Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Máš strach z Fallout MMO? I v Tamrielu se určitě najde nějaká poušť. I když snad říkali, že TES MMO se nedělá. Mě spíš děsí to, že se do MMO vůbec poustili. Kdyby radši těch 300 megababek investovali do něčeho jiného...
  • smejki
    Jo, založili asi 4 roky zpátky Zenimax Online Studios a investice do projektu byla kolem 300 megababek, jestli se dobře pamatuju. Otevřeně mluví o tom, že kutí MMO, ale tím veškeré info končí.

Na druhou stranu jsem teď málem sletěl ze židle. http://www.zenimaxonline.com/index.html
    Ta poušť na homepage mě regulérně děsí.
  • Já ti to věřím... každopádně ta věta jak je napsaná, je docela vtipná.

Ale to stou nohou nebo kolečkem už bylo slabší
  • MrSanta
    Díky. Bethesda dělá MMO? Jsem neměl nejmenší tuchu...
  • fallout
    ty jsi blbý až to bolí.... *2*
  • smejki
    nic se neví. Jen, že na dalším díle dělá Bethesda. Neví se, kdy to vyjde, jestli to náhodou není to MMO, co už několik let kutí. Nic.

Evropě by se musel vymyslet nový ksicht. Tam nelze aplikovat americký padesátkový retrofuturismus, kterým je Fallout audiovizuálně živ.
  • MrSanta
    Ona už Bethesda při oznámení vývoje F:NV pravila, že 4. díl Falloutu budou dělat sami. Takže já jsem ani nedoufal.
    @smejki: Nečekal jsem, že bude F4 ještě na tuto generaci konzolí. Ví se něco více, nebo je to pouze předpoklad?
    Já bych se nezlobil ani za Evropu. Rád bych se dozvěděl, co se v té době u "nás" děje. Jsou o tom nějaké informace, nebo se tím IPLY/Bethesda vůbec nazabývali?
  • Kvůli hratelnosti a zážitku a rozhodně raději s gamepadem na konzoli než s myší a klávesnicí na PC. A určitě nezkoumám, jestli ta která hra má naprosto dokonalou grafiku, víc efektů a polygonů než na konzoli. Z toho jsem už dávno vyrostl. Někteří jedinci ale očividně ještě ne...
  • No to sice jo, ale aby byly stíny alespoň srovnatelný s konkurencí, tak je jejich dohlednost sotva kolem deseti metrů. A jako pardon, ale běhat po světlým lese bez stínů, aby se mi pod nohama rýsovala tma, tak to ať si strčej zase hezky někam. To už radši ty zuby... Kvůli náročnosti je to těžko, konkurence to umí. Spíš to doprasili jako v Oblivionu trávu. Risen - 1024x1024, krásný stíny. Skyrim 4098x4098, ale to rozpočítaný na všechny stíny v oblasti dohromady - a jsme zase u zubů nebo nechutně krátký dohlednosti.
  • deridon
    stíny se dají nastavit na krasně ostré v ini.. ale musí se zaroven nastavit menši dohlednost těch stínu.. což nevim jestli je to kvuli náročnosti nebo nevim..
  • Ringwraith
    Tak špatný to snad nebude.
  • a kvůli čemu je hraješ ty??
  • trolo
    tak ja sa potom sem vratim ked budu mat nove konzole grafiky typu 3650 a 260
  • Těžko. Teď trochu pošuchrali Gamebryo pro Skyrim a jede se dál, na pár let je zase vystaráno. Dynamicky hnusný stínu už máme, tak co bys chtěl. Snad ne třeba takovej motion capturing? Od Bethesdy přímo? *1* *1* *1*
  • Tak tak, vyvijet to Obsidian,tak tomu verim. Pokud to zase bude Bethesda,tak to pro me znamena velke NE. Btw taky bych rekl,ze to pobezi na Skyrim enginu, delat to na starsi verzi by nebylo dobre.
  • Ringwraith
    Jenže má naprostou pravdu, ty lule.

Jo, teďka se můžeme PS3 a X360 smát, ale když jsem před lety poprvé viděl záběry z prvního Motorstormu, tak jsem si málem po.... gatě.

I když drby o tom, že X720 bude mít ekvivalent Radeonu 6670 mě nenaplňují jistotou, že tomu tak bude i v případě nové generace. Asi se MS zaměří spíš na Kinect, zabudují do konzole Angry Birds a Facebook a budou to prodávat jako multifunkční krabičku.
  • smejki
    pokud se nebudou snažit cpát na Západ, aby ho úplně dojebali, tak je mi to celkem jedno
  • Uděláme demonstraci před jejich barákem, přičemž opodál bude hořet hromada originálních F3 disků a v pozadí hrát "Why Don't You Do Right?" od Peggy Lee.
  • trolo
    lul
  • Cahir
    Takže je to jasný, Fallouta bude dělat Bethesda *11* A já furt doufal...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit