Přejít na výpis diskuzí
Proč jde Alan Wake na PC a co jeho DLC?
15.12.2011 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
.. A po jaké zásluze? jenom po tvoji. Já ho na PC mám a uplně v pohodě.
-
Steam má 90% veškeré dig. distribuce a 9% dá dohromady další asi 4-5 největších hráčů. Všichni tito byli v době vydání AW už dávno etablovaní, ale důvodem vydání AW na PC je vyšší počet distribučních kanálů? O_o
-
Tím že to koupíš. Přispěješ k degradaci herního průmyslu ale to je ti asi jedno. Jak ostatním lidem tobě podobným v jiných průmyslech.
-
Nevím jestli dokaže rok stara hra na PC ohromit. Pokud tedy neplanují žadny upgrade na verzi co jim PC dovoluje. Tak to bude jen pouhy port kterých je plno a tak tedy doufám že od toho nic moc neočekavají že jim padne PC publikum k nohám.
-
Ten "blbej Epic" by pokračování GoW na PC předělat nemohl, protože v Epicu je člověk s přezdívkou CliffyB kterýžto je "PC Hater level 99" (všechny jeho komentáře k PC mě nutily mávat pěstí ve vzduchu). Takže to opravdu nečekej.
A Fable 3 byl na PC skoro všem náležitě a po zásluze k smíchu... -
jsem si skoro jistej, že přesně takto, omezená časová exkluzivita, po kterou museli samozřejmě vykládat, že to na PC nebude, aby lidi koupili Xboxovou a nenapadlo je prostě čekat na PC verzi...
spousta těchto "exkluzivních" her od 3rd party vývojářů to tak má, i ten blbej Epic by mohl předělat pokračování Gears of War na PC, kdy by se jim chtělo, teoreticky se toho i můžem ještě dočkat... Je to jako třeba s Fable 3, taky bylo hrozně exkluzivní exkluzivní, až skončilo na PC, i 2ka by mohla být, ale po vydání 3ky se jim do toho už nejspíš nechce(a moc se nedivím, prostě dostat 3tí díl a pak časem druhej je prostě divný a dost lidem už by se prostě vracet nechtělo, i když se najdou fandové, kteří by určitě chtěli-aj já)
něco jiného je to u her, co sou od vývojářů, kteří jsou pevně spjatý s domovskýma firmama konzolí, typickým příkladem bylo Bungie u MS, nebo třeba bývalé Psygnosis, či Naughty Dog a Polyphony Digital u Sony(a samozřejmě interní studia Nintenda, tvořící jim Maria, Zeldy atd.), tam to jsou exkluzivity ze samotné podstaty -
Ja tady nenarikam,zahrat si to nechcu a xbox mam *3* .A pochybuju,ze ti co narikali si tady tedkom stezuji .To by bylo hloupe prece.
-
Aha takže je lepší aby to nevydali vůbec a vy jste tu pořád naříkali že si to chcete zahrát ale xbox si nekoupíte?
-
A nebo jeste treti moznost, MS mel ve smlouve nejakou klauzuli ohledne exkluzivity. X mesicu to bude jen X360 hra a vsichni budeme mlzit, jak PC verze nikdy nebude, jak to chce velkou televizi, zadek na gauci a kdesi cosi. A az tohle obdobi pomine, pak uz si s tim mili Remedy delejte co chcete, klidne to tem pisickarum nakonec prevedte. Co my vime, jak to bylo a jak to mezi sebou upekli. ;)
-
Spis ,kdyz nekdo najednou otoci o 180 stupnu ,jen aby z hry vytriskal jeste par chechtaku navic.
-
Tak to nehraj...
A těch dalších šest, co ti dalo plus to taky nemusí...
Když ti vadí, že ti někdo nakonec vydá hru... -
Kdyby to moc nevydelalo na konzolich tak na PC uz to nevydela tim tuplem nic. Spis usoudili, ze kdo si to opravdu chtel zahrat a byl ochoten si kvuli tomu koupit XBOX to uz udelal, a ted na tom proste chcou videlat i to malo, co na PC verzi cehokoliv vydelat jde.
-
Na jasně, že DLC zdarma ke hře.
-
Na PC to jde jenom proto že jim to na konzolích zřejmě moc nevydělalo *1*
toť můj názor... -
Teď, po změně konceptu celé hry, si ho můžou strčit za klobouk... Napřed primárně PC hra, pak předělání konceptu a vyškrtnutí PC verze, vývoj exkluzivně na konzole.
Tyhle chabé výmluvy o distribučních kanálech... Steam už je tu hodně dlouho..