Přejít na výpis diskuzí
Pro nové konzole už dělá Bethesda i Lionhead
28.2.2012 | Adam Homola
57 příspěvků
-
Ano je to tak, paměti v konzolích rozhodně nejsou obyčejné PC šunky za pár korun. uvědomte si, že čím víc paměti konzole má tak tím jí to pro výrobce velice prodražuje. Zvlášť na začátku cyklu, kdy výrobce konzolí hardware de facto dotuje a vydělává na hrách...
-
A já zas doufám, že to bude trvat ještě co nejdéle než novou generaci oznámí. Stávající mi bohatě stačí...
-
fallout - vadou na kráse této diskuze jsi ty, tak zalez a nepiš blbosti. Kvůli čemu hraješ hry? Asi jen aby ses díval na hezké obrázky, protože očividně na víc nemáš...
-
Chcete stálý měsíční plat? Zkuste http://pritel007.webnode.cz ...Vše je zdarma, přečtěte si info
-
Konzole měli po vydání vždy high-end HW, daleko lepší jak PC v stejné cenové kategorii - je to tím, že konzole se dotují, aby se jich prodalo co nejvíc a vydělalo pak následným prodejem her.
Pamatuju dobu, kdy Halo muselo mít horší grafiku, aby ho PC vůbec rozjelo :D -
Je úplně jedno jak výkoné jsou, když tam nenarveš HD textury, tak je tam protě nenarveš...
A načítací doby jsou tam horší jak na PC, tak o té rychlosti bych tež pomlčel :D -
Taky vyšli iPhone 2g,3g,4 :D První generací byl asi myšlen prototyp nebo co :D
-
si myslis ze tam natrepu grafiku typu gtx260-460 ? lol
-
Battle: Ty mas neco se zidli? Spatny kolecko, nebo jedna noha nalomena? Nemuzu sice tvrdit, ze pracuju v marketingovym oddeleni, protoze tu takovy oddeleni primo nemame, ale marketing delam :)
-
Tak to sedíte nejspíš vedle sebe, ne? *1*
-
skoro v jednom pracuju :D:D sorry ale málem sem spadl ze židle
-
Zkrátka ten, kdo vydá konzoli s označení "ležatá osm", tak z marketingového hlediska absolutně vyhrál.
-
No ja skoro v jednom takovym marketingovym odeleni pracuju, takze myslim, ze to chapu :)
-
360 je víc než 3 nebo 4, takže nevím, co vlastně řešíš *1*
-
No ten co je použitej u Skyrimu je docela dobrý... Spíš se bojím, že to budou vyvíjet oni a ne Obsidian
-
Vtipne. Treba to jednou pochopis myslenkove pochody marketingovych oddeleni...
-
no nevim.. modifikovatelnost Creation Enginu (Gamebrya) či IDTech 5 (Rage)? toť otázka.. já bych byl radši pro Creation, ale zase bych řekl, že IDTech 5 neukazal naplno svůj potenciál a Fallout by mohla být skvělá příležitost.. ale po Rage jsem spíše skeptický
-
inb4 Demence by trol.diskuzni™
-
To by mohli vydat rovnou Xbox 5 a budou o krok pred konkurenci? :D
-
Jde o to srovnat krok s konkurenci, to pochop...