Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

Mně to žíly netrhá, naopak si myslím, že když budou mít za krkem někoho, kdo vývoji her rozumí a nenechá se opít rohlíkem, tak to bude jen ku prospěchu věci. Navíc nový vlastník může do vývoje vložit daleko víc peněz, což je opět výhodné pro nás hráče. Co se týče prodeje podílů, to je každého věc, a kolik za ně  dostali, do toho nám už vůbec nic není. Akorát jsou tady pořád nesplněné závazky z Kickstarteru a pokud si Vávra myslí, že mu to prošlo a nebude to už mít na talíři, tak to se sakra plete. Dané slovo zavazuje.

• Cvicme_v_rytme

Na co se na něco takového ptát? Samozřejmě na tohle nemají WH žádnou pojistku. Oni v tomto směru nemohou podmínkovat vůbec nic, maximálně říct svůj názor. O všem už rozhoduje někdo jiný. Třeba i o exkluzivitě na Epic Storu, což je ve finále velmi pravděpodobná varianta.

Jestli může mít WH v něčem nějakou pojistku, tak maximálně v tom, že si u klíčových zaměstnanců dali do smluv tučné odstupné, aby si jistili případný vyhazov některých osob z "organizačních důvodů".

To interview řeklo v podstatě vše podstatné a jiné informace už nepadnou.

Naskytla se možnost firmu odprodat. Pokud Bakala neměl v úmyslu fušovat do her a bral tohle jen jako nějakou investici, což je logické, tak prostě zhodnotil investici. Zbývalým dvěma podílníkům v podstatě nezbylo nic jiného, než na to kývnout. Což ve finále nebylo těžké rozhodnutí, protože prostě prachy (tomuto aspektu byznysu se Klíma na DVTV záměrně vyhýbá) a nikdo jim to nemůže mít za zlé, protože mají prachy a stále dá se říct svobodu na vývoji Kingdom Come 2.

Nejpodstatnější informace pro mě je, že Klíma odhalil celkem velké problémy během vývoje a že nejsou schopní udělat pokračování rychle. To je celkem problém, protože obecný předpoklad byl, že něco vybudují, udělají na to pořádné tooly a že na tom dokážou stavět rychle dál. Prostě to, co je vidět u jiných velkých firem, které pak dokážou chrlit hry rychleji a těžit z toho, co dělají. Pokud KC dělali 7 let a nedokážou pokračování udělat v tolika lidech do dvou let (alespoň do stádia "vydání za dveřmi", tak se tam stále potýkají s nějakými problémy, na kterých moc dobře nedokážou stavět a potřebují něco dost předělávat.

• Paul_cz

Doufám, že se Games.cz v interview zeptá zda mají Warhorse nějakou pojistku proti např. rozhodnutí Deep Silveru dát do hry Denuovo a dát jí jen na Epic Fail Store. 

• SalemCZ

U kaž mi u čeho to THQ udělalo? Darksider měl svobodu, možná Black Mirror, čekáš že Bugbear bude dělat něco jiného než závodní hry? toho tak nějak hry co mě napadli ve spojitosti s THQ

• SalemCZ

tak teď dostal 170M tak proč by si nezaložil, s Klímou mají dohromady 300M tak nic jim nebrání odejít.

• Osobně jsem vývoj hry sledoval opravdu dost - už vlastně od zložení studia a pak i na KS jsem jim tam nějaké ty prachy poslal. Fakt jsem se na to těšil, ale moje zkušenost se hrou je úplně stejná - bugy, na konzolích nestabilní (přitom ta hra není graficky žádnej zázrak), před koncem se mi zabugovala postava a tak jsem zbytek zkouknul na YT, protože jsem z toho byl upřímně nas*aný. A přitom ten svět mě bavil.

Za další hru WH rozhodně nezaplatím, pokud to bude technicky stejnej průšvih.

• martinbucek

ako pre koho

• martinbucek

kamo par bugov je priatelne, ale mne sa stalo ze zmizol cely hrad, do krcmi sa nedalo vojst, nedalo sa prejst cez dvere a podobne....hral som na ps4....red ded som dohral uplne v pohode aj desiatky inych hier a neoponuj, ze to su ale mnohonasobne drahsie hry....ok aj ta mafia bola bez vecsich problemov....KC som nakoniec ani nedohral a nelaka ma uz.....ci aj to ze ti predaju dlc, kde po druhej misii ti hodi koniec dlc je tiez v pohode?.....ak by to nebolo ceske, tak je tu strasny hejt

• speciesz

"sick burn bro"  no ale ted vazne, ja se vyvojem her nezivim a po OFP a mafii je celkem jasny jak dopadne dalsi kingdom come.

• Jack1947

To se snad tak nějak očekávat dalo... jinak by to byl dost fuucked up.

• Blue.Shark

Tak boží stěr, že jsem musel napsat tenhle komentář :D

• ja vzpominam akorat na toho vavru, co objizdel vsechny vetsi vydavatele, a teprve kdyz ho vsude odmitli, nerad se vydal jinou cestou

• 😂
  • Paul_cz

Tvá hypotéze má jedinou vadu - Elex ani Wreckfest nejsou nepodarky.

• Paul_cz

Ouch. Na tenhle burn bude gabe potřebovat několik vrstev.

• ukaz mi jednu open world hru bez bugu ................. achjo 

• Llour

A i kdyby tak co? Je to svobodný člověk, může si založit klidně 20 studií. Ty založíš tak maximálně vlákno v diskuzi na games 😉

• martinbucek

no vidis a kebyze vyvojarov tlacia, nemusia mat nepodarky ako elex a wreckfest

• martinbucek

https://photos.app.goo.gl/9tqsuxDcnMTPHCQC6 snad to bude lepsie ako toto

• Phillios191

doporučuji si shlédnout video přiložené v článku, tam na své pochybnosti dostaneš jasné odpovědi ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit