Přejít na výpis diskuzí
Proč hraje WoWko přes 10 mil. lidí? Protože Chuck Norris!
21.11.2011 | Petr Poláček
55 příspěvků
-
Vím, že je opakovaný fór, ale nedá mi to:
1)V prvním díle Jurského parku Tyrannosaurus Rex nepronásledoval džíp. Chuck Norris pronásledoval Tyrannosaura a džíp.
2)Většina lidí ví, že Descarte řekl: "Myslím, proto jsem." Co ale většina lidí neví, je to, že výrok pokračuje: "se vždy bál Chucka Norrise."
3)Chuck Norris nenosí kondom. Protože neexistuje žádná taková věc, jako ochrana před Chuckem Norrisem.
4)Chuck Norris se výhružně podíval na zlo a to uteklo. -
Stal se z toho takový kult, Norris může být jen rád, řekl bych že je teď populárnější než byl kdy za dobu své herecké kariéry. *15*
-
2 Amylee:
Ozzy by byl dobrý ve Skyrimu. Tam by mohl ukousávat netopýrům hlavy a jeho Řev by děsil celý Tamriel. -
Chuck Norris je už dvacet let po smrti ale smrtka se mu to bojí říct.
Lidi mají trička se Supermanem a superman má tričko s Chuckem Norrisem! -
http://yin.cz/vtipy-chuck-norris
-
tak kazdy takovemu druhu vtipu zkratka nemuze a neporozumi, no. tak uz to halt na svete je.
-
ozzy byl maximalne trapny, muj nazor
-
podle me vtipna reklama
-
Tvůj smysl pro humor je stejně brilantní, jako tvůj pravopis.
-
Chuck Norris tak dlouho koukal do slunce, až mrklo.
Teď hrál WoW tak dlouho, že WoW hraje za Chucka. -
Deti radi nosi pizamo so znakom supermana a superman nosi pizamo s fotkou Chucka Norrisa.
-
Ten byl, tyvole..
-
tak tak, jako treba chuck norris se narodil ve drevenem srubu, ktery si sam postavil.
-
To nejsou vtipy. To jsou prostě fakta.
-
Vtipům s Chuckem jsem se smála tak 3 roky zpátky. Jak se to rozšířilo, tak je to už trapný... Ale imho Ozzy byl v tý reklamě na WoW lepší :P