Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z prison architect mám výbornou historku.. Trochu nedobrovolně jsem získal legendárního vězně. Vraždil pohledem. Dvakrát skoro utekl. Prostě šílený. Bohužel jsem jednou nutně potřeboval informátora a on jediný se nabídl.. Nezbylo mi nic jiného než ho přijmout.. Po několika dalších vraždách (věznů i dozorců), jsem mu postavil osobní mikro vězení. Když později uprchl i z něj, už jsem byl strašně zoufalý. Provalil jsem to, že je informátor, a pokusil jsem se díky jeho infu naštvat co nejvíc vězňů. Potom jsem ho vátil k ostatním vězňům, s tím že je to vyřešené a oni se o něj postarají. Dva dny na to velká mela v jídelně. Legendární vězeň pobil většinu dozorců v místnosti (4) a s pistolí v ruce zabil tušim 8 vězňů. Začal utíkat až dorazil až k hlavní bráně - za ní už byla svoboda. Zdrceně jsem mu ji sám otevřel a nechal ho utéct... *2* *2* *2*
    • já mám legendárního vězňě, masového vraha, zavřeného na speciálním oddělení a za nějakých 15 let co si odseděl neudělal jediný přestupek, ani jeden, čistý jak lilie (to je v mém vězení snad jedinej) a fakt mě až děsí, podle mě vyčkává, tiše sedí a plánuje a jednou to přijde, Hanibal Lecter hadr *1*
      • nightborne
        Třeba je tak dobrej, že si ani nevšimneš, že něco dělá =)). Viděls film Law Abiding Citizen =P?
        • no je zavřenej na samotce za automatickejma dveřma bez kontaktu s ostatníma vězněma, má vlastní jídelnu, vždycky mu tam nechám donést jídlo, pak se automaticky otevřou dveře z jeho cely a jde se najíst, aniž by někdy viděl člověka co mu tam to jídlo nosí, ale občas mu tam někdo jde uklízet a to vždycky trnu *1*
          • Tak to se máš.. Já v době kdy mi ho přivezli, neměl tyhle vymoženosti ještě dostupné... Moje doporučení ohledně těžkých vězňů (nebo rovnou legendárních), je naprosto triviální. Když začne vzpoura v jejich bloku. Tak vypnu vodu, elektřinu a dveře zastavím betonovou zdí. Vypnu kamery a po týdnu to otevřu. Nikdo neuteče... *1* *1* *1*

PS: Řešení je to bohužel dost definitivní...
          • nightborne
            Takže žije už patnáct let v permanentním bordelu =D? To mu jednou rupne v bedně, hele =D.
            • nightborne
              Tak to je jasný, ten něco kuje =D.
            • uklízeči mu tam choděj, ale nikdy žádnýho nenapadl, ani nezkusil nic rozbít, nic *1*
          • ale byl bych radši kdyby dělal bordel, tohle je extrémně podezřelý.. jinak s problémovýma vězněma to dělám Shawshank metodou, otevřou se dveře, vězeň se pokusí o útěk a co čert nechtěl, schytá to při pokusu o útěk brokovnicí do zad *1*
    • vaclav.pechacek
      :D To jsou přesně ty momenty, kvůli kterým je to pecková hra
    • Keyz
      Jak mohl jeden vězeň pobýt 4 dozorce?
      • Úplně nejlíp to vystihne moje oblíbená hláška ze Skyrimu:
        Zabít legendárního draka na legendární obtížnost je opravdu Legendární....
      • Sebral zbraň, nedal se sundat jednou ranou tazerem a hlavně dokázal zabíjet holýma rukama.. udělal se tam děsný zmatek.. Ze svého minivězení se dostal přesto že tam měl 3 hlídky se psy, dva ozbrojence v obvodu kolem jeho cely a pár obyčejných stráží mezi tím....
        • Tak podobnýho jsem měl taky, perky extrémně silný,extrémně odolný,extrémně smrtící a dalších asi 5 extrémních vlastností ... prostě radost *1*
          Do bezvědomí ho poslala asi až pátá rána z brokovnice, mezitím stihnul zničit, půl budovy a povraždit x strážných (měl jsem ho v samostatné budově jen pro něj, takže nikdo jinej tam nebyl).
          Nakonec jsem věznici prodal a začal s novou, ale neutekl nikdy *5*
  • Chci se těch co to hrají už dlouho zeptat, jestli tato hra pořád trpí tím, že potom co uděláte dobře fungující vězení už v podstatě není co dělat a co řešit a začne to být dost nuda. Alespoň v EA verzích co jsem zkoušel to tak bylo.

Jak je na tom plná verze? Změnilo se něco? Napište, prosím, kolik hodin už máte odehráno.

Díky
    • Podle mě zapnutí gangů udělá ze hry dosti divokou jízdu.
    • Chim
      Nahráno asi 40 hodin, ano hra trpí tím, co jsi popsal. Určitě to není teď ve stavu, kdybych po objevení všech možností chtěl tuhle hru hrál denně několik hodin, protože bych vlastně neměl co hrát. Ale určitě jak bude chuť, tak si tak jednou do měsíce si k tomu sednu a zase si nějaké vězení postavím.

Ten escape mod je zatím dost nedořešený, snad ho ještě vylepší. Postrádám taky nějakou lepší kampaň, která by nutila improvizovat a měnit taktiku a nebyl by to takový sandbox.

I přes tyhle negativa je to ale pro mě velmi kvalitní hra a pod 9 z 10 se klidně podepíšu.
      • Díky.
      • nightborne
        Hmm, zas na druhou stranu, pokud ti všechno, co hra nabízí, vystačilo na čtyřicet hodin, není to vůbec špatné, řekl bych. Ještě navíc když vezmeme v potaz, že ta hra je za hubičku =).
        • Chim
          Tak já jsem na některé věci trochu "pomalejší" *1* . To co mě trvá 40 hodin může jiný třeba zvládnout za 10. Takže těžko říct jestli je to hra na 40 hodin pro každého.

Je fakt že u téhle hry mi "nejzábavnější" přijde ten podle mě skvěle zvládnutý early access model a možnost hrát jednotlivé verze a zjišťovat co je ve hře zase nového. Bohužel jsem do early accessu ale naskočil příliš pozdě a o tuto věc jsem byl z větší části ochuzen. A ti kteří koupí hru až teď, toto nezažijí vůbec.
    • "Chci se těch co to hrají už dlouho zeptat..."

je myšleno jako "Chci se zeptat těch, kteří mají ve hře nahráno spoustu hodin...".
  • Zasloužená 9! *4*
  • Jo, nad touhle hrou jsem premyslel, asi by ji utahnul i muj i5-5200U. Diky za recenzi. Ted jeste zrecenzujte Kingdom http://store.steampowered.com/app/368230/
    • Games tu hru v knihovne jeste nemaji, takze recenzi jen tak necekej *1* neni zac za info *1*
      • nightborne
        Eh, jo, tys myslel na Steamu =). Pardon =).
    • Trosku me ty negativni reakce lidi desi :(
    • nightborne
      Hej, dík, na to sem si dělal zálusk a pak zapomněl, že už to vyšlo =).
  • Pěkná recenze, dobře a čtivě napsaná. Palec nahoru! (ne mně, recenzentovi *3* )
    • vaclav.pechacek
      Díky :)
      • pěkný brejle, škoda že sis je nesundal když si hrál recenzovanou hru :)
  • Už dlouho jsem hrával jednotlivé verze jak za sebou vycházely .. a myslím, že tahle finální je fakt super .. Pokaždé když si začnu novou hru začínáte inak stavet, myslet apod. Je to snad nekonečná hra a párkrát za měsíci si ji určitě zapnete :)
  • popravdě jsem zklamán .. myslím že promarnili příležitost jak udělat tuto hru zajímavější ... v sandbox modu velice rychle vše objevíte a pak už je vše to samé ... opravdu bych tam rád viděl mise se specifickými požadavky které vás donutí optimalizovat váš build ... a dostali jsme jen tutorial ... Ale i přesto pokud jste o tuhle hru ještě nezavadili .. opravdu stojí za to si ji zahrát ...
    • Kozy
      Vybalí na tebe všechno co ve hře můžeš dělat během pár minut a kde je pak nějaká motivace k rozšiřování vězení. Spíš zklamání než 9/10.
      • to se mi nezdá, spoustu věcí odemkneš až researchem, takové elektrické křeslo až po pěkných pár hodinách (resp úplatky byrokracii abys mohl popravovat vězně)
  • Posledni dobou zacina early access konecne produkovat nejake dokoncene hry. V tech prvnich letech to bylo vic o neuspecnych a nedokoncenych hrach ale ted uz se zda ze konecne uplynulo dost casu aby taky dozrali nejake kvalitni kousky.

Dnes napriklad Viscera Cleanup dostava po dvou letech patch 1.0.
    Kdo nezkusil nepochopi *1*
    http://store.steampowered.com/app/246900/
  • Keyz
    Konečně to vyšlo. Na to jsem se těšil
  • je tam i Michael Scofield?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit