Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na peklo, Diablo III vyjde v květnu
15.3.2012 | Aleš Smutný
210 příspěvků
-
Promiň, ale není většina konzolových (a to i těch kvalitních) her jen o "mačkání" pár tlačítek? Hmm...
-
Chci se vás zeptat na názor týkající se Diabla III... Myslíte si, že to bude opravdu pecka? Já osobně se domnívám, že očekávání předčí samotnou kvalitu hry. Tím ji nechci nijak snižovat. Mám pocit, že herní svět se od doby Diabla II posunul mnohem dál, a že pouhé klikání, které většinu lidí u Diabla II bavilo už prostě nikdy nebude tak zábavné *9* .
Třeba se pletu, ale i přesto, že jsem hrál první dva díly, tak vím, že ten třetí je pro mě zajímavý pouze díky filmečkům (které snad někdo dá na YouTube). -
Teraz vyjde III ?? Po toľkých rokoch ?? Smola, medzitým som hry úplne prestal hrať. Na Diablo III som sa hrozne tešil, ale už mi je to jedno. A to som mal odložené peniaze na kúpu originálky a peniaze na uprade PC, aby to pekne šlapalo. Nuž smola, už je to jedno........
-
Nemůžu se dočkat! :o) Betu hraju pořád dokola a nemůžu se toho nabažit.
-
kdy nakulíš recenzi na OilRush?
-
omlouvam se, mela to byt reakce na prispevek o konzolove verzi. poku nekdo muze smaznete to
-
pokud na ni budes cekat, tak uprimnou soustrast :D jeste neni ani SOON :) takze pocitej tak 4 roky a vice :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=HuT6eIWdAqE
-
Mel jsem tuseni, ze se to jmenovalo Ghost, ale nebyl jsem si 100% jistej.
-
15,.5. ??? O.K. tak ja to jdu predobjednat.
-
Tak to si rozhodně nemyslím. Navíc jsou omezení do aukce, jak do počtu předmětů, tak do ceny předmětů. A farmer? To jako si myslíš, že jim budou padat vzácné předměty tak, aby se jim to neustále vyplatilo, když si stejně za ty peníze může koupit jiné věci či výrobky od Blizzardu? Samozřejmě to jde i přes "skutečné" peníze, ale to už je něco jiného.
-
Tam občas kouknu, ale komu by se v tom chtělo přehrabovat, když někdo jiný může napsat hezký souhrnný článeček ^^ . Ne že bych nějak prahl po pre-release informacích, ale jako fanoušek se samozřejmě snažím o zvýšení povědomosti.
-
Myslíš Ghost? To je velká škoda:(
-
No dá se to pochopit více způsoby, ale já jsem reagoval na autora a ten se ptal, jestli to vyjde stejně a já jsem na to odpověděl: Stejně nevyjde určitě:) Není to myšleno, že by hra nevyšla, tole je kouzlo češtiny.
-
Ve vyvoji byla i ta fps ze sveta starcraftu.
-
No, Grimrock vyjde jeste driv nez D3 :) http://www.grimrock.net/2012/03/02/weekly-update-and-release-news/
-
Bez problémů. Stejně během dvou tří měsíců bude ta slavná aukce zaplněná věcmi od farmerů, všechno bude za pakatel, kdo nebude mít ten nejlepší equip, bude za idiota a podle toho se ta hra bude i balancovat. Ne, děkuji.
A ta kapitalizace "tě" mě jednou zabije :D -
Ok dík moc :)
-
''Stejně nevyjde určitě''
*15*
Napsali že je ve vývoji--- -
Diablo bude recenzovat clovek, ktery s predchozimi dily ma zkusenost, idealne velkou. A jednoho takoveho mezi sebou mame. Obecne se na na recenzi nedava hra k nekomu, komu by dany zanr nebo serie nebyla alespon nejak blizka. To, ze zrovna Diablo nebude recenzovat Pavel, Lukas, Ales, ja nebo treba Martin, na to si klidne muzes vsadit :)