Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na peklo, Diablo III vyjde v květnu
15.3.2012 | Aleš Smutný
210 příspěvků
-
tvl tak kdo tady spamuje ty mínuska :-) občas si říkám, že sem chodí nějaký blázni jako dát někomu mínusko za to, že se ptá a další tomu kdo odpoví to je trošku moc ne? Taky bych prosil pár mínusů. *14*
-
A co teprve na Inferno. :)
-
Každej den se člověk doví něco novýho :)
-
věř že na hell ti nebude stačit pouhé klikání :-p
-
http://cs.wiktionary.org/wiki/krypl
-
Hráls*
-
Hrals někdy D2 s MapHackem a Magic Find Sorckou? Tam se dalo naplnit tolik Mule charů, že mi ta jeho představa o přeplnění Aukce zní až moc reálně, bohužel.
-
Nevěřil jsem, že se tohoto dne dočkám. *4*
-
Kriple :p
-
Máš tam chybu, kryple.
-
Zaplaťpánbůh, to by to zas dopadlo... Grygar se neumí ani naučit ovládat Gothic, Smutný věčně písálkuje senzacechtivé články o AC a ME, Pavel láskuje SW:TOR, Bach hrál WOWko a vy jste prostě boss. *1*
-
Jak, když nám mrzákům chybí obě ruce?
-
Jo, už sem, tak polykej...
-
Koukám, že ty už taky...
-
Respawn potvor je prakticky v každém MMO. Mimochodem D3 už nebude ve stylu D/D2, kde budeš spamovat jedno/dva skilly do konce života, ale bude tam mnohem více možností, prostoru pro taktizování (hlavně u vyšších obtížností). Vůbec celý D3 je imho koncipovaný víc o ovládání/skillu hráče (jako třeba v hack and slash typu God of War) než jenom o skillech a předmětech jako v klasických akčních RPG. Otázka je, jestli to je dobře pro RPG stránku hry, což asi ne. Pro hratelnost ale asi ano.
-
Hraju betu nějakou dobu a můžu říct, že to žádná nuda není. Má to své kouzlo a jen tak to neomrzí ... přesně tak jako předešlé díly.
-
jj zrovna sem dohonil kuřbuřte .)
-
Uz jste se udelali mrzacci ?
-
To máš pravdu, ale já jsem to myslel trochu jinak. Příjde mi prostě tento typ her (Diablo a jemu podobné) na dnešní dobu již zastaralý=nudný. Navíc už dříve mě štvalo nekonečné respawnování nepřátel...
-
Ještěže tohle jde úplně mimo mě. To by to zkouškové vypadalo. *3*