Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • samuel.polak
    ... na druhu stranu hraci zacinaju byt skepticky pretoze staci do enginu vlozit len maly objekt ci predmet a pribudne 10 novych bugov.

DayZ bude zabugovani aj v ten den ked vyjde ale aj tak ho budem hrat lebo nema zatial konkurenciu.
  • Možná se pletu, ale když se normálně hra vydá (po "3 letém cyklu"), tak následují updaty a další rozšiřování hry (v dnešní době už bouhužel spíš DLC). Mám takový pocit, aby náhodou tady tvůrci hru nedokončili a pak se na finální verzi tak nějak nevykašlali se slovy, že hra byla podporována několik let...
  • za 3 roky sa dostanu maximalne tak na uroven modu.
    pritom bohemia mohla mat svetovu top hru, top znacku so statisicami fanusikov...
    namiesto toho bude raketov napad spracovany ovela lepsie v inych hrach ktore su uz za dverami a dayz vyvojari budu stale tocit o tom ze hra je v alfe a pripravuju sa vozidla...
  • 3rocneho cyklu? boha sa tvaria jak keby robia druhe destiny alebo GTA 6
    • Asi tak. Mají Kompletní Engine, umí v něm všechno, dokonce měli i textury a funkční systémy. Chápu že hru chtěli předělat, ale proč už aspoň nevzali jiný engine s pěknější grafikou. Takhle bude za ty 2 roky vypadat úplně hrozně...
      • Jiny engine s peknejsi grafikou - tady me napada jen spojeni Hurvinek a Valka.
  • spoock
    U Bohemky jsem zvyklý čekat na hru dlouho a i tak ji 3x odloží, než vyjde. Nakonec budu rád, až hra vyjde na PS4, to už by mohla být v pokročilejší fázi vývoje. Já takhle koupil Starbound, hrál jsem první verzi a po několika patchích a smazání postavy jsem se na tu early alfu vybodl a čekám na plnohodnotný produkt. Občas juknu na jejich web, ale to je tak všechno. Stejné to bude i u Kingdom Come, prostě si to odzkouším, hlavně souboje, napíšu si koment do fóra a počkám si až vydají nějakou lepší verzi.
    Každopádně věřím, že čekat na hotový produkt u DayZ může být problém. Pamatuju si, že funkční ArmA1 byla až tak půl roku-rok po vydání a několika patchích.
  • Arma 3 Breaking Point >>>>>>>> DayZ SA
    • to urcite ne. Nicmene po boku DayZ to stoji, ovsem s tim ze to je mnohem akcnejsi alternativa.
  • Mato1987
    Slovník, ktorý je potrebný na rozlúštenie enigmy od Huskar-a
    SA - stand alone teda samostatná hra bez nutnosti vlastniť originálnu verziu arma III alebo II
    rip off - okopírovaná zlodejina, alebo ošklbať
    FOREVER ALPHA - navždy v alpha štádiu
    why they doing this - prečo to robia
    RETARDION ALERT - poplach "retardiona"
    Progress - vývoj, pokrok atď
    DEAD - mŕtvy
    horový - hotový
    • lol, 100 bodov plus, takito vtipny koment som dnes potreboval :D
  • Hehe jo jo ať vysvětluje *1* Ale jak vysvětlí to že předělávaj SA do rip off jejich enginů alá enfusion, když to mohli udělat už dávno !!! Ten engine je prostě useless a jen hezky vypadá, ale divný je že lidi který ten engine vytvořili a lidi co snim leta pracujou stim objevem přišli až teď. FOREVER ALPHA *13* Mam dayz rád, a chci aby bylo co nejlepší, takže to chápu why they doing this. Ale proč si nevzali Amra 3 engine se slovy že ho na dayz nepotřebujou, když ten engine má vše co vlastně oni ted chtěj do dayz ?? RETARDION ALERT !!!! Progress 3 kroky vpřed dva kroky zpět. Možná DEAD si opravdu potřebuje odpočinou a možná to bez něj pujde líp kdo ví :DD neberte mě špatně, ale lidi v týmu už maj jasnou představu co Dayz sa bude až bude horový, takže se obejdou i bez něj.
    • Jak jsi už řekl - RETARDION ALERT !!!!
    • Uber těch opiátů.
    • seprah
      well played, čeština
    • Shaker
      dat engrish!

Armu 3 bych do toho vubec netahal, jestli si nepreju, aby nejak DayZ vypadalo/hralo se, tak je to jako Arma3.
      Doufam, ze si DayZ pujde dal tak nejak svoji cestou a nakonec to dobre dopadne, co se hernich mechanik tyka, tak uz ted je svinsky daleko pred Armou 3 a pokud se jim podari doladit gameplay, tzn animace/jejich prerusovani a nejak osefovat ovladani inventare, kterej ma sice tuny moznosti, ale kdyz chce nekdo udelat neco rychle pudove, tak je to nemozny + vic hracu, odstranit lagovani atd, bude to bomba.
      • "co se hernich mechanik tyka, tak uz ted je svinsky daleko pred Armou 3"

Haha, ty jsi komik. Chtěl bych vědět alespoň jednu.
        • Shaker
          Treba prendavani naboju v zasobnicich... mam pokracovat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit