Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Souhlasím s tebou.
  • Amylee.Anderson
    Co ty máš furt s tou 90% facebookovou populací děcek? -_-'' Se cejtíš tak drsně, že nemáš FB, že to musíš lidem tak cpát?
  • Tohle mi presne taky rikal. Na kazdou postavu minimalne 2 - 3 a pochybuju ze se situace s par "uber" unikatnima predmetama nebude opakovat protoze aukce a protoze skillove runy.
  • No tak kvôli d3 nový komp rozhodne nekupuj, na kamošovej c2d e8400 s gtx 460 to išlo na max (1080p) takmer vždy na 60 fps. A keď to nešlo na 60 fps, tak myslím, že to bola skôr chyba odladenosti bety ako toho, že pc je slabé, lebo ani cpu ani gpu neboli vyťažené na 100% (v podstate nikdy).

Inak po fórach vypisovali ľudia, ktorým to ide na intel hd3000 na 720p medium s 30-35fps, takže asi toľko k hardwarovej náročnosti d3. *3*
  • Novy notas neni potreba, mam dvoujadro 2.4ghz a HD 5470 a beta kraaasne slape.
  • Ataker
    Hlavně kvůli této hře jsem si koupil nový noťas... nemůžu se dočkat
  • Hmm digitalni verze primo od Blizzardu za 59.99€. Hold klasicka krabicovka o 200 kc levnejsi to jisti :)
  • Hell Yeah!!!:-)
  • kostejnesmrtelny
    Jóó, mínusy jsou dobrej začátek, ale máte na víc! No tak, postujte! Dejte najevo jak jste cool, jak Diablo nežerete a udělejte to přímo pod článkem, co se Diabla týká (tím tomu dodáte na důvěryhodnosti)! Třeba to dotáhnete i na titulní stránku *14*
  • To mi už boli špecializované postavy, keď bolo v každom classe len pár dobrých buildov, ktoré boli tak ako tak postavené na pár "uber" unikátnych itemoch.

Pričom pri každom charaktere trebalo "napumpovať" stále tie isté atribúty a tie isté skilly a teda v rámci buildov boli všetky postavy rovnaké. *7*
  • kostejnesmrtelny
    Pozéři, můžete začít! *5*
  • Trol.diskuzni
    Doufejme tedy! *4*
  • Nikoli, nejste sugestivní ani psycho, jste prachsprostej multikulti levičáckej komouš...
  • oh happy dayyyyyy *1*
  • Hairy_Ass
    Jelikož Blizzard není zas tak hrrr do zveřejňování 90% herního obsahu před vydáním, jako jiná studia, tak se může zdát, že těch článků bylo zatím relativně málo, ale vzhledem k tomu, jak dlouho se o Diablo 3 mluví, jich rozhodně bude celkově mnohonásobně víc, než kolik jich bylo o ME3 a AC3 dohromady. *3*
  • Jděte s s tim do .Já chci Grimrock!
  • God-of-War
    No to je dost!!!!! Bych asi jinak vyrostl *14*
  • davat k sobe produkty blizzardu a applu je docela pro blizzard urazka
  • Core
    Já se obávám, že v případě BG půjde buď o remake na nějaký nový systém (tablety apod.) nebo o hru z universa BG. V trojku nevěřím a stejně tak jsem skeptickej, že by se našel nějaký staromilec s XY milionama v kapse, který by se vrhnul na old-school BG v infinity enginu (což je mé největší přání).
  • To je argument kterej jsem si uz vyslechl od kamarada co prave betu hraje ale mne se proste libilo mit specializovane postavy se vsema synergiema apod. proste mi to prislo ze to tak je spravne a ma to tak ve spravnem RPG byt. Nechci se hadat a nerikam ze je to spatne to jste me pochopili nespravne jen jsem na to proste zvedavej. Nerad bych aby to bylo jen o dropu/lootu (rikej tomu jak chces) a to si jeste budes moct nakoupit na aukru predmetu hezky za penizky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší