Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na peklo, Diablo III vyjde v květnu
15.3.2012 | Aleš Smutný
210 příspěvků
-
ja s tým ovšem problém nemám, nesúď mňa podľa seba, OK?
-
Myslíš Hellgate "epicfail" London? :)
-
bude a tak je to jedinne spravne *16* *16* *16*
-
Líbí se mi optimalizace, a navíc...kdy bylo Diablo o grafice ... *3* I kdybych to musel hrát na nízké detaily, stejně bych pařil *5* *14*
-
desiatky ak nie stovky? tak to si to poriadne ani nehral. a co si cakal ze ta sc2 chyti rovnako ako sc? 10+ rokov neskor? to tak bohuzial nechodi. nostalgia je krasna vec ale muti ti zrakom. nesmies pristupovat k hram tak a cakat ze ta chytia rovnako ako pred 15 rokmi.
-
Tak to už je trošku hnidopichovství, nemyslíte? Ale budiž, každopádně máte pravdu.
-
No to som teda zvedavy ci to nebude len vylepsena dvojka. http://blog.horehron.sk/zaujimavosti/diablo-iii-oficialny-datum-vydania-15-5-2012
-
Hrál jsi? *
-
naaahodou neviete nieco o edicii pre MAC? lebo neche sa mi instalovat okna a zaprasit si tak MAC :)
-
docela dobrej souboj mezi nama 5:5 zatím :-)
-
LEAH bude DIABLO !!!! (Problem :D)
-
vyjde to 35.května :)
-
Mno asi se rad podivam, jak dokazali zjednodusit uz tak jednoduche hry, jake byli diablo jedna a dva. Verim jim, ze se toho ujali jak "nejlepe" jen mohli.
-
Tu je dalsi ;-) ja mam NOX za sebou 3x.. Inac ho berem ako jediny co ako tak konkuroval D2 + LOD (Titan quest ma priznam sa zacal hnusne nudit asi v polovici)
Ale D3 proste musim mat.. z nostalgie som skusil zas roohrat mojho palata na hell.. ale na 24" pri 800x600 mi zacali blbo ubiehat oci... kiezby som sa dockal nejakeho patchu na 1900x1200 :-) -
Ak to zoberiem podľa Starcraftu, pri jednotke som strávil desiatky ak nie stovky hodín. Starcraft 2 ma ale nezaujal. Pri Diable 1 a 2 som strávil taktiež desiatky, ak nie stovky hodín. Len mám obavu, že Diablo 3 ma tiež nezaujme...
-
Nejlepší hra všech dob přichází. Smrtelníci, třeste se.
-
Deb1le. D3 bude absolutní pekna ty ubohý zakomplexovaný trolle
-
http://cs.wiktionary.org/wiki/kripl
-
Ale tak to víš, že se taky těším, už mám i rok dopředu domluveného sparing partnera na coop, ale po všech těch loňských a letošních zprávách prostě nemůžu být až takový optimista *3*
-
ty tvoje "stary gardy" pracovaly na Hellgate London.