Přejít na výpis diskuzí
Připravte se na peklo, Diablo III vyjde v květnu
15.3.2012 | Aleš Smutný
210 příspěvků
-
no nebudu kupovat napred, nejdriv si pockam, jak se jim to povedlo-nepovedlo a neco nactu v recenzich a forech. preci jen mam jednicku a dvojku moc rad a nerad bych si privodil psychickou újmu *15*
-
Mám nutkání si nainstalovat dvojku a připravit se na pekelné hordy... ale mám rozjetý Planescape: Torment. Nicméně do 15. května jej domlasknu. Radost mi už nemůže zkazit nic.
-
To neni vyvolani hromadne manie, ale vyjadreni toho, jak se ve spojeni s hrou resilo datum - dlouho a intezivne.
-
hned nastoupi armada diablo hateru, ktera se ti pokusi radost zkazit
-
jak takováhle zpráva dokáže zlepšit náladu to by člověk ani netušil
diablo here i come -
kdyz bylo neco zajimavyho na uverejneni tak to sem dali. nemyslim ze by diablo jakkoliv odstrkovali
-
Jo, mě to také spíš rozesmálo, ale tak snaha se počítá. Já kalendář beru jako milý dárek s artworkama přímo ze hry. Nicméně obsah sběratelky vše vynahrazuje. Hlavně artbook, které sbírám. Asi tak.
-
Tak to je subjektivní... Mám tím na mysli "úroveň". Nicméně máš možná pravdu v tom, že o AC a ME sérii je toho opravdu až moc... Zrovna tyhle dvě gamesy mě třeba také absolutně nezajímají a nehrál jsem ani jeden díl. Nicméně o Diablu už se toho napsalo tolik, že zjišťuju, že mi to ani nechybí. Jen jsem si oddechl a teď už jen v klídku čekám na 15. květen *2* Ale 100% toho vyjde o Diablu ještě tuny.
-
jestli tim darkem myslis kalendar tak to je vtipnej kousek- vim ze jde spis o sberatelskej pohled na vec, ale co kdyby hra vysla v prosinci (no ted pulka roku taky nic moc)? k cemu by takovej kalendar potom byl? :)
-
O ME3 nebo AC3 jsme také mohli (můžeme a budeme moci) dostávat stejnou informaci naněkolikrát skrze senzacechtivých článků, tak proč by to tak nešlo i u her, které mají nějakou úroveň?
-
tak tak stejne jako hanit kohokoliv uspesneho(sportovce predevsim)
-
Já ti nevím, trolle, ale mě přijde, že o Čertu víme už snad úplně všechno... Navíc 15. květen je tu coby kamenem (po Diablovi) dohodil...
-
Konečně pořádná hra po té frašce s ME3. Bohužel redakce Diablu nefandí, takže 10 článků denně od Smutného a spol. nehrozí... *6*
-
Ty bys dával ženě možnost mít vlastní názor? YOU...what have you done! (nejapný pubertální vtípek, pardon). Já myslel, že to je inzerce, že ji prodává. *15*
-
hele.. to že vás to nezajímá spoustu lidí taky nezajímá.. nikdo se neptal jestli vás to zajímá a některý lidi nezajímáte ani vy, natož s takhle nezajímavým příspěvkem *1*
-
Upřímně, mne nechává DIII celkem chladným... ale odvážím se říct, že mnoho milionů hráčů chladným nenechává. A ti se na něj těší a rozhodně čekají na datum vydání. A jak je vidět kolem, jsou rádi, že se dočakli a ví, kdy vyjde, tím spíš, že tak brzy...potom, co se o tom tolik mluvilo, diskutovalo a nic.
Ale jsem rád, že jsou mi přisuzovány takové schopnosti, jako je vyvolávání hromadné mánie, ovládání mas apod...prostě jsem sugestivní...:) -
V ČR je moderní hanit vše dobré, jako jsou produkty Blizzardu a třeba i Applu.
-
Tolik k tvé Ynteligenci.
-
HELL, ITS ABOUT TIME! Konečně hra, po které prahne i manželka :D
-
V době, kdy tráví 90% českých dětí na facebooku, je, koukám, obyčejná lidská radost a těšení se na hru něco TAK setsakramentsky opovážlivého, že?!?! *12*