Přejít na výpis diskuzí
Proč jde Alan Wake na PC a co jeho DLC?
15.12.2011 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
... na PC sere pes
-
Bože, ty jseš tak vtipňoulinkej.
Zalez dědku. -
Jazz |------------------| >
Zmrdství (určuje šipka). -
@Ivan:
Zaklínač 2 |-->---------------------|
Fable 3 |----------------------->|
Zábavnost (určuje šipka) -
To by bylo i na Chocholouška silný kafe...
-
Já mam takový názor, že na konzilích to vydělalo hodně, ale po všech těch prosbách o port na PC, se do toho nakonec pustili a očekávají prachy :)
-
Napadá mě plno her kde si můžeš dělat co chceš. Je jich celkem dost s otevřeným světem kde můžeš proskoumávat jak chceš a mají velké prodeje a jsou úspěšné. Takže tvé kecy dost pokulhávají když se setkají s realitou. Koridorovky tu byly, jsou a budou a co si budeme povídat hodně takových her se zapsalo do historie. Pochybuju kdyby se autoři drželi původního plánu že by udělali tak dobrou a atmosférickou hru. Ale je fajn vědět že ostatní jsou tupý a jenom ty jsi na úrovni.
-
On někdo na PC stojí o tuhle koridorovku co Vás vodí za ručičku a nenechá Vás dělat si co chcete ? Od dob konzolí jsou všechny hry podobné... vše pro jednoduché tupé hráče, kteří u toho nedokáží přemýšlet a když se najde náhodou hra, která dovoluje dělat si co chcete a chce aby hráč trošku zapřemýšlel, prozkoumal okolí apod... tak je prohlášena za špatnou hru s nízkým hodnocením, protože 90% hráčů nedokáže projet ani 10% hry z důvodů, že ho hra za ručičku nevedla. Příkladem budíž i právě Alan, který měl mít obrovskou volnost a najednou se z toho stala koridorovka.
-
Jsem divnej, ale mě se Falbe 3 líbilo. A dokonce jsem se momentama bavil víc než u krapet utahaného Zaklínače.
-
Přesně. Nedělám si iluze. Kdyby byly prodeje tak velké, jak kravaťáci čekali, neobtěžovali by se portem a místo toho by vypotili PR kecy o tom, jak je PC plné piráství, evil, krade děti a znásilňuje koťata.
-
Překládám si to tak, že port 1:1 znamená, že to nechají projet nějakým kompilátorem a to je všechno. Z toho vyplyne: Nemožnost nastavení grafiky, mizerné rozlišení, žádná optimalizace na ovládání myší a příšerný menu a inventář (je-li tam vůbec). *16*
Tak jen doufám, že se pletu a port 1:1 znamená, že kolik času věnovali vývoji na konzoli, tolik času dají portu na PC *1* -
No a? Ta hra je i tak kvalitní a má skvělou atmosféru a příběh tak se s tím srovnej. Nebo tady budeš pořád jen fňukat nad tím co mohlo být a odmítat to co je?
-
Vadí mi, když mi někdo vydá uplně jinou hru, než zpočátku sliboval :)
-
A kdo rika,ze to bude hned piratit?Ty to v tom jeho prispevku vidis?Tvoje dedukcni schopnosti by jsem chtel mit teda.
-
Specificky pro PC dostaneme maly manual kde bude popsano jakym klavesam byl přiřazen Křižek, čtvereček, kolečko... *2*
-
ano, je to hloupá výmluva. na začátku uvedení měl Alan Wake velmi špatné prodeje. mimochodem je hra uváděná jako druhá nejvíc pirátěná hra za rok 2010. každopádně k dnešnímu dni na tom s prodejností tak špatně není a to hlavně díky digitální distribuci, která ukázala cestu. takže si museli říct, že to zkusí i s PC verzí (a popravdě konevrze na PC zas takový oříšek nebude, tedy v tom vidí další snadný zisk...)
-
A tím že to zpirátiš přispěješ k povznesení herního průmyslu, ne?
-
"Co se týče podoby hry, půjde o převod konzolové verze jedna ku jedné, nicméně prý se hodně pracovalo na věcech specifických pro PC, tedy primárně ovládání."
kolikrat sme tohle uz slyseli to je klasicka pohadka, android potka androida, z androida se stane slizka, slizka potka slizku atd.............. *1* *1* *1* -
MS vydělává i na win OS. Tedy je celkem logické, že po XBox exkluzivitě s portem pod Windows nemají problém. Potřebují něco minimálně proti Apple desktopu.
-
A co jako čekáš je to prostě obchod.