Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ámen *4*
  • To se ukáže, koho zajímá podstata fotbalu (tedy hra taktiky a fyzičky) a koho omáčka (tedy oficiální licence).
  • Jack1947
    Fifa ma zas az moc dokonale brankare, co chyti spoustu necekanych golu, zato ty ocekavane a ktere by sli chytit snadno, he jak ? Nechyti , ve vetsine pripadu si je necha proklouznout . *4*
  • michaliuz18
    pekne si to napisal , pes mal a stale má najlepsi zazitok a atmosferu futbalu, kdezto fifa mi pride strasne taka lahka detska
    sice je tento pes trosku slabsi no stale je dobry
  • pesko ma prisernu strelbu a prisernych brankarov....posledne dobre pro evo bola 6ka (resp 5ka). ktoru vlastne az dodnes hravam kedze co sa futbalu tyka stale nic lepsie neni. ci uz pes alebo fifa
  • Nesouhlasím s recenzí. Fifa a PES se nedají moc srovnávat, je to jako jablko a hrušky... ovoce to je, ale ... A pokud bychom brali hru která je blíž nádherným zážitkům z forbalového zápasu, tak vítězem je PES.
  • Plně souhlasim ...
  • Jack1947
    Moc dlouha doba, ty-den pfuj. Psat budu ty mi budes "promlouvat do duse" a ja se nemam pravo vyjadrovat (jeste skryta identita co) to fakt ne, zvykni si ze se budu branit je to jako prirozeny instinkt to uz maji lide od prirody. To je dano i kdybych nechtel nemuzu, nechat nic jen tak. *4*
  • Jakem onlinu, proboha? Copak ti nestaci ta pitxovina jmenem facebook?
  • myslenka byla ze kdybys tyden na zdejsich diskuzich nenapsal ani pismenko, tak by games prisli asi o tisic zbytecnejch prispevku v nich. na druhou stranu myslis ze by to tu nekomu vadilo/chybelo? prosim jen se zamysli a nic uz k tomuhle nepis..
  • a jak ti ty slidery pomužou v onlinu?
  • Česká fotbalová extraliga existuje? Já si vzdycky myslel že je to Gambrinus liga.
  • Cosi
    Tak dlouhý text se snad nevidí ani v papírových časopisech, ale i přes jeho délku mě bavilo ho číst až do konce. Víc takových. Třeba recenzi na: "Blades of Destiny" jsem opustil v půlce.
  • tomocz
    něco by bylo špatně, kdyby tam česká EXTRAliga byla :D
  • Licence na reálný soutěže je podle mě absolutní alfa a omega podobné hry.
    Zkrátka, když si koupím hru o fotbale, tak chci hrát za reálný týmy a reálný hráče.
    Chci v té hře vidět týmy který znám. A ano, chci to tam OFICIÁLNĚ. Já osobně tyhle fanouškovský mody neuznávám. Respektuju jejich tvůrce a komunitu, která tyto věci chce a využívá. Ale já se s tím "drbat" nehodlám. Nechci nic hledat, stahovat, instalovat, potýkat se s případnou nekompatibilitou. Chci si jen sednout a hrát, nic víc.

Takže až PES tenhle zásadní nedostatek napraví, tak bude konkurencí pro FIFU.
  • Jack1947
    Prvni vec, co mne "bodla do srdce". Ja na Vlastenectvi a tak moc nejsem ale kdyz dojde na fotbal (ktery mne nezajima) a neni tam ceska extraliga neco je spatne. *3*
  • Inquisitor
    Fifa taky českou ligu nemá, takže v tomhle 1:1.
  • Jack1947
    To mne vadilo ve Fife a vadi... nevadi mi hrat treba za britskou ale ceska je ceska.
    Tohle hrat ani nechci, (nejen kvuli tem animacim). Nelibi se mi ani celkove, Fifa se mi zda
    lepsi i v tom fyzikalnim pomeru. *3* Skoda ze se na takove prkotiny , musi jinak nez cekat s komunitou.
  • Inquisitor
    Zatím není, ale komunita to jistě brzo napraví.
  • Jack1947
    Jo a jeste (recenzi jsem necetl) nutno vyzdvihnout ty kraasne sekane animace , za ktere by se nemusela stydet ani nase extraliga ktera tam je ? (nevim ptam se) *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit