Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SA-reg
    A teď k článku:

Myslím, že ta sleva se dala čekat hned, jak Sony oznámilo 250$ za PS Vitu. Jo, mám rád Nintendo, ale nejsem slepej a vidím, že momentálně se jeví Vita jako lepší koupě. 3DSko to mělo těžký, protože 3D efekt není žádnej zázrak a hlavně mu chybí dost first party trháků, který by strhly fanoušky. 3rd party podpora by taky dost pomohl a RE: Mercenaries 3D zatím není dost... chce to přidat a ne rušit hry jako Megaman Legends 3. A casual crowd, kterej kupil DS kvůli hříčkám nepřesvědčí jen tak k nákupu nové a dost drahé konzole.

Každopádně před touto slevou jsem si byl skoro jistej, že PS Vita "vyhraje", ale sleva s tím zamává a budu to dál se zájmem sledovat zpoza svého PSp, pro který mi zbývá pořád dost her na zahrání. Bitva se stejně povede spíš v zámoří a v Japonsku, jelikož u nás nevidím velký úspěch ani jednoho, hráči jsou tu už srostlí s klávesnicí a ne-hráči radši zaplatí 3x-4x víc aby jejich hračka zároveň telefonovala a posílala SMS, ale jinde se boj povede. A já sedím v přední řadě.
  • To chápu ;) Ovšem já bych chtěl zkusit i jiné hry, které třeba na PS3 nejsou. Jako například Zelda nebo Ghost Recon v novém provedení tahové strategie :).
  • Není se čemu divit. Já bych si ji taky nekoupil.
  • Rozdíl oproti tomb raider je ten že tohle je dementní kravina,spíš film než hra,stačí jen v rychlém sledu mačkat tlačítka co běží na obrazovce a vůbec nemusíš přemýšlet :-)
  • SA-reg
    No, to máš pravdu. Musíš hold vybírat hry, co za to stojí a ne kupovat každou #$&*%$.
    No a děti i puberťáci mají rodiče... ale beru ten argument, já taky začal pořádně kupovat až potom, co jsem si pořídil kreditku...

Jde mi hlavně o to, že jednoduchost pirátství v podstatě pohřbila PSP v USA a asi i tady, protože instalace CFW je teď jednoduchá, že i blbbej šimpanz by jsi zvládl... jo, sám mám taky 6.39 PRO-B8 a jedu emulátory...
  • SA-reg
    Co jsem četl, tak třeba na NDS pirátí jak o život a flashkarty se tam kdysi prodávaly normálně v obchodech, takže asi jak na čem.
    A dá se říct, že PSP tam zachránila jedna série. Ano, Monster Hunter.
  • A já dám raději tisíc za Zeldu nebo Laytona než za Uncharted, který je prakticky to samé, co mám na PS3.
  • conflig
    No radši bych dal tísíc korun za UNCHARTED než ty samé peníze do nějakých NINTENDOGS které jsou za tu cenu výsměch
  • ne to si me spatne pochopil ja si hru na PSP klidne koupim ale kdyz za to stoji jenze skoro vsechny ty hry se daji za 2-3 hodiny dohrat opravdu ma cenu si koupit novou hru za 900 kč hned ji dohrat a co potom? prodat ji zpet za polovinu? musim rict ze v tomhle ohledu je piratstvi dobry jdes na nejaky free server za 1.8 GB si stahnes hru jednoduchy PSP Go bylo blbe reseny ze si do nej nemohl davat UMD a nektery lidi proste nemaji moznost kupovat pres kartu kdyz je to dejme tomu dite nebo pubertak
  • Viděl jsem 3DS za 5500,-. Pokud spadne na 3800,-, tak do něj jdu. Zatím jsem přesně ten případ nastavený v módu "vyčkávám, až na to vyjde víc her (a nový Layton)".
  • V Japonsku je silný právě díky tomu že japonci nepirátí . Pokud Vita nebude mít slušnou protipirátskou ochranu, tak skončí jako PSP...
  • Uncharted mám rád, trojka bude mazec...ve 3D a s titulky...povinost. *1*
    Ale co se týče NGP, spíše jsem zvědavej na Levina(Bioshock) a Kojimův projekt. Snad bude dostatek "must have" titulů při launchy v Evropě. Lépe tedy počkat do příštího roku.
    Ta bilance Nintenda je opravdu... V této chvíli i kdyby to šlo na polovinu moc to nepomůže.
  • To ANONYM:Co tady meleš o hrách z velký konzole a co má nintendo hm?Zelda udělaná z wii Street fighter to samý a to nemluvím to těch hrách který budou remake takže si to promysli než začneš něco psát.
  • SA-reg
    Myslí PSP protože nic jako PSP Vita není a PS Vita se ještě neprodává.

A teď šok. Všechny PSP se už delší dobu hacknout. A teď další šok. Někteří mají CFW jen kvůli homebrew, hlavně emulátorům, a PSP hry si kupují. Chápu, že myšlenka placení za PSP hru bude pro tebe asi nestravitelný koncept, ale ne každej je takovej...

A bonusovej šok... na PSP pořád vychází dost nových her... ale jen v Japonsku, kde je ještě silný...
  • sleepless
    Aspon dostanes tech par starych her zadara...kdyz uz nic
  • myslis PSP vita? no tak to je jasny ze si to lidi nekupujou koho zajimaji novi hry kdyz psp 3000 a 2004 si muzes hacknout a vesele stahovat hry
  • Já nepotřebuju hrát Zeldu která byla už na N64 a GC *3* Ale vážně. Já osobně zase chci zážitek jako z velké konzole na cestách. Ne ty samý hry, ale hry stejně technicky zvládnuté: Ovládání, grafika atd.
  • Proboha Casual hříčka pro seniory *8* *8* *8* Tím myslíš ten plnohodnotnej Uncharted?! Však sakra ten se vždycky jako Tomb raider skládal z: Platforming sekvencí + akčních sekvencí + puzzlů. Je to akční adventura, co jinýho bys tam jako chtěl dát? Pokud chceš hříčky je ideální právě 3DS, tam jich bude tuny, to se vsaď ;-)
  • Jen pro porovnani - tento mesic:
    Nintendo DS se prodalo asi o 50 tisic kusu vice.
    PSP se prodalo jen asi o 10 tisic kusu mene.

Na novou konzoli je to vazne spatne :(
  • Počkej, a ty si myslíš že na tam tu divnou věc od Sony budou hry stát kilo nebo dvě ? A navíc zmiňuješ Uncharted, který vypadá jak casual hříčka pro seniory. ( můj první dojem z různých gameplay záběrů = hodinu někam jdou, dvě hodiny lezou po laně, pět hodin s někým bojujou...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit