný to datum! *16* Ďáble, dej ať je to už tady!
  • LOOOOOL ja tu hru nenormálne chceeeem a ona vyjde rovno na moje narodkyy!!!!! uz viem co chcem na narodeniny!!!!!!! *1* *1* *1*
  • Veskoslav
    O dva dny později narozeniny, dárek jak stvořený. Jediný prů*er vidím ve zkouškovém:-D
  • Situácia sa určite bude opakovať, hnacím motorom hry má byť práve získavanie stále lepších a lepších vecí.

Čo sa týka skillov a atribútov - mne osobne je úplne jedno, či mi hra za level pridelí x bodov do atribútu/skillu, alebo si ja tých x bodov každý level manuálne pridelím stále do toho istého atribútu/skillu.
  • Core
    Krabice (sběratelská), je holt krabice (sběratelská) *1*
  • Odulin
    A tak já si taky vejsknu...juchů. Sice už to nemá takový koule, jako když vycházela dvojka, ale i tak se těšim, co by ne.
  • Ethy
    Joooooooooooo!!

Redakce: Neberte si to nějak zle, ale hlavně ať to po vydání prosím zrecenzuje Tukan!! Co jste se o tom tehdá bavili v podcastu, tak je snad on jediný který hrál Diablo i v dalších letech, ba dost možná jediný kdo ho dohrál víc než jednou a na těžší obtížnosti. Chápu, že vám do toho nemůžu kecat, ale vím že se u vás v redakci o Diablu neradi bavíte, tak bych nechtěl aby se to odrazilo na recenzi, děkuji *4*
  • kostejnesmrtelny
    Ty krááávo...60€ za digitálku????
    Amazon.co.uk má krabicovku za 33 GBP. Já bych blil... *11*
  • Bg na ipad/iphone. *1*
  • 60 ecek, ty koky
  • Pravda, d3 je na hardware veľmi nenáročná hra. To už človek musí fungovať fakt na starom stroji aby kvôli d3 upgradoval. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší