Přejít na výpis diskuzí
Přispět na české RPG Kingdom Come můžete konečně i na webu hry
25.4.2014 | Adam Homola
100 příspěvků
-
Majkl: nemusel se vyjadřovat o konkrétním trhu, je logické, že každému člověku by mělo jít o podporu vlastního trhu. v zahraničí to není žádný problém, tam není důvod co podporovat, tam vychází vše. ale kvůli tomu, že to lidé u nás málo kupují, se k nám i málo věcí dostane. například u nás žádná sběratelská edice terminátora 2 podle mě nevyšla a ani nevyjde. protože se u nás filmy málo prodávají. jestli se tohle má změnit, musí to lidé víc nakupovat. toto je přímý důsledek nízkých prodejů u nás. a je to například i důvod, proč v zahraničí mají filmy více bonusů... opět, v zahraničí není co podporovat, tam to vychází, problém je u nás, kde to nevychází... to má samozřejmě i vliv na cenu. snad pochopíš, proč je nákup některých věcí v zahraničí kontraproduktivní, tedy že tím člověk pomůže maximálně sobě...
-
Holt někdo dělá hry a ještě na ně dostává miliony od investora a ty pracuješ v Tescu u pokladny. Ovšem tím, že budeš nadávat na úspěšnější individua, než jsi ty, ti nepomůže. Zkus se v životě víc snažit a můžeš začít tím, že sem přestaneš psát ty hovadiny *5*
-
nějak jsem si nevšiml, v jaké časti příspěvku že se vyjadřuje o českém trhu?
-
Doktore, ty máš zase novej nick?
-
To je pravda, a taky je pravda, že hornící nemaj pomalu co žrát a za chvíli neboudou mít kde pracovat... Ale to zjevně to Bakalu netrápí, když tolik peněz utopí ve Vávrovi. Možná jím pak udělaj ve Worhorse rozlučkovej mejdan, na to jsou borci....
-
Majkl: o eshopech jsem slyšel, jenže to se jaksi vylučuje s podporováním trhu, o kterém 11 mluví (nevím, zda jsi to ty). tedy pokud chce někdo podpořit filmový průmysl u nás, měl by i u nás nakupovat. pokud si danou věc nekoupí u nás, našemu trhu nijak nepomůže...
-
Svádět kulturní úpadek na pirátství je docela zcestné. Lidé jsou jednoduší tvorové a proto nejvíc letí jednoduché hry (Call of duty) a jednoduché filmy (ve světě Twilight, u nás Babovřesky). Dnes spousta lidí stahuje z internetu, dřív se zase přehrávaly kazety / DVD z půjčovny nebo v některých případech i nevracely. Za komouše se třeba prakticky všechno ze zámoří šířilo jen "pirátsky", protože to jinak ani nešlo atd. Takže pirátění není žádná nemoc dnešní doby, ale už je tu sakra dlouho.
-
a o eshopech jsi už slyšel? to jsou jako noralní obchody, akorát že jsou na internetu, a můžeš si přes ně objednat různé věci co třeba u nás nejsou k sehnání, bezvadná věc *4*
-
Mám koupeného Harryho Pottera, knihy i filmy, mám koupenou většinu CoD her... jak tohle všechno zapadá do tvé teorie? :D
To, že ty máš nějaký vkus, neznamená, že je jediný správný a někomu jinému se nelíbí něco jiného.
Mimochodem můžeš prozradit, jakou sběratelskou kolekci Terminátora 2 máš? Nejsem si vědom, že by u nás nějaká vyšla... -
on si Jejdásek asi ani neuvědomuje, že svými předvídatelnými šablonovitými postoji a chováním je tady ta největší ovce ze všech
-
To je sakra dlouhá věta.
-
To se ví od začátku, ne?
-
Jejdasek je známý překrucovač reality. Těžko říct, jestli je tak hloupý, nebo je to jen trolling.
-
Občas si zkus přečíst, co ti píšou v ujednání o aplikaci a budeš se divit, s čím vším souhlasíš při instalaci... To jen ocasové jako ty pořád vše svádí na STEAM, ale v kompu mají hafo "škodlivějších" aplikací.
-
Si četl těch vyblitých pár řádků v dnešním Blesku? :D Pravda to je no.
-
Co je pravdy na tom že pan Bakala sponzoruje vývoj?? (nic ve zlém)
-
Co víš... třeba tam nakonec budou muset dát ty černochy a nic jinýho jim nezbyde.
-
Tyvole hlavně že se cejtíte jako hrozný bojovníci proti systému při tom hraní DRM-free her. *15* Doufám, že při tom máte masku Guye Fawkese na ksichtě a fedoru na palici hahaha...
-
návíc já nekradu software ani filmy když je něco dobrého tak si to koupím ale nemám jich stovky lehce pod sto možná protože si vybírám, třeba sběratelskou kolekci terminator 2 a tak, žijeme v době kdy kvůli pirátství šla kultura obecně do kelu a i v muzice vznikly paskvily jako crunk, všichni chtějí napsat fantasy pro děti ve stylu stmívání nebo pottera a u her se změnil přístup k financování a vychází málo opravdu dobrých AAA her a důležité je ty dobré kupovat a omezit jiné části trhu, myslím třeba call of duty, když nebudou mít svoje jistý tak je to taky nakopne a třeba do CoD udělají konečně nový moderní engine a nebudou furt pilovat ten starý který už defacto dosáhl limitu a zbytek grafiky dělá postprocesing
-
já mám steam na notebooku na kterým mi šlape i rage na slušné detaily, legální software s kterým pracuju a soukromé věci mám na desktopu protože nejsem tydýt tak nevím co tu mektáš o stádu sklidni hormony