Přejít na výpis diskuzí
Přispět na české RPG Kingdom Come můžete konečně i na webu hry
25.4.2014 | Adam Homola
100 příspěvků
-
No, Skyrim se sice dá přepínat, ale mě to ve 3rd person nepřijde moc dobře hratelný. Pohybování ve 3rd mi nepřijde moc pohodlné, hlavně třeba úkroky do stran mi tu neseděj. A v menších místnostech a kobkách mi přijde nedoladěná kamera, takže skyrim jedině ve 1st person. 3rd používám jedině když se chci pokochat třeba novou zbrojí.
-
Aha, škoda. Děkuji za rychlou odpověď. Steam nechci, protože jsem na internetu četl že odesílá nějaké infromace z mého PC.
-
Nie, neviem co ti vadi na steame
-
Zdravím, na webu kde je možno si tuhle hru koupit (konkrétně mám na mysli Soldier digital edition za $25.00 ) mě zarazilo tohle: "Digital copy of the game: You will be able to download and play a copy of Act I of our game available on Steam." Rozumím tomu dobře, že pokud na svém počítači nechci mít nainstalovanou aplikaci Steam, nebudu moct tuhle hru hrát?
-
kde zveřejnily ty 3 nove screeny jako ?, na jejich webu to nikde není
-
uhm, myslím, že každému je úplně u zadku, jestli sis to přečetl nebo ne.
-
$1,845,622
-
no, Morgan Freeman to za 2 mega asi nebude
-
to už tam maji 1.8 mega jj nebo jim chybi do 2m ?? :D: D a kde ste našli ty 3 nove screeny na jejich webu nemužu jet nikde najit ?
-
Až tam budou mít volně přepínatelný third person a first person mod, tak si Vávrovo 10000 věcí který mi vadí na Skyrimu klidně přečtu.
-
To je Pavel asi hodně drahej, když je další streatch-gole na herce za 2 miliony.
-
Založ si blok: Můj milý deníčku a tam si to piš....Nedává to absolutně žádný smysl a je to psané jazykem krtčích lidí, kteří jak všichni víme, byli ve 2. válce málem vyhlazeni jezerním lidem z nižší distance 3. podlaží planety Země (pro neznalé jeden z komiksů Futuramy)
-
Věcné příspěvky sčítat nehodlám, ale celkem bych tipl 201
-
Schválně kolik v kolika příspěvcích se zde dokáže Jack morálně vyblít?
-
Ten kdo nemohl tehdy ci nestihl nebo nemel moznost prispet. Ted ma, tak takhle se to ma delat dat sanci aby mohli prispet vsichni a ne jen nekdo.
Tak a ted takove typnuti kolik asi bude zde celkem prispevku ( pozor, myslim vecnych prispevku ne rage kids fest nebo neco podobneho.Ani haters Ja myslim ze vice nez 100-150 zde nebude... ) -
Voltmetr byl vždycky vocas.
-
No ta druhá varianta nevim, leda že by měli v plánu vydat Gay Edition
-
Tys byl ta **** že to víš jako z první ruky?
-
Moderná prasočeština se tam nehodí...
-
mohli by zas zlanařit Vašuta jako do Mafie.. nebo alternativní varianta, Pavla Dobrovského, když je mu hrdina tak podobný *4*