Přejít na výpis diskuzí
Proč hraje WoWko přes 10 mil. lidí? Protože Chuck Norris!
21.11.2011 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
Chuck Norris žaluje NBC, protože Zákon a Pořádek jsou jména, která dal svojí levé a pravé noze.
-
Když přistáli na zemi mimozemšťané, šel je Chuck Norris ukázat fotografům. Nevznikla žádná fotka mimozemšťanů, ale spousta fotek Chucka Norrise.
-
Fotbal je sra*ka já pařím na komplu.
-
To jako v nejake soutezi vyhral 2x hru wow?
-
Prej Cipísku *15*, to si musím zapamatovat.
-
Chuck Norris vyhrál Facebook.
-
Chuck Norris se narodil ve srubu kterej sám postavyl...
-
Hele Cipísku nedělej vlny. Já fandim Spartě a že by Bohemku nějak drtila bych neřekl.
-
Za co mínus ?
Fanatici WoW ? -
chuck norris vyhral world of warcraft ....2x
-
wow uz nema s cim zaujat tak vsadil na reklamu s Chuckom...Pandadatadisk je toho prikladom..
-
Vrook: takze nemas rad vtipy o chucku norrisovi, ale lezes do clanku, ktery je vlastne jeden velky vtip na chucka norrise? Rekl bych, ze internet je dost velky na to, aby jsi chodil tam, kde te bude neco zajimat
-
Ty fandis Sparte? To mnohe vysvetluje :)
-
wowko je mi ukradeny ale hlavni je to ze Sparta drti Bohemku *2*
jinak ty vtipy s Chukem Norrisem mi prijdou celkem trapny a to hlavne v posledni dobe a tak nereknu treba prvni rok to byla sranda ok ale ted? *16* -
Ja rozumim pointě toho "vtipu", ale považuju svuj smysl pro humor příliš vytříbenej na to, abych mu umožnil se nad tim zasmát. Čemu nerozumim je tvuj způsob výstavby věty..
-
Chuck Norris? Nope, just Chuck Testa.
-
jako ne ze by mne to zrovna extra vadilo, ale s tim mnozstvi clanku si uz opravdu pomalu muzete skoro zmenit nazev webu na games and wow :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=rpZSZw3be4U
-
Náhodou docela povedená reklama :)
-
Chuck Norris jednou bojoval s jednorukým ninjou. Když spatřil svoji výhodu, utrhnul si obě ruce, jednu nohu a jediným kopem z otočky ninju zabil. Utržené končetiny si následně přišil zpět svářecím drátem a rezavým stanovým kolíkem!