Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na peklo, Diablo III vyjde v květnu
15.3.2012 | Aleš Smutný
210 příspěvků
-
on si ještě někdo myslí že blizzny budou dělat stejně dobry hry jako dřív ?? to musí být ale hodně naivní človíček většina staré gardy dávno od blizzen odešla
podporujte sra_ky jak chcetě ale hlavně pak nebrečtě jak jde pc herní trh do kopru -
Kušuj :)
-
Tak se postará ona o mě. Uvaří mi! *15*
-
15. května? A který rok?
-
Chápem že auto zrejme miluje D3 ale pre živého boha, prečo to dáva tak okato najavo ?
Napíše zápor a hneď sto argumentov prečo to nevadí... Nabudúce by to chcelo trošku triezvejší názor na vec, od niekoho, kto neslintá nad danou hrou, pretože z tohto preview som sa fakt moc nedozvedel... -
mozna mezi nejhranejsima, nejhranejsi urcite ne :)
-
a co jste cekali? fanousci diabla jsou takovi fanatici, ze to koupi i tak, ale tahle cena uz je "smrtelna"
-
trapny vykrik do tmy? to jak si cool se tu snazis predvest jen ty ;)
-
frajer
-
naprostej souhlas! a proto jsou jejich hry nejhranejsi, protoze je neumi delat
-
a co takhle chvili pockat? celou dobu to urcite nebude stat 3000 :D ale jsem zapomnel, ze vy fanatici nejste schopni pockat treba 1/4 roku
-
Lol ta bezduchá klikačka někoho baví že blizzard neumí dělat hry vím už dávno ale kolik lidí jim na to ještě skočí :D *9*
-
Samozrejme, taky bych mohl lezt na diskuse o ME3 a psat porad dokola, ze mi je ten jejich zkriplenej konec u pr*ele a vysmat se jim, ale nemam tu potrebu.
-
Kompenzuji si sve mrzke hodnoty v realnem zivote. Oni potrebuji, aby je nekdo poslouchal a aby mohli nekde vypoustet sve rozumy.
Je to prirozene a predchazi to necekanym vybuchum na verejnosti. -
nerozumím tomu, že lidi, kterým je dané téma (podle jejich slov) úplně u prdele, mají větší nutkání cokoliv komentovat, než někdo koho to vážně zajímá :) a to platí u každého článku
-
Důležitá informace: piráti si Diablo III nezahrají, alespoň ne plnohodnotně, a to je dobře.
-
no já sem na starém stroji fungoval :) takže upgrade byl už třeba
-
Mínusy se nerozdávají, ty si musíš zasloužit.
-
a co když je hnusná :D
-
JUCHÉÉÉÉÉ. O tomhle má být zpráva na hlavní stránce, Herr šéfredaktor *1*